Hubble Mania 2015: Η NASA μας καλεί να ψηφίσουμε

Το διάσημο τηλεσκόπιο Hubble γιορτάζει τα 25α γενέθλιά του τον ερχόμενο Απρίλιο και η NASA ξεκίνησε την Hubble Mania με σκοπό να αναδείξει την καλύτερη φωτογραφία που κατάφερε να τραβήξει το Hubble όλα αυτά τα χρόνια. Η διαδικασία και το format του διαγωνισμού είναι εξαιρετικά απλές υποθέσεις.

Καταρχήν μιλάμε για παρόμοια διαδικασία με τα Playoff στο μπάσκετ (σ.σ. ζευγάρια), μόνο που ξεκινάμε με 32 φωτογραφίες και κατά σειρά πάμε στις 16, μετά στους προημιτελικούς (8), στους ημιτελικούς (4) και φτάνουμε στον μεγάλο τελικό. Μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία από 1 έως και τα 16 ζευγάρια. Για να δείτε τα Playoff brackets, και να ψηφίσετε μπορείτε να μπείτε εδώ.

Ο γύρος των 32 καλύτερων βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τον μεγάλο τελικό να ολοκληρώνεται στις 6 Απριλίου. Το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble είναι διάσημο για μερικές από τις πιο μαγικές φωτογραφίες του σύμπαντος μας, γι ‘αυτό και σας προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται για εύκολη επιλογή.

Η NASA, με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, υπόσχεται νέα προϊόντα διαθέσιμα προς download, όπως π.χ. υψηλής ανάλυσης wallpapers.

Hubble Mania 2015, Hubble Mania 2015: Η NASA μας καλεί να ψηφίσουμε

Πηγή

Πάνος Λέκκας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.