Google, το ολοκληρωμένο prototype του αυτοκινούμενου οχήματος

Γνωστή για τα παράξενα και καινοτόμα projects της, από αρθρωτά smartphones μέχρι μπαλόνια που θα φέρουν το ίντερνετ σε δυσπρόσιτες περιοχές, η Google μας έχει δείξει και το όχημα που κινείται μόνο του τον Μάιο. Τώρα αποκάλυψε το τελικό prototype το οποίο είναι πλήρως λειτουργικό και θα ξεκινήσει τις δοκιμές στους δρόμους μέσα στις γιορτές.

Σε σύγκριση με αυτό που είχαμε δει τον Μάιο έχουν γίνει βελτιώσεις στο design και έχει προστεθεί LIDAR (LIght Detection And Ranging) σύστημα το οποίο ουσιαστικά βοηθά το αυτοκίνητο να “βλέπει”.

google self driving car, Google, το ολοκληρωμένο prototype του αυτοκινούμενου οχήματος

google self driving car, Google, το ολοκληρωμένο prototype του αυτοκινούμενου οχήματος

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Συγχαρητήρια! Μερικές εταιρίες όντως θέλουν να πρωτοτυπούν. (Παρόλο που τα ποσοστά επιτυχίας της Google στα project της είναι μικρά)

Πάντως και αύριο, που λέει ο λόγος, να το διαθέσει εμπορικά και να είναι 100% λειτουργικό, μέχρι να βγει επίσημα στον δρόμο θα περιμένουμε πολύ καιρό. Η γραφειοκρατία ανά τον κόσμο καλά κρατεί ακόμα!

xristos

Θέλω να γίνουν οι δοκιμές στους δρόμους της Ελλάδας!!! Αν περάσει από δω τα τεστ σημαίνει επιτυχία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.