Google: Οραματίζεται αυτόνομα φορτηγά για delivery

Μπορεί να δοκιμάζει τα αυτόνομα οχήματα εδώ και καιρό, όμως η Google έχει επισημάνει ότι δεν θα γίνει κατασκευαστής αυτοκινήτων. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως ασχολείται όλο και περισσότερο με ο συγκεκριμένο κομμάτι.

Σύμφωνα με πατέντα που υπέβαλε, η Goole οραματίζεται αυτόνομα φορτηγά – delivery, τα οποία θα φέρνουν τις παραγγελίες στην πόρτα σου.

Η έξυπνη ιδέα της Google, μιλά για μια πλατφόρμα, η οποία έχει αυτόνομα φορτηγά που μεταφέρουν τις παραγγελίες των χρηστών. Όταν φτάσει κάτω από το σπίτι σου σε ειδοποιεί και για να παραλάβεις αυτό που παρήγγειλες πρέπει να εισάγεις έναν συγκεκριμένο κωδικό. H Google θέλει να ενσωματώσει και σύστημα πληρωμών μέσα στο φορτηγό. Αφού κάνει την παράδοση το αυτόνομο φορτηγό συνεχίζει την διαδρομή την οποία έχει αποθηκευμένη.

Το συγκεκριμένο σύστημα της Google, είναι μια σαφής απάντηση στο αντίστοιχο της Amazon, η οποία επιστρατεύει drones για παράδοση προϊόντων από αέρος. Ωστόσο και τα δυο project, όσο φιλόδοξα και να μοιάζουν, θα πρέπει να περάσουν πολλά εμπόδια από τις αρχές και να αποδείξουν πόσο ασφαλή είναι.

google delivery trucks, Google: Οραματίζεται αυτόνομα φορτηγά για delivery

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.