Google Glass, σταματά η παραγωγή και η πώλησή του

To Google Glass, τα αμφιλεγόμενα έξυπνα γυαλιά της Google που εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκεται σε Explorer Edition έναντι 1500 δολαρίων, από τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου θα σταματήσει να παράγεται και να πωλείται. Η Google είχε δεχτεί αρκετά έντονη κριτική για το Project αλλά συνέχισε να το υπερασπίζεται.

Η Google αναφέρει ότι σταματά να δέχεται παραγγελίες γιατί θέλει πλέον να επικεντρωθεί στο να κυκλοφορήσει την τελική έκδοση του Google Glass η οποία φανταζόμαστε ότι θα απευθύνεται σε όλους και δεν θα κοστίζει 1500 δολάρια.

Επιπλέον, το project αλλάζει χέρια, υπεύθυνος θα είναι πλέον ο Tony Fadell, διευθύνον σύμβουλος της Nest, που πριν από λίγα χρόνια πέρασε στα χέρια της Google. Η ομάδα του Google Glass φεύγει από το τμήμα Google X, και γίνεται ξεχωριστή “επιχείρηση” υπό την εποπτεία της Ivy Ross, η οποία θα λογοδοτεί στον Tony Fadell.

Ο Fadell επιμένει ότι από το δοκιμαστικό πρόγραμμα η Google έμαθε πολλά για το τι θέλουν οι καταναλωτές και θα τα χρησιμοποιήσει στα μελλοντικά προϊόντα για τα οποία δεν έδωσε κανένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, από την διακοπή του προγράμματος πολλοί είναι οι χρήστες και οι επενδυτές που εκφράζουν τη δυσφορία τους για την κίνηση της Google.

Η ιστορία θα δείξει αν τελικά το Google Gass πέτυχε ή απέτυχε.

google glass σταμάτησε, Google Glass, σταματά η παραγωγή και η πώλησή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Ως ιδέα είναι εξαιρετική! Με πολλές χρήσεις , βοήθημα για ανθρώπους με προβλήματα όρασης ,διασώστες κτλ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι στην εποχή της υπέρ εκθέσεις στα social media! Ξαφνικά όλοι ένιωσαν ότι παραβιάζει την ιδιωτική ζωής τούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.