Google Glass, συγχρονίζει φωτογραφίες με το κινητό και βοηθά στο παρκάρισμα

Η Google έχει αποφασίσει να επεκτείνει τις λειτουργίες των Google Glass, τα οποία είναι ήδη σε ανοιχτή δοκιμαστική έκδοση έναντι 1500$. Κάθε update στο firmware φέρνει συνέχεια πολλά νέα features. Το τελευταίο update με όνομα XE18.1 φέρνει ένα από τα πιο χρήσιμα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, καθώς τώρα έχει την δυνατότητα να κάνει sync τις φωτογραφίες που τραβάς με τα έξυπνα γυαλιά, στο κινητό σου.

Όταν ο χρήστης τραβάει μια φωτογραφία με τα Google Glasses αυτή θα εμφανιστεί στην εφαρμογή MyGlass στο smartphone. Επιπλέον αυτή η εφαρμογή δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi δίκτυο.

Επιπλέον με το update αυτό τα Google Glass έχουν περισσότερες Google Now Cards. Ανάμεσα στις πιο χρήσιμες είναι το Parking Location και το Package Tracking. Όσον αφορά στο Parking Location, αν έτυχε να ξεχάσεις που έχεις παρκάρει τα γυαλιά θα αναλάβουν να σε πλοηγήσουν στο σημείο που έχεις παρκάρει ενώ με το Package Tracking, τα Google Glass θα τσεκάρουν το Gmail σου ώστε να σε ειδοποιήσουν αν το πακέτο που σε ενδιαφέρει έχει για παράδειγμα αποσταλεί ή αν έχει φτάσει. Άλλη μια προσθήκη είναι ότι τα Google Glass θα σε ειδοποιούν τώρα αν η μπαταρία πέσει κάτω από 20%.

Τέλος, τα Google Glass μπορούν να σου προσφέρουν πληροφορίες για τις αγαπημένες σου ομάδες που συμμετέχουν στο FIFA World Cup, το οποίο ξεκινάει αύριο στην Βραζιλία. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά επιλέγοντας στο Google Now τις αγαπημένες σου ομάδες και αυτό θα σου παρέχει νέα, αποτελέσματα καθώς και updates κατά την διάρκεια του ματς.

, Google Glass, συγχρονίζει φωτογραφίες με το κινητό και βοηθά στο παρκάρισμα

, Google Glass, συγχρονίζει φωτογραφίες με το κινητό και βοηθά στο παρκάρισμα

, Google Glass, συγχρονίζει φωτογραφίες με το κινητό και βοηθά στο παρκάρισμα

, Google Glass, συγχρονίζει φωτογραφίες με το κινητό και βοηθά στο παρκάρισμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KAFROS

Και καφέ να ψήνει τέτοιο πράγμα δεν θα φοραγα ποτέ. Σαν Borg μοιαζεις όσο και αν μας τα διαφημίζουν να τα φοράνε γελαστά καλλίγραμμα μοντέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.