Google Project Glass, Πως θα έτρεχε με λειτουργικό σύστημα Windows

Η Google αναπτύσσει το Project Glass, γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) όπου ο χρήστης που τα φορά θα μπορεί να περπατά και να δέχεται online πληροφορίες έχοντας ουσιαστικά την οθόνη ενός υπολογιστή μπροστά στα μάτια του. Το λειτουργικό σύστημα πάνω στο οποίο βασίζεται το Project Glass είναι το Android και παρακάτω μπορείτε να δείτε πως κάτι αντίστοιχο τρέχει με Windows.

, Google Project Glass, Πως θα έτρεχε με λειτουργικό σύστημα Windows

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lambros

Χαχαχαχαχαχα τέλειο ειδικά εκεί στο τέλος που εμφανίζεται η μπλε οθόνη και γκρεμοτσακίζεται επειδή δε βλέπει τίποτα.Αρε τι θα βγάλουν ακόμα.αχαχαχχαχαχαχαχ πέθανα στο γέλιο!!!

Βαγγέλης

EPIC χαχαχαχα

Anastasios-Antonios Toulkeridis

λες και το android του project glass θα εχει το ui που ξερουμε. Ο Windows kernel με ενα εξειδικευμενο ui θα ηταν μια χαρα.
Μπλε οθονη? Εχω χρονια να δω κατι τετοιο.
Το crapdroid fanανθρωπακι που εκανε το βιντεο θα πρεπει να προσπαθησει περισσοτερο γιατι δεν πειθει

pakitgr

χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

εισαι μεγαλος θα κλαιω απ τα γελια για μηνες….

Haduuken!

Καβουρομάνα μικροσοφτ πλάκα είχε.

sdaoulas

δακρυσα απο το γελιο.

Marinos

Όσα δεν φτάνει η αλεπού…

Είναι το οτι τα Windows 7 είναι τόσο κακό λειτουργικό. Γι’αυτό είναι εγκατεστημένα στο 90% των υπολογιστών εκεί έξω…

Και για να θυμίσω σε κάποιους κάτι.. Τη στιγμή που η Microsoft ασχολείται με τους Servers σε εκατομμύρια εταιρίες εκεί έξω, Apple, Google και οι άλλοι συγγενείς ασχολούνται με γυαλάκια και φωτογραφίες..

🙂

Καλό πάραυτα…

fotis

Απλα μοναδικο 🙂

Simu - Smartphones in Greek

Χαχαχαχαχα πετυχημένο!

Vaggelis

Καλό!
@ Marinos: να ξέρεις, ότι οι περισσότεροι servers τρέχουν Linux γιατί τα αγαπημένα σου “παράθυρα” είναι ποοοολύ σταθερά….

Thrasos

Το οτι ολοι οι microsoft fanboys αρχισαν να κραζουν ενα χιουμοριστικο βιντεο δειχνει πολλα

Μάριος

Χαχαχχαχαχα! Πολύ καλό!!!

Κουλάρετε ρε fanboys! Ένα χιουμοριστικό βιντεάκι ήτανε 🙂 Εμένα προσωπικά μου αρέσουν και τα Windows 7 και το Mac OS και το iOS και το Android.. και γι’αυτό αδυνατώ να καταλάβω την λογική του φανμποΪνισμού 🙂

Haduuken!

Φίλε Μαρίνε , κακά τα ψέμματα οι σερβερς γενικά και δή του ίντερνετ τρέχουν εξ’ολοκλήρου *nixοιδή λειτουργικά με κύρια το BSD και λίνουξ (τζάμπα βλέπεις, χαχα). Τα win είναι ψιλότρύπια από άποψη ασφαλείας , και ο μόνος λόγος που είναι στα πισσί παντού , οι δολοφονίες της μικρομαλακής οποιουδήποτε σταρτάπ πήγε να ξεμυτήσει λειτουργικό στην πλατφόρμα και το κεφαλοκλείδομα στους κατασκευαστές. Πας σε κατάστημα, έχεις επιλογή να μην πληρώσεις win στο λαπτοπ/υπολογιστή σου ?

nikos maniatis

΄Ελα παιδιά είχε πλάκα μη λέμε μλκς
Όσο για windows,mac os και unix το καθένα έχει τη χάρη του και το κοινό που αποσκοπεί …
Δεν γίνεται ένας αρχάριος να ξεκινήσει με linux
γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνει καμία σοβαρή πατάτα και μετά κλάφτο το pc …
Όπως δεν βάζεις windows σε server γιατί είναι πολύ ποιο βαρύ,λιγότερο παραμετροποιίσημο κι έχει περισσότερα θέματα με την ασφάλεια του..
Γεια mac δεν μπορώ να πω κάτι αφού δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά κι αυτό unix based είναι με παραθυρικό περιβάλλον οπότε υποθέτω κάπου ανάμεσα στα άλλα δύο θα στέκεται..
Υ.Γ.:Μια ζωή windows έχω (εκτός απ τα πρώτα τρία χρόνια που είχα DOS) και μπορώ να πω οτι XP και 7 είναι μια χαρά λειτουργικά γεια καθημερινή χρήση ,τώρα όποιος θέλει μπορεί να τα βγάλει και να βάλει ubuntu πχ που είναι και τα ποιο γνωστά linux στο διαδίκτυο

GiannisWST

Χαχαχα! Καλο!
Παιδια ακομα και εγω που χρησιμοποιω windows εριξα γελιο!
Ειναι καλο το βιντεακι!

Ir4klis

Χαχαχα.

Every damn time…. so true.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Project Glass

Google Smart Glove, Πατέντα που θα σε κάνει να βιώνεις φάσεις Minority Report

Η Google θεωρεί ότι το Project Glass δεν είναι αρκετό, αλλιώς δεν εξηγείται το γιατί έχει καταθέσει μία πατέντα για ένα έξυπνο γάντι, το οποίο μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από την ταινία Minority Report. Είναι ενδεικτικό ότι η Google τιτλοφορεί την πατέντα της “Seeing with your hand”, δηλαδή το να βλέπεις με το χέρι […]

Gear Google Project Glass

Sight, Μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο πώς θα μπορούσε να είναι το Google Project Glass

Αυτό το video πρέπει να το δείτε μέχρι τέλους, μιας και αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δημιουργία των Eran May-raz και Daniel Lazo, για το πώς θα ήταν η ζωή μας εάν είχαμε ενσωματωμένη τεχνολογία τύπου Google Project Glass απευθείας στο μάτι μας χωρίς την ανάγκη χρήσης ειδικών γυαλιών.

Gear Google Google Project Glass

Google Project Glass, Αυτόματη λήψη φωτογραφιών κάθε 10 δευτερόλεπτα

Σιγά – σιγά, η Google αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Project Glass. O συνιδρυτής της Google, Sergey Brin, είπε στους δημοσιογράφους ότι τα interactive γυαλιά της Google θα έχουν την ικανότητα να τραβούν φωτογραφίες αυτόματα κάθε 10 δευτερόλεπτα, δημιουργώντας έτσι ένα ιστορικό του τι βλέπετε με αυτά.

Gear Google Google Project Glass Project Glass

Google Project Glass, Οι developers μπορούν να το προπαραγγείλουν με 1500 δολάρια

Ένα από τα σημαντικά highlights του Google I/O 2012 είναι και η παρουσίαση του Google Project Glass, ενός νέου τρόπου να βιώνει κανείς το wearable computing. Οι τυχεροί developers που παρευρέθηκαν εκεί έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τα γυαλιά σε τιμή 1.500 δολαρίων (δεν είναι λίγα, αλλά και η τεχνολογία είναι σούπερ!).