iLost, Σειρά της Motorola να τα βάλει με το iPhone

Όλοι τα βάζουν με το iPhone. Είναι λογικό όταν υπάρχει μόνο ένα μοντέλο στην αγορά και αυτό που μέχρι σήμερα την κινεί. Κακά τα ψέματα, όλοι περιμένουν τι θα ανακοινώσει η Apple για να καταστρώσουν τα σχέδιά τους. Πρόσφατα ο συνήθεις ύποπτος Samsung σχολίασε όσους περιμένουν στην ουρά για να αποκτήσουν πρώτοι το iPhone, σήμερα έρχεται η Motorola με το RAZR M να σχολιάσει τις “ανακρίβειες” στου χάρτες του νέου iOS 6.

, iLost, Σειρά της Motorola να τα βάλει με το iPhone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Μας τα πρήξανε με τους χάρτες, συγκρίνουμε τα Google Maps με 10 χρόνια εξέλιξης και τελειοποίησης με τους χάρτες της Apple που αναπτύσσονται το πολύ τα τελευταία δύο χρόνια…Βέβαια φταίει MONO η Apple γι’αυτό, ας πρόσεχε περισσότερο πριν δώσει στους ανταγωνιστές δικαιώματα αλλά και τι να κάνει…αλήθεια, θυμάται κανείς τα Google Maps όταν πρωτοβγήκαν;

Αναμένουμε Google Maps λοιπόν app από την Google, βάζουμε και ένα thirt party app GPS και εις άλλα με υγεία. Μέχρι τότε ας δώσει καμιά σοβαρή ανάλυση η Motorola στην ομολογουμένως εντυπωσιακή edge to edge οθόνη της και να αφήσει τις εντυπώσεις. Αλήθεια, αγορασμένη εταιρία απ’την Google και δεν έχει μανίσιο απ’την αρχή JB;

greeceandroid

Ο azriel84 με κάλυψε απολύτως!
Κατά βάθος με άλλα θέματα πρέπει να ασχοληθεί η moto, και όχι με τους χάρτες του iphone.

Someone

Azriel στα περισσότερα θα συμφωνήσω αλλά όχι με την πρώτη πρόταση δεν νομίζω ότι τα συγκρίνουμε απλά αναρωτιόμαστε γιατί η Apple δεν περίμενε να φτιάξει χάρτες της προκοπής και μετά να τους δώσει στη φόρα όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε ΣΟΒΑΡΗ εταιρία που ΣΕΒΕΤΕ τους πελάτες της πριν στείλει το Google Maps. Μέχρι και το Nokia Maps είναι πολύ καλύτερο από αυτή τη σαβούρα που έβγαλε η Apple. https://theamazingios6maps.tumblr.com/

Nikos

Το θέμα είναι ότι πριν μια εβδομάδα οι χρήστες iphone έκαναν μια χαρά την δουλειά τους με τους Google Mars, από αυτήν την εβδομάδα και πέρα δεν θα την κάνουν!!!
Απορώ με κάποιους που δικαιολογούν την υποβαθμίσει που δέχτηκαν!
Έλεος με την πώρωση κάποιον!

Manos Unstable

ελα μωρε τη ψέματα λένε. το google maps με έχει στείλει ανάποδα σε μονόδρομους πάνω απο 5 φορές στο κέντρο του λονδίνου ζώνη 2-1. Πόσες φορές το έβαλα να με πάει σε μαγαζιά και πάντα λάθος… να ναι καλά το sygic.

χρηστος

ας βγαλει κανα jelly bean η μοτορολα στο razr γιατι με βλεπω για iphone 5 και να παν να πνιγουν οι χαρτες περνω το navigon για gps που μας εβαλαν τωρα παγωτο μετα απο ένα χρόνο

azriel84

@Someone Όπως είπα, πολλά χρόνια εξέλιξης vs λίγα χρόνια. Το ότι θα είχε λάθη ήταν δεδομένο. Λιγότερα POIs επίσης δεδομένο. Το ότι είναι σαβούρα είναι υπερβολή. Ότι έκανε η Google σε μια δεκαετία και η Nokia με τα δικά της maps, δεν μπορεί να το κάνει η Apple και οποιαδήποτε Apple σε 2 χρόνια, όσα λεφτά και να ρίξει. Και φυσικά δεν μπορεί να περιμένει και πολλά χρόνια. Παίρνουμε αυτό σαν πρώτη κίνηση, γελάμε με τα λάθη και αναμένουμε τις αναβαθμίσεις. Αν τώρα και οι αναβαθμίσεις όμως δεν είναι οι αναμενόμενες, εκεί θα υπάρξει πράγματι θέμα… @Nikos Όχι δεν είμαι πωρωμένος. Από Ιούνιο που είχα iOS 6 beta, μια χαρά έκανα τη δουλειά μου με Navigon και TomTom. Μια χαρά τα λέει ο Manos Unstable, έχοντας ζήσει και εγώ στο Λονδίνο, αλλά και στη Θεσσαλονίκη τώρα, δεν είναι ρόδινα τα πράγματα…για σοβαρή χρήση έχει κανείς native GPS app όχι τα μανίσια maps της εκάστοτε εταιρίας. Άντε για κάνα POI και satellite view το πολύ. Το θέμα είναι πως η Apple απαγκιστρώνεται σταδιακά από Google σε θέματα εφαρμογών ενσωματωμένων στο iOS (χάνοντας η Google πολλά κλικ) και Samsung σε θέματα hardware. Ο θερμοπυρηνικός πόλεμος του Jobs, έγινε πλέον Ψυχρός πόλεμος. Ο… Συνέχεια »

Αποστόλης

@ Manos Unstable… εεετσι… sygic και τα μυαλά στον τορνο.

Someone

Δηλαδή έχω μια εταιρία που πουλάει ΑΑΑ+ μπανάνες τις οποίες τις αγοράζω από κάποιο τρίτο, και αποφασίζω να φτιάξω τις δικές μου χωρίς τεχνογνωσία και στο πελάτη δίνω μπανάνες ΓΓΓ. Αντί δηλαδή να κάτσω να φτιάξω μπανάνες κατηγορίας τουλάχιστον ΒΒΒ προτιμώ να ξεκινήσω τις δικές μου άμεσα. Ποιος ζημιώνεται; Προφανώς ο πελάτης αλλά και η εταιρία, μακροπρόθεσμα.

Kostas

https://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4753727
ελα αμεσως να κανετε παραπονα.για το δικο σας καλο το εκανε η apple.για να μαθετε τον κοσμο.θα πατε κρητη μεσω τουρκιας.ποτε θα σας ξαναδοθει ευκαιρια να πατε τουρκια?ε?
θα αναψετε και ενα κερακι στην αγια σοφια….βοηθεια μας…!!!

https://www.inews.gr/98/i-Apple-meta-tin-Samsung-ta-vazei-kai-me-manavika.htm
οπως παει θα μας κανει μηνυση και για το οτι ζουμε στον πλανητη γη και για τον αερα που αναπνεουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.