iPad, Έρχεται επίσημα στην Ελλάδα 31 Ιανουαρίου από την iSquare

Το γνωστό σε όλους iPad έρχεται επίσημα στη χώρα μας τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου μέσα από τον επίσημο διανομέα της Apple στην Ελλάδα την iSquare, σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog. Το iPad αναμένεται να διατεθεί μέσα από επιλεγμένους μεταπωλητές και στα επίπεδα τιμών των άλλων ευρωπαϊκών χωρών (ότι και αν σημαίνει αυτό).

update. Τετάρτη 26 Ιανουαρίου: Ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη της ημερομηνίας διάθεσης και η τιμή του iPad από την iStorm, επίσημο διανομέα της Apple στη χώρα μας. Παρασκευή 28 Ιανουαρίου τα πρώτα τεμάχια στην αγορά με τιμή από 529 ευρώ για το μοντέλο 16GB με Wi-Fi.

Αναμένουμε να μάθουμε αν αυτοί οι “επιλεγμένοι μεταπωλητές” εμπορεύονται και συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας ώστε να είναι ακόμα πιο δελεαστικό για κάποιον να το αγοράσει με έκπτωση από επιδότηση ή με νέο πρόγραμμα συμβολαίου στην περίπτωση των μοντέλων με το 3G. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.

, iPad, Έρχεται επίσημα στην Ελλάδα 31 Ιανουαρίου από την iSquare

, iPad, Έρχεται επίσημα στην Ελλάδα 31 Ιανουαρίου από την iSquare

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fatman

γιατι δεν περιμενουν λιγακι ακομη…οπου να’ναι θα κυκλοφορησει το ipad2 🙂
μηπως θα εχουν τεχνικη υποστηριξη και service “επισημα” στην ελλαδα?
το getitnow (και τοσοι αλλοι) που τα πουλανε τοσο καιρο τι διαφορετικο εχουν?

anyway ας μην γινομαι τυπικος ελληνας που γκρινιαζει με το παραμικρο…

εστω και αργα ειναι καλη κινηση.

stavros

Δεν θα έπρεπε να ετοιμάζονται για το 2 αντί να ξεκινησουν τωρα να πουλανε ενα περσινο προιόν?
Μου φαινεται οτι νομιζουν οτι ειμαστε ιθαγενεις και θα μας κερδισουν με καθρεφτακια….

stavros

@fatman Η σωστη κριρικη δεν ειναι γκρινια.

Kostas

ερωτηση: αν μου χαλάσει… που θα παω να μου το αλλαξουν; στην isquare? στην π.χ. Wind? στην (φτου κακά!) systemgraph? που;;;; ε;;;;

Manos

Service??? Η Apple δεν ασχολειται με τοσο ποταπα και ταπεινα πραγματα….
Αμα σου χαλασει να πας να παρεις καινουριο!! 😛

Mario

Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτισαμε, το iPad 2 δεν έχει καλά καλά ανακοινωθεί …ψυχραμίια! Καλή κίνηση είναι να έρθει επίσημα στην Ελλάδα. Τώρα για τιμές…μακάρι να είναι σαν του getitnow, δηλαδή σαν τα apple store της υπόλοιπης Ευρώπης!

Nickolas

To ipad 2 μάλλον θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο, οπότε αν αποφασιστεί να έρθει επίσημα στη χώρα μας η πιο πιθανή ημερομηνία θα είναι Αύγουστο όπως είχε γίνει και με τα iphone. Το θέμα όμως δεν είναι αν θα περιμένει κάποιος το ipad 2, αλλά αν αξίζει κάποιος να πάρει το ipad τη στιγμή που μέχρι το Μάρτιο θα έχουν βγεί μια σειρά από tablets με διπύρινους επεξεργαστές και χαρακτηριστικά που ίσως να μην έχει ούτε και το ipad 2. Θα είναι λοιπόν η τιμή που θα το φέρουν ανταγωνιστική ή θα βάλουν και καπέλο?

Χάρης

Δεν το είπε ακόμη κανείς στον Δημήτρη Παπαδημητριάδη (papadimi)?

Γιαννης

Εχεις δικιο Κωστα, βασικα ολο το σκηνικο μου μοιαζει προεκλογικος αγωνας, οπου παντου στρωνουν ασφαλτο και μετα σε ξεχνανε.
Ασε που με την 1η βροχη ξηλωνονται ολα και παλι απο την αρχη,
στην περιπτωση μας η βροχη ειναι η επελασις του Android.
Προσωπικα (και να μην παρεξηγηθω) δεν βρισκω ιδαιτερο λογο αγορας του ipad
απο την στιγμη που ερχεται το ipad 2, το αν θα ειναι ανταγωνιστικο ας το αφησουμε στην Apple.
Αλλωστε εκεινη βρισκει παντα τον τροπο να μας δελεασει ωστε να Δαγκωσουμε το Μηλο!

konstantinos

Εγω το πηρα απο getitnow! 500€ 16GB!ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΗΡΑ!!!Αν τ φερουν τοσο μπραβο τους … Θα μπορουσαν να το βαλουν σε καλυτερη τιμη απο το getitnow θα κανουν ΑΡΙΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ γιατι αυτοι που δεν εχουν isquare στην πολη τους δεν θα πανε αθηνα να το παρουν… Σε 2 μερουλεσ απο το getitnow! Oπως εκανα πχ εγω η οπως θα ΕΚΑΝΑ εγω αν το ειχε φερει τοτε που το πηρα η isqare … Αν θα το ειχαν φερει και θα ειχε λιγοτερο απο το getitnow θα το επαιρνα απο εκει!

MoreAndroid

To Getitnow και οι υπόλοιποι το φέρνουν από εξωτερικό. το ερώτημα είναι γιατί να το φέρουν τώρα που σε λίγο περιμένουμε το 2…

Kostas

ξεσκαρτάρουν προφανώς…

Ο_Dacapo

Μην είμαστε αχάριστοι…Και να βγει το iPad 2 , που ποτέ δεν ξέρεις πότε με την Apple, το iPad είναι μακράν το καλύτερο user experience που μπορεί να έχει ο χρήστης.
Μετά το iPad είναι δυστυχώς το χάος. Παιζει μόνο του χωρίς ανταγωνισμό.
Με τι να το συγκρίνουμε με το απατο Galaxy?

alex

Πότε θα ανακοινωθεί το 2 ?
Πότε θα κυκλφορίσει το 2 ?
Πότε θα κυκλοφορήσει ευρώπη το 2 ?
Πότε θα το φέρετε Ελλάδα όλοι εσείς ?
Καλό Σεπτέμβρή guys και μέχρι τότε καθίστε να κοιτάτε την οθόνη και το tower του PC σας…

Paris

iPad=iPatata
κάτσε να βγει το xoom και τα λέμε.
μην νομίζεις ότι το ipad 2 θα είναι καλύτερο από το xoom
το ipad 2 να ξέρεις θα είναι ένα μεγάλο ipod touch 4gen .

Iakovos

Θα ηταν σοφο ορισμενοι να εχουν χειριστει πρωτα το ipad και μετα να γραφουν σχολιακια

Paris

όπως και το αντίστροφο φίλε μου.

mario

παιδια χαλαρωστε…δεν ειμαστε μετοχοι της apple ή της google για να τσακωνομαστε…ψυχραιμία!

Iakovos

Εχω χειριστει παρα πολλα τηλ και gadgets και με android και με iOS και εχω μια καποια αποψη. Ειναι και καθαρα το τι βολευει τον καθενα. Απλα με την apple πολλοι ειναι haters χωρις να ξερουν καν το λογο. Εξαλλου η καθε ειδους δυσφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση

michalis-mclaren

καλά τώρα το θυμηθήκανε??? Δεν πειράζει να μου πεις υπάρχει πολύς κόσμος που θα το πάρει με επιδότηση σε iotg η κινητής μόνο και μόνο για μόστρα και ας μην ξέρει απο που ανοίγει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μας περνάν για κορόιδα…

Paris

ακριβώς, είχα iphone 3gs όταν είχε βγει δεν άντεξα να το έχω πάνω από 6 μήνες και το πούλησα.
το έβγαζα να στείλω μήνυμα όλοι με κοιτούσαν iphone εχει. ευτυχώς αντιλήφθηκα και την προπαγάνδα της apple σε κάθε αμερικανική ταινία-βίντεο κλιπ μόστρα το λογότυπο της.
τρελή διαφήμιση που καταντα προπαγανδα.
φυσικά και λέω οτι το iphone και το ios ήταν η αρχή (το ξύπνημα)
αλλά και την εκμετάλλευση δεν την μπορώ. γούστα είναι αυτά δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο.

Nikos

Μου φαίνεται πως μερικοί απο εσάς δεν έχετε ιδέα τι είναι το iPhone η το iPad.Συγνώμη κιόλας θέλω πραγματικά να μου πει κάποιος αν έχει δει διαφήμησει για το iPhone η για τα Mac στην Ελληνική τηλεόραση.Αντιθέτως εγώ βλέπω καθημερινά διαφημίσεις για android.Μην αρχίσουμε όμως την συζήτηση για το πια εταιρεία έχει το καλύτερο marketing γιατί πολυ καλά ξέρουμε ότι η apple δεν χρειάζεται διαφήμιση .Διαφημίζεται πολυ καλύτερα απο τους hater που εξαιτίας τους έχει πάρει φωτιά ο ηλεκτρονικός τύπος.Και ας μην ξεχνάμε πως το iPhone ήταν το πρώτο πραγματικό smartphone και το iPad το πρώτο tablet.Όλλα τα υπόλοιπα είναι απλώς κόπιες .Προσπαθούν με λίγα λόγια να ανταγωνιστούν την επιτυχία της apple.Και δεν μπορεί κάνεις να το αρνηθεί αυτο καθώς μέχρι και η htc για την φιαφημισή της στην Αμερική είχε βάλει διαφήμισει που τόνιζε άρθρο Αμερικάνικου περιοδικού που δήλωνε πως το htc Hd μπορει να ανταγωνιστεί το iPhone και το θεώρησε μεγάλο κατόρθωμα.Ας μην μιλήσω για την motorola που στις διαφημίσεις της έθαβε κανονικότατα το iPhone για την κεραία του.Απλώς όλοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι τα προϊόντα της apple είναι χειρότερα και όχι ότι τα δικά τους είναι καλύτερα.Και τέλος να υπενθημίσω πως υπάρχουν μόνο apple haters και οι… Συνέχεια »

Mario

@ Nikos πόσο δίκιο έχεις….!!!

Paris

@ Nikos
@ Mario
καλά αν εσείς από fan boy έχετε γίνει maniac boy πάω πάσο.

Thanasis

εγω θα περιμενω το ipad 2

manos

poio ipad kai iphone?petaei to nexus s ki axize ta lefta tou,me ikanopoiei apolyta.Otan bgei to gayphone to kalokairi, 8a agoraso to moto atrix, mallon 8a me yperkalipsei.mou aresei pou poly propagandizoun ta miloproionta eno oi idioi den exoune lefta na ta agorasoune,ti vitsia einai auta?

Vertigo

η μηλοταμπλετα ειναι ο ιδρυτης της κατηγοριας(respect),ο κυριαρχος ομως ερχεται σε λιγες μερες…hello moto 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.