Huawei Talkband B1, νέο smartwatch με δυνατότητες κλήσης

Το Talkband B1 αποτελεί το νέο smartwatch που ανακοινώθηκε από την Huawei στα πλαίσια του MWC 2014 της Βαρκελώνης. Η μεγάλη του διαφορά απέναντι στον ανταγωνισμό είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων μέσω ενός κρυμμένου bluetooth ακουστικού.

Το νεό Huawei Talkband B1 έρχεται με μία ποικιλία χρωμάτων, σχεδιασμό που θυμίζει Nike FuelBand και μία 1.4 ιντζών OLED οθόνη. Η μπαταρία του είναι 90mAh, προσφέροντας 6 ημέρες αυτονομίας ενώ 2 ώρες είναι αρκετές για μία πλήρη φόρτιση. Ακόμα, το πάχος του είναι 14.6 χιλιοστά και το βάρος του 26 γραμμάρια.

Μαζί με το Talkband έρχεται και μία γκάμα αθλητικών δυνατοτήτων, όπως ο υπολογισμός θερμίδων που κάψατε και ο αριθμός των σκαλιών που ανεβήκατε. Επίσης, η Huawei έχει ενσωματώσει μία λειτουργία η οποία συλλέγει στοιχεία κατά την διάρκεια του ύπνου σας ενώ με ένα έξυπνο ξυπνητήρι και την λειτουργία ύπνου σας βοηθάει να ξεκουραστείτε καλυτερα.

Η τιμή του δεν ανακοινώθηκε επίσημα, αλλά γνωρίζοντας την πολιτική της εταιρίας δεν περιμένουμε κάποιο υπερβολικό ποσό. Η διάθεση του θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στην Κίνα, ενώ αναμένεται να έρθει στην Δυτική Ευρώπη, Ρωσία , Μέση Ανατοή και Ιαπωνία το 2ο τρίμηνο του 2014.

, Huawei Talkband B1, νέο smartwatch με δυνατότητες κλήσης
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

πολυ ομορφο ,με σχεδιασμο σε στυλ nike ,αλλα ολα αυτα που κανει τα κανε το fuelband εδω και 1,5 χρονο τωρα.

κατι αλλο δεν εχουν να πουν οι κινεζοι???

tiamat

σοορρι!! τωρα ειδα οτι πραγματοποιει και κλησεις! ωραιο ειναι!!

jacob

Ψψψ, μουρη…. Και 6 μερες λειτουργιας με 2 ωρες φορτιση.. Μπραβο!

Darth

αυτό μάλιστα ακούγετε και χρήσιμο και βολικό και όμορφο ……. να δούμε και τιμή

wtf πως κατάφεραν με αυτή την μπαταρια τέτοια αυτονομία ακομι και για αυτό το μπιχλιμπίδι?

ioannis

Το θέλω!

AntonisCh

Εγώ έχω το Xperia Sp και ανυπομονώ να γίνει διαθέσιμο το sony smartband για να το αγοράσω όσο και αν στοιχίζει γιατί εμένα με έχει αγγίξει και το θέλω!! Είναι όμορφο και χρήσιμο..
Ετσι και αλλιώς δεν έχει οθόνη αρα δεν νομίζω να είναι και τόσο ακριβό..

μιχαλης

Καλά λέει ο Darth πως κρατάει τόσο με μόνο 90mah . Μάλλον στις 6 μέρες θα συμπεριλαμβάνεται μόνο μια 5λεπτη χρήση και όλη την υπόλοιπη ώρα stand by

Darth

@μιχαλης ακομι και σε stand by εδώ γραφεί οτι κάνει και κλήσεις…….. πως στο διάολο?
μήπως τυπογραφικό λάθος?

mpampis13

Αυτο μαλιστα πολυ ωραιο βολικο και χρησιμο αν κανει και κλησεις, ελπιζω να ειναι συμβατο με ολες τις android συσκευες και οχι μονο huawei

Darth

@mpampis13 ε λογικά είναι συμβατή…. huawei μέχρι άωρα δεν μας συνήθισε σε τέτοια κουφά……το πολύ πολύ θα χρειαστεί να περασουμε μια εφαρμογή στο κινητό

Ζήσης Βαγγελός

Νομίζω πως θέλω να δω από κοντά αυτό το ”περίεργο” gadget. Δεν είναι άσχημο αρκεί να μην χαλάσει στην τιμολόγηση! Για να δούμε!

Manosp3

Δείτε εδω: https://youtu.be/coSbLn-D7r0

Βγαίνει και γίνετε κλασσικό Bluetooth hands free! Και τιμή 99€! Δηλαδή στο skroutz θα φτάσει και τα 70€ σε 3-4 μήνες .

Darth

@Manosp3 o yes……….. πιστεύω θα είναι αρκετά χρήσιμη συσκευή……. αν είχε μύλο επανω θα ήταν ανάρπαστο μιλάμε

Panos

Πολύ χοντροκομμένο βρε παιδιά… προεξέχει το ακουστικό του bluetooth σαν γκουμούτσα.
Δεν το φόραγα αυτό το πράμα, με τίποτα!!! Είναι να γελάει ο κόσμος, οι Ασιάτες βέβαια που να καταλάβουν από κάτι τέτοια…
Στα της αυτονομίας τώρα, ως wearable device δεν βρέθηκε ένας να φτιάξει κύκλωμα φόρτισης με την κίνηση;;;…Έλυσες το θέμα της αυτονομίας για πάντα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.