H HTC εξηγεί γιατί δεν κυκλοφόρησε το smartwatch της

Εδώ και καιρό οι πληροφορίες μιλούσαν σχεδόν με βεβαιότητα ότι η HTC ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των wearables η οποία μοιάζει να είναι πολλά υποσχόμενη. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές, με πιο πρόσφατη την Apple και το Apple Watch, έχουν παρουσιάσει ήδη τις προτάσεις τους. Το HTC smartwatch θα το βλέπαμε αυτή την περίοδο.

Τελικά όμως η HTC έκανε πίσω και όπως εξηγεί εκπρόσωπός της στο Re/code, το smartwatch δεν ήταν έτοιμο να βγει στην αγορά, οπότε αποφασίστηκε να καθυστερήσει. Επιπλέον, ρίχνει το μπαλάκι στους υπόλοιπους κατασκευαστές λέγοντας ότι κανένας κατασκευαστής δεν έχει θέσει τα smartwatches στη σωστή τους βάση. Μέχρι λοιπόν να σιγουρευτεί ότι το δικό της smartwatch είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά, τόσο από άποψη design όσο και από άποψη λειτουργιών, η HTC μένει εκτός. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε το σχεδιασμό της HTC σε ένα smartwatch, μιας και στα smartphones έχει δεχτεί θετικά σχόλια.

htc smartwatch, H HTC εξηγεί γιατί δεν κυκλοφόρησε το smartwatch της

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Δεν νομίζω να είχε κ τους πόρους για να εξελίξει κάτι τέτοιο.
Πάντως εκ των υστέρων φαίνεται σωστή κίνηση όταν τα περισσότερα smart watches δεν έχουν Καλή αυτονομία.
Σαν τιμές θεωρώ πως τα περισσότερα από όσα έχουν παρουσιαστεί είναι τιμιες για τα λεφτά τους (μην ξεχνάμε ότι τώρα ακόμα “ανοίγει” η συγκεκριμένη αγορά).
Το θέμα ειναι πως για να τα προτιμήσει κάποιος έναντι των συμβατικών θα πρέπει να χαμηλώσει λίγο ακόμα η τιμή και να ανέβει κατακόρυφα η διάρκεια αυτονομίας τους. (Αναφέρομαι σε εβδομάδα+)

Αντώνης Μαρίνος

Συμφωνώ με τον dark, δεν είναι δυνατόν συσκευές 2-3 ετών (Pebble και Sony SW) να έχουν αυτονομίες που πλησιάζουν τις 5 μέρες, και όλα τα καινούρια smartwatches να παίζουν με τις ώρες (maximum που έχω δει για τα Zen/SW3/360/R είναι 2 μέρες, με πολύ απλή χρήση).

Επίσης οι μισοί πάνε από το δρόμο του “fitness”, και οι άλλοι μισοί από το δρόμο του “premium” ρολογιού. Και δυστυχώς όλα είναι ακριβούτσικα, θα έπρεπε τα “premium” να πωλούνται MAX στην τιμή που πωλούνται τα “fitness” ώστε να είναι ανταγωνιστικά. Αυτό βέβαια θα αλλάξει μόλις ωριμάσει λίγο η αγορά και μπουν όλοι οι κατασκευαστές….

kostas13

Σωστά dark πιστεύω έκανε την καλύτερη κίνηση .Όσοι βγάλαν δεν είδαν και τα ταμία να γεμίζουν,δεν είναι ώριμη η αγορά για κάτι τέτοιο τα βραχιολακια θα τα πάνε καλύτερα,η αυτονομία Θ παίξει το πιο βασικό ρόλο εδώ και ας ελπίσουμε να βοηθήσει και τα smartphone αυτή η εξέλιξη.

ioankav

@Αντώνης Μαρίνος Ως κάτοχος Pebble, μπορώ να σου πω ότι κρατάει άνετα 6 μέρες (συνεχή χρήση), αλλά έχει κάποιες σημαντικές διαφορές: έχει ασπρόμαυρη οθόνη, η οθόνη του δεν είναι touch, έχεις συνολικά 8 εφαρμογές στο ρολόι (λειτουργεί βέβαια άνετα με Android και iOS). Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για αυτά που προσφέρει και δεν το αλλάζω μέχρι να δω και τις επόμενες γενιές smartwatch.

φωτης lgg3

Δεν εχει λογο υπαρξης ενα smartwatch λενε ολοι στην παρεα, αλλα ειναι αστειο που σε λίγα χρονια θα φορανε oλοι γιατι θα ειναι must.Μετα την ακτινοβολια στον εγκεφαλο, θα εχουμε μονιμη ακτινοβολια στον καρπο.

Αντώνης Μαρίνος

@φωτης lgg3, μια χαρά λόγω ύπαρξης έχουν τα smartwatch, αν εσένα δεν σου αρέσουν ή δεν σου κάνουν, τότε προφανώς δεν έχεις και κανένα λόγο να αγοράσεις, άφησέ τα για μας…

Όσο για την ακτινοβολία, υποθέτω ότι το G3 σου δεν εκπέμπει ήδη αρκετή ? Όπως επίσης ότι δεν υπάρχουν τριγύρω σου δεκάδες WiFi (με τάξεις μεγέθους περισσότερη “ακτινοβολία” από αυτή ενός smartwatch) ? Ασύρματα ΒΤ ακουστικά μήπως έχεις ? Παιχνιδομηχανή ή PC με ασύρματα RF ή ΒΤ χειριστήρια ?

Ναι, η απειροελάχιστη επιπρόσθετη ακτινοβολία ΒΤ4.0 του smartwatch είναι αυτή που θα μας καταστρέψει όλους….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.