GoPro Hero4 Session: Επίσημα η μικρότερη action camera της εταιρείας

Η GoPro ανακοίνωσε επίσημα την μικρότερη action camera που έχουμε δει μέχρι σήμερα να λανσάρεται με την δική της υπογραφή. Πρόκειται για την GoPro Hero4 Session, η οποία είναι 50% πιο μικρή και 40% πιο ελαφριά από άλλα Hero4 μοντέλα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας.

H GoPro HERO4 Session μπορεί να καταγράψει video σε ανάλυση Full HD 1080p στα 60fps, 1440p στα 30fps και HD 720p στα 100fps και φωτογραφίες σε ανάλυση 8 megapixels (Single, Burst, Time Lapse) και διαθέτει τις λειτουργίες SuperView™, Protune και Auto Low Light. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένο σύστημα διπλού μικροφώνου το οποίο μειώνει την καταγραφή του θορύβου του αέρα κατά την χρήση της σε διάφορες extreme δραστηριότητες.

Ο χειρισμός της GoPro HERO4 Session είναι εύκολος, αφού πατώντας το κουμπί λήψης η κάμερα ενεργοποιείται και αρχίζει αμέσως να καταγράφει video. Αν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη και πατήσει κάποιος συνεχώς το κουμπί λήψης, τότε ενεργοποιείται και ξεκινάει η λειτουργία Time Lapse λήψεων.

Η νέα GoPro έχει ενσωματωμένο Bluetooth και WiFi (συνεργάζεται με την εφαρμογή για iOS, Android και Windows Phone, GoPro App) και είναι συμβατή με όλα τα mounts της εταιρείας αλλά και με το ασύρματο χειριστήριο Smart Remote. Ζυγίζει 74 γραμμάρια, λειτουργεί με μπαταρία λιθίου των 1030mAh και δέχεται κάρτες μνήμης microSD.

Η GoPro HERO4 Session θα είναι διαθέσιμη στις 12 Ιουλίου, στην τιμή των 430 ευρώ.

Δείτε τα video:

GoPro Hero4 Session: Επίσημα η μικρότερη action camera της εταιρείας, GoPro Hero4 Session: Επίσημα η μικρότερη action camera της εταιρείας

GoPro Hero4 Session: Επίσημα η μικρότερη action camera της εταιρείας, GoPro Hero4 Session: Επίσημα η μικρότερη action camera της εταιρείας

GoPro Hero4 Session: Επίσημα η μικρότερη action camera της εταιρείας, GoPro Hero4 Session: Επίσημα η μικρότερη action camera της εταιρείας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Gear GoPro

GoPro Hero8 και GoPro Max: Νέες action cameras με ισχυρές δυνατότητες

H GoPro ανακοίνωσε δυο νέα μοντέλα στην κατηγορία των action cameras, τις GoPro Hero8 και GoPro Max.

Gear GoPro

GoPro Hero 7 για σταθερές λήψεις επιπέδου gimbal;

Φωτογραφία δείχνει τις νέες GoPro Hero 7 action cameras, οι οποίες μπορεί εμφανισιακά να μοιάζουν με τις Hero 6, αλλά υπόσχονται λήψεις τόσο σταθερές που οι χρήστες δε θα έχουν ανάγκη κάποιο gimbal για να πετύχουν τόσο σταθερές και ομαλές λήψεις.