iPad 2 smart covers και έξτρα προστασία για το πίσω μέρος

Αν θα είστε από τους πρώτους που θα αποκτήσουν αύριο το iPad 2 είναι πολύ πιθανό να αγοράσετε μαζί και το μαγνητικό κάλυμμα Smart Cover με έξτρα 45 ευρώ. Θα παρατηρήσετε όμως ότι αυτό απλά καλύπτει την οθόνη χωρίς να προστατεύει το πίσω μέρος του iPad 2. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε την προστασία του αγαπημένου σας gadget δείτε αυτό το έξτρα κάλυμμα προστασία από μια third party εταιρεία.

Το κάλυμμα XGear Enhancement θα το βρείτε εδώ.

Τα επίσημα Smart Cover κοστίζουν: 45 ευρώ με πολυουρεθάνη και 75 ευρώ με δέρμα.

, iPad 2 smart covers και έξτρα προστασία για το πίσω μέρος
, iPad 2 smart covers και έξτρα προστασία για το πίσω μέρος
, iPad 2 smart covers και έξτρα προστασία για το πίσω μέρος

Τιμές iPad 2 στην Ελλάδα
iPad 2 16GB Wi-Fi 509 ευρώ
iPad 2 32GB Wi-Fi 619 ευρώ
iPad 2 64GB Wi-Fi 719 ευρώ
Οι τιμες του Wi-Fi μοντέλου είναι 20 ευρώ κάτω από του iPad 1.

iPad 2 16GB 3G 639 ευρώ
iPad 2 32GB 3G 739 ευρώ
iPad 2 64GB 3G 839 ευρώ
Οι τιμες του 3G μοντέλου είναι ίδιες με αυτές του iPad 1.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios Basileiou

Πιστευω ειναι λιγο υπερβολικο να δωσει καποιος 70ευρω+(απο 45 ευρω το smart cover,απο 25+ το πισω) για μια smart θηκη …εγω παντως δεν θα εδινα τοσα λεφτα για μια θηκη!Αντε να εδινα 30-40 στο συνολο αλλα οχι περισσοτερα!!
Για να καταλαβετε το κινητο μου (Desire),το εχω σε μια τον 1-2 ευρω και οι ακριβες ειναι στο συρταρι γιατι δεν με βολεψαν 😛

vasilis.

Μαριε παλι θα διαφωνησω μαζι σου 😛
το galaxy s το εχω σε μια χειροποιητη θηκη απο δερμα,λαμποργκινι τι ειναι τελοςπαντων,των 60 ευρω.
του δινει απιστευτη προστασια.δεν μπορω να ξαναγυρισω στα σιλικονατα των 7 ευρω.

ειναι κριμα να κανεις μια επενδυση των 600 ευρω και να φειδεσαι 50-60 ευρω που μπορουν να σε απαλλαξουν απο πολλους πονοκεφαλους,πιστεψε με.
αν αγοραζα ποτε apple προιοντα εννοειται θα αγοραζα και πισω καλυμμα και το απιστευτο smart cover.

Paris

και μετά σου λένε ότι είναι λεπτό…….

jordan

Εγώ συμφωνώ με τον βασίλη καθώς έχω το iphone 4 με την vapor x θήκη,μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά αξίζει πολύ και προστατεύει το μαραφέτι των 780 euros!

Marios Basileiou

@vasili Δεν πειραζει 🙂 .Μα δεν σου ειπα να μην αγορασεις θηκη για το προστατεψεις,αλιμονο!!Εγω εχω ολα τα παιχνιδια,ηλεκτρονικα απο τον καιρο που ημουν μικρο και ακομη δουλευουν γιατι τα προσεχα!!(εκτος το θρυλικο SX1 🙁 )

@jordan Και εγω στο παλιο μου κινητο-Qtek S100 εχω μια δερματινη θηκη Krussel που και επιτηδες να το ριξεις κατω ειναι τοσο χοντρη και σκληρη που δεν παθαινει τιποτα!!30 ευρω την ειχα παρει ομως για να προστατεψω το κινητο των 600 ευρω.

!!Εννοειται οτι θα παρεις θηκη να προστατεψεις ενα ακριβο προιον,αλλα οχι και να μας παιρνανε για κοροιδα!!!30 ευρω για την μιση θηκη?? που δεν την βλεπω και πολυ ανθεκτικη και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινετε με την χοντρη δερματινη!!και απο 45και πανω για την αλλη μιση- το καλυμα με μαγνητακια???
Δηλαδη μονο εγω το θεωρω υπερβολικο να σκασεις τοσα λεφτα για “θηκη” ενω θα μπορουσες με τα ιδια και πιο λιγα λεφτα να παρεις μια ενιαια και πιο ανθεκτικη θηκη??

vasilis.

ετσι οπως το θετεις μαριε δεν μπορω να διαφωνησω μαζι σου.

Γιώργος

Ε εντάξει , έχουνε ξεφύγει και ζητάνε όσα θέλουν…

Νίκος Μανουσάκης

Παιδιά αξίζει τα λεφτά το ipad 2?
Ρωτώ γιατί δεν είχα ποτέ μου κάτι της Apple και ένας συγγενής μου που έρχεται από καναδά με ρώτησε αν θέλω να μου το κρατάει.Δεν έχω ιδέα πόσο έχει εκεί φαντάζομαι πάντως φθηνότερα από όσα έχει εδώ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;