HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα

Η τεχνολογία σήμερα έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας με τα κινητά, τα tablet τα έξυπνα ρολόγια, ώσπου έφτασε η ώρα και στις έξυπνες τσάντες. Κατά καιρούς έχουμε δει προσπάθειες και παραδείγματα. Το HiSmart είναι ένα από αυτά. Τι έχει η τσάντα HiSmart;

Είναι αδιάβροχη μινιμαλιστική, αλλάζει το στυλ της, έχει αρκετό χώρο για πράγματα και το σημαντικότερο είναι στο τσιπάκι το οποίο κρύβει. Η τσάντα είναι εξοπλισμένη με Bluetooth LE 4.0 έτσι συνδέεται με το κινητό σας με την εφαρμογή HiRemote.

Με την τσάντα μπορείς να λάβεις φωνητικές κλήσεις, να ακούσεις μουσική, να βγάλεις φωτογραφίες, να γράψεις φωνητικά memo και άλλα.

Προς το παρόν είναι μόνο διαθέσιμο για iOS κινητά, περιέχει μία μπαταρία 150 mAh και προσφέρει αυτονομία μέχρι και 10 ώρες.

Το project έχει μπει για χρηματοδότηση στο Indiegogo όπου ζητά 50.000 δολάρια και έχει καταφέρει να μαζέψει μέχρι στιγμής 74.245 δολάρια με 27 μέρες να απομένουν για την λήξη της καμπάνιας.

Δείτε την καμπάνια στο Indiegogo: HiSmart

HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα, HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα

HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα, HiSmart: Η έξυπνη urban τσάντα

Αλέξανδρος Καρατζάς

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.