Google Project Wing, επιστρατεύει drones που θα κάνουν delivery [video]

H Google μας έχει συνηθίσει σε διάφορα περίεργα projects κατά καιρούς, έχουμε δει τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα, το αρθρωτό τηλέφωνο, τα έξυπνα γυαλιά και άλλα. Τώρα ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο project το Project Wing που επικεντρώνεται και πάλι στα αυτόνομα οχήματα. Πρόκειται για drones τα οποία θα εκτελούν χρέη delivery.

H ομάδα Google X εργάζεται εδώ και 2 χρόνια πάνω στο Project Wing το οποίο ουσιαστικά μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο σχέδιο που ανακοίνωσε πέρσι ο CEO της Amazon, Jeff Bezos για drones που θα κάνουν delivery σε μισή ώρα τα προϊόντα της εταιρείας.

Ωστόσο η Google αναφέρει ότι τα οχήματα αυτά μπορούν να παραδίδουν προϊόντα, αλλά ο κύριος στόχος τους δεν θα είναι το αγοραστικό κοινό. Θέλει να τα χρησιμοποιήσει για καλό σκοπό. Για παράδειγμα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε περιοχές οι οποίες έχουν υποστεί καταστροφές και έχουν ανάγκη από άμεση παροχή προμηθειών.

Δείτε στο παρακάτω video το νέο φιλόδοξο σχέδιο της Google:

google project wing, Google Project Wing, επιστρατεύει drones που θα κάνουν delivery [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος

κανα σουβλακι και κανα πιτογυρο θα κανουν delivery χαχαχα!!!

nikmour

Αλλη μια μονομαχία amazon vs google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.