HTC, ακύρωσε τα σχέδιά της για smartwatch;

Την ώρα που σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές Android εναρμονίζονται με το trend της εποχής που επιτάσσει εκτός από Android smartphones και tablets, και Android Wear smartwatch, η HTC φαίνεται ότι ακύρωσε τα σχέδιά της για το δικό της smartwatch. Εδώ και καιρό ακούμε φήμες για το επεχόμενο ρολόι της εταιρείας αλλά αυτό τελικά δεν παρουσιάστηκε ούτε στην IFA 2014 στο Βερολίνο.

Οι πληροφορίες του Pocket Lint αναφέρουν ότι η HTC έκανε πίσω λόγω του ότι η αγορά έχει ήδη κατακλυστεί από τα smartwatches και θεωρεί ότι μάλλον δεν θα κατάφερνε να πουλήσει. Ήδη Samsung, LG, Motorola, Asus και Sony έχουν ανακοινώσει τις δικές τους προτάσεις και περιμένουμε το πολυσυζητημένο iWatch την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής το μόνο δείγμα πωλήσεων που έχουμε είναι από τη Motorola η οποία ξεπούλησε το Moto 360 σε λιγότερο από 3 ώρες και μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε πως θα τα πάνε οι υπόλοιποι και αν τελικά η HTC έκανε καλά που αποσύρθηκε, προς το παρόν τουλάχιστον.

htc smartwatch, HTC, ακύρωσε τα σχέδιά της για smartwatch;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manos.d

Kαλυτερα…με τα bezels που θα ειχε σαν ρολοι τοιχου θα ηταν

dark_master

Όσο η μπαταρία τους δεν κρατάει καλύτερα που δεν το προχώρησε. Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ αν ο ανταγωνισμός συνεχιστεί… ήδη στο phone arena κάνουν λόγο για κατασκευή του ρολογιού της Qualcomm από την HTC..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.