TouchTap, Εφαρμογή που μετατρέπει όλα τα κινητά σε αφής

Μια αγγλική εταιρεία, η Input Dynamics αναπτύσσει μια εφαρμογή που επιτρέπει τη χρήση οποιασδήποτε οθόνης κινητού σαν αφής! Η εφαρμογή ονομάζεται TouchPad και κάνοντας χρήση του μικροφώνου του κινητού, “ακούει” το χτύπημα που κάνει το δάχτυλό μας πάνω στα διαφορετικά σημεία της οθόνης και αναλόγως μεταφράζει αυτούς τους ήχους σε εντολές! Η εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.


, TouchTap, Εφαρμογή που μετατρέπει όλα τα κινητά σε αφής

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πετρος γκετσοπουλος

τελικα μπορει και να μην αλλαξω το ν78 μου 😛

dimitris ske

θα τρελαθώ θα πηδηχτό απτό παράθυρο!!! 😀

GeorgeD

Ενδιαφέρον αλλά σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να σου προσφέρει εμπειρία χρήσης όπως μια κανονική οθόνη αφής…

Alan

Και εγώ κρατάω το 3410!!!! 😛

stelios GR

εκ πρωτης οψεως, μου φαινεται εντελως αχρηστο……………..

geoper2

1) Στο επίπεδο που έχουμε φτάσει τώρα τεχνολογικά κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε πρωτοποριακό ούτε χρήσιμο
2) Πιστεύω κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να λειτουργήσει σωστά ούτε στο 50% βασισμένο τουλάχιστον στο μικρόφωνο
Κατα την γνώμη μου μεγάλο λάθος να επενδύσεις λετά σε τέτοιο project

orestis

Όπα κάτσε ρε φίλε! Δεν έχουν όλοι κινητά αφής ούτε έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν κάθε χρόνο! Γιατί να μην το χαρούν μέσα από μία τέτοια εφαρμογή?! Και εκτός από αυτό εννοείται πως είναι πρωτοποριακό! Και σαν σκέψη και σαν εφαρμογή! Και κανένας δεν επένδυσε τρομερά λεφτά! Οικονομικότατο είναι σαν εφαρμογή! Πάνω από 500 ευρώ αποκλείεται να ξόδεψαν για να τη φτιάξουν! Οπότε και από εκεί έχουν +! Μπράβο τους!

FarCry

Η ιδια λογικη κρυβεται και πισω απο την εφαρμογη icebreak για το iphone των ελληνων για την αναγνωριση της πιεσης του δαχτυλου στο iphone κατι που δεν υποστηριζεται απο τις capasitive οθονες

https://www.youtube.com/watch?v=iEnl48p-xH8&feature=player_embedded

chris

μου φαίνεται πολύ δύσκολο να φτιάξουν εφαρμογή που να παντρεύει διαφορετικά λογισμικά πολλών διαφορετικών παραγωγών, οπότε ενα ζητούμενο είναι η αξιοπιστία. προσωπική μου άποψη, δεν είναι αυτοσκοπός η οθόνη αφής

Panos

συμφωνω με τον GeorgeD. δεν νομιζω πως θα ειναι τοσο βολικη και ευχρηστη αυτη η εφαρμογη ειδικα σε κινητα με τοσο μικρες οθονες. καλο επιχειρημα παντως

Dimitris91

Παιδια ειναι ακρως πρωτοποριακο την στιγμη που κινητα του 20ου αιωνα μπορουν να γινουν touch. το θεμα για μενα ειναι αν αξιζει να επενδυσεις σε κατι τετοιο για να πατας ενα “οκ” και ενα “πισω” και να νομιζεις οτι εχεις κινηταρα!

Λαμπρος

Οκ, μηπως να ξεκολισω την οθονη μου απο το λαπτοπ και να το κανω ταμπλετα?????Πλακα κανω βεβαια!Παντως δεν ειναι κακη η εφαρμογη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;