GoPro Hero4, Tο πρώτο εντυπωσιακό 240fps slow motion video

Όταν μιλάμε για action cameras αναμφισβήτητα η GoPro έχει τα ηνία και αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό. Ένα νέο firmware update που ετοιμάζει έρχεται να της δώσει ακόμη πιο μεγάλη ώθηση. Η αναβάθμιση θα έρθει τον Φεβρουάριο και θα δώσει δυνατότητα εγγραφής 720p video στα 240 frames per second, δηλαδή 10 φορές πιο αργό από το στάνταρ framerate της GoPro Hero4 Black (4K action camera).

Πριν κυκλοφορήσει το update, το Gizmodo πήρε στα χέρια του μια πρώιμη έκδοση και μας δίνει μια ομολογουμένως εντυπωσιακή πρώτη γεύση. Το update θα φέρει κι άλλα χαρακτηριστικά στην GoPro Hero 4 Black και Silver editions όπως η δυνατότητα μετατροπής time-lapse σε κανονικό video μέσα από την κάμερα και όχι μόνο από υπολογιστή. Επιπλέον, η κάμερα θα χρησιμοποιεί τα εσωτερικά επιταχυνσιόμετρα για να κάνει auto-rotate στα videos

Δείτε το video:

gopro 240fps, GoPro Hero4, Tο πρώτο εντυπωσιακό 240fps slow motion video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Θέλω να δω διαφορά bitrate με 240fps slow-mo του iPhone 6

telas

Άλεξ, νομίζω δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, μόνο και μόνο που η go pro έχει μεγαλύτερο φακό απλά έχει καλύτερη ποιότητα. Ακόμη και με λιγότερα megapixel θα είχε καλύτερη ποιότητα σε σχέση με μια μικρούλα κάμερίτσα με έναν μικρούλη φακούλη από smartphone.

Λευτερης

Σιγα το εντυπωσιακο αυτο το κανει και το moto g 2nd gen

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Gear GoPro

GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

H GoPro ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των action cameras, τις GoPro Hero8 και GoPro Max.

Gear GoPro

GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.