iH2GO, Αυτοκίνητο-Παιχνίδι υδρογόνου που χειρίζεσαι με το smartphone

Σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς μερικές δεκαετίες νωρίτερα ότι θα φτάναμε σε μια εποχή όπου θα παίζαμε με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα υδρογόνου, τα οποία θα χειριζόμασταν με το smartphone και μάλιστα θα μπορούσαμε να τα αγοράσουμε με ένα κόστος που δεν θα ξεπερνούσε τα 180 δολάρια ΗΠΑ.

Το iH2GO αλλάζει στην κυριολεξία τους κανόνες του παιχνιδιού και συνοδεύεται από έναν σταθμό ανεφοδιασμού που ζητά απλώς και μόνο λίγο νερό προκειμένου να φορτίσει με ενέργεια το τηλεκατευθυνόμενο όχημα. Ένα φωτοβολταϊκό πάνελ φροντίζει για τη διαδικασία ηλεκτρόλυσης του νερού, ενώ αν έχει συννεφιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα USB καλώδιο.

Υπάρχει μια iOS εφαρμογή για το χειρισμό του οχήματος μέσω Wi-Fi, η οποία επιτρέπει και το χειρισμό του απλώς κουνώντας δεξιά και αριστερά το iPhone, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα virtual χειριστήρια στην οθόνη αφής.

, iH2GO, Αυτοκίνητο-Παιχνίδι υδρογόνου που χειρίζεσαι με το smartphone

, iH2GO, Αυτοκίνητο-Παιχνίδι υδρογόνου που χειρίζεσαι με το smartphone

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.