GoPro Hero 4, διέρρευσε με οθόνη αφής, 4K video και 2 εκδόσεις

Ο Οκτώβριος όπως φαίνεται θα είναι μήνας ανακοινώσεων για τις κάμερες καθώς η HTC ανακοίνωσε ήδη ότι θα παρουσιάσει την πρώτη της action camera στις 8 Οκτωβρίου, μήνας ο οποίος θα παρουσιαστεί και η νέα GoPro Hero 4. Πριν γίνει επίσημη όμως, διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μαζί με πολύ καθαρές φωτογραφίες.

Η νέα action camera της GoPro θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τη Silver και τη Black. Οι πληροφορίες για την Black αναφέρουν ότι θα έχει δυνατότητα λήψης 4K video στα 30fps, 2.7K video στα 50fps, 1440p video στα 80fps, 1080p video στα 120fps, 960p video στα 120fps, 720p video στα 120fps, φωτογραφίες στα 12 megapixels με μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Θα έχει επεξεργαστή δυο φορές πιο δυνατό, καλύτερη καταγραφή ήχου, ενσωματωμένο WiFi και Bluetooth, λειτουργία “HiLight Tag” για την επισήμανση καρέ σε video και λειτουργία “QuikCapture” για ενεργοποίηση και καταγραφή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Από την άλλη, η Silver θα έχει δυνατότητα λήψης 4K video στα 15fps, 2.7K video στα 30fps, 1440p video στα 48fps, 1080p video στα 60fps, 960p video στα 100fps, 720p video στα 120fps (Μερικές πηγές αναφέρουν ότι θα καταγράφει video με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p και όχι 4K), ενσωματωμένη οθόνη αφής, φωτογραφίες στα 12 megapixels με μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο.

Επιπλέον θα ανακοινωθεί ένα νέο housing με μαύρο ματ χρώμα, ένα νέο battery pack για μεγαλύτερη αυτονομία, φορτιστής με δυνατότητα φόρτισης 2 μπαταριών, αδιάβροχο τηλεχειριστήριο και ειδικό grip που επιπλέει.

gopro hero 4, GoPro Hero 4, διέρρευσε με οθόνη αφής, 4K video και 2 εκδόσεις

gopro hero 4, GoPro Hero 4, διέρρευσε με οθόνη αφής, 4K video και 2 εκδόσεις

gopro hero 4, GoPro Hero 4, διέρρευσε με οθόνη αφής, 4K video και 2 εκδόσεις

gopro hero 4, GoPro Hero 4, διέρρευσε με οθόνη αφής, 4K video και 2 εκδόσεις

gopro hero 4, GoPro Hero 4, διέρρευσε με οθόνη αφής, 4K video και 2 εκδόσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick_X

Κανανε την τωρινη black φετινη silver με λιγα λογια!!!

keysmith

ναι, αλλά της έβαλα και.. οθόνη! (φοβερό!) Hταν προσβλητικό να έχουν οθόνη απομιμήσεις όπως sj4000 των 60€ και να μην έχει η hero. Τώρα η black γιατί δεν (?) έχει οθόνη.. χμμ ίσως του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.