GoPro, ετοιμάζει σειρά personal drones το 2015 – 500 μέχρι 1000 δολάρια

Η GoPro είναι μέχρι στιγμής γνωστή για τις action κάμερες που χρησιμοποιούν κυρίως λάτρεις των extreme sports. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal όμως αυτό από το 2015 θα αλλάξει καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα αγορά, εκείνη των drones. Τέλη του 2015 θα λανσάρει drones που απευθύνονται σε καταναλωτές.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα GoPro drones θα είναι εξοπλισμένα με high-definition κάμερες σαν αυτές που υπάρχουν ήδη στη σειρά GoPro Hero. Όσο για τις τιμές τους η εταιρεία στοχεύει να τα διαθέσει από 500 δολάρια μέχρι 1000 δολάρια. Η γκάμα των τιμών δείχνει την επιθετική πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία με την οποία θα επιχειρήσει να ταράξει τα νερά στην αγορά των consumer drones.

Εταιρίες όπως DJI και Parrot έχουν κάνει τα πρώτα βήματα ήδη όμως η είσοδος ενός τεράστιου ονόματος όπως είναι η GoPro είναι αυτή που προκαλεί αίσθηση και αυξάνει τον ανταγωνισμό. Επομένως περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις.

gopro drones, GoPro, ετοιμάζει σειρά personal drones το 2015 – 500 μέχρι 1000 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Άντε μετά να κάνεις καλά τους ματάκηδες! 😀

iasonas4

Το ωραιο θα ειναι να σε τραβάει οταν κανεις σκι πχ και να σκηνοθετεί και λήψεις, γωνιες θεασης κλπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Gear GoPro

GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

H GoPro ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των action cameras, τις GoPro Hero8 και GoPro Max.

Gear GoPro

GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.