Huawei Watch ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην MWC 2015 και μόλις ανακοινώθηκε το Huawei Watch με στρογγυλή οθόνη αφής 1.44″ τεχνολογίας AMOLED, saphire crystal, stainless steel και λειτουργικό σύστημα Android Wear. Το Watch είναι το πρώτο smartwatch της Huawei και θα διατεθεί από τα μέσα Ιουνίου σε 40 διαφορετικους συνδιασμούς (κάσα + λουράκι). Δείτε το βίντεο.

Κατα τη διαρκεια του event δεν ανακοινωθηκε η τιμη του. Μολις την μαθουμε θα σας ενημερωσουμε.

Huawei Watch MWC 2015, Huawei Watch ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Huawei Watch MWC 2015, Huawei Watch ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ραφαήλ

I like ναουμ

Giannis Charp

Πολύ όμορφο! Περιμένω πληροφορίες για την μπαταρία του.
Το moto 360 δεν το πήρα λόγω μπαταρίας,οπότε αν το συγκεκριμένο βγάζει τριήμερο μάλλον θα είναι σίγουρη αγορά.

stelios

Πανέμορφο και αυτό και το νέο lg ήμουν σε σκέψη για το Sony smartband τώρα θα περιμενω

Darth

πάρα μα πάρα πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο…….. αν δεν έχει την ίδια τραγική αυτονομία του moto 360 θα το τσιμπήσω αν οχι……… δεν έχασα και κάτι

Αναστάσιος Γιαχαλής

Όντως πολύ ωραίο και εμφανίσιμο. Αν και δεν είμαι πολύ φανατικός οπαδός των smartwatches, μιας και σε μένα ειδικά δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο τρόπο χρήσης, ώστε να διαθέσω ένα σοβαρό ποσό για την αγορά κάποιου, το συγκεκριμένο και σε συνδυασμό με την αγορά ενός ρολογιού, θα το σκεφτόμουν. @Ραφαήλ μήπως αγοράζεις από το you.gr πολύ μάγκα σε βρίσκω (εννοείται ότι αστειεύομαι)

Ραφαήλ

@Αναστάσιος Γιαχαλής 1η φορά το ακούω το site αλλά μπήκα να δω τι παιζει..χαχαχχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.