Huawei, υπόσχεται καινοτόμο smartwatch πιο όμορφο από το Gear S

Τελικά όπως φαίνεται μόνο η HTC είναι εκείνη που δεν θα φτιάξει smartwatch (προς το παρόν τουλάχιστον) αφού οι πληροφορίες τη θέλουν να ακύρωσε τα σχέδιά της. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την Huawei καθώς ο CEO του κινέζικου κατασκευαστή Richard Yu κατά τη διάρκεια της IFA 2014 σο Βερολίνο επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει Android Wear smartwatch.

Για την ακρίβεια, μιλώντας στο Εngadget είπε ότι ετοιμάζουν ένα smartwatch το οποίο θα είναι καινοτόμο και όμορφο, θα είναι πιο όμορφο από την τελευταία προσπάθεια της Samsung με το Samsung Gear S. Ωστόσο δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία για το επερχόμενο wearable της εταιρείας.

Η Huawei κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της IFA με τα ολοκαίνουρια Huawei Ascend Mate 7 και Huawei Ascend G7 και περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να κάνει και στα wearables. Να πούμε ότι η Huawei έχει παρουσιάσει ήδη στο MWC 2014 της Βαρκελώνης το Talkband B1 που μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω ενός κρυμμένου bluetooth ακουστικού.

huawei smartwatch, Huawei, υπόσχεται καινοτόμο smartwatch πιο όμορφο από το Gear S

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manosp3

Καλα πιο όμορφο απο το gear s ευκολα γινεται , αφου ειναι κακασχημο…

VasiliS4mini

Αν δεν έχει καμπυλωτή οθόνη είναι πολύ δύσκολο να είναι πιο ομορφο.

Darth

τι μας λες κυρια huawei………….. διαλεξες το ποιο ασχιμο ρολοει λες και θα νε δυσκολα να το περασεις…………….

Dimos

Το Gear S είναι πανέμορφο…ειδικά η κυρτή S Amoled είναι έρωτας!

Enzo

Το Gear S, έχει πολύ ενδιαφέρουσες δυνατοτητες αλλά ειναι τεράστιο και άχαρο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.