iPad, Oι αντιδράσεις των Nintendo και Sony

To Apple iPad είναι γεγονός και δρόμος που ανοίγεται για τους απανταχού gamers φαίνεται να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι αντιδράσεις των καταναλωτών ήταν πολλές και ποικίλες, όμως πώς αντέδρασαν οι Nintendo και Sony στην ανακοίνωση του iPad; Η μεν Nintendo έσπευσε να το χαρακτηρίσει ως «απλά ένα μεγαλύτερο iPod Touch», η δε Sony είναι ευχαριστημένη με τις προσπάθειες της Apple στην αγορά των φορητών, καθώς αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι χρήστες αργά ή γρήγορα θα προτιμήσουν το… PSP!

, iPad, Oι αντιδράσεις των Nintendo και Sony

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andrew Ckor

Η sony το παίζει σκλήρη… αλλά δεν νομίζω να γίνει αυτό που λέει. Απλά και μόνο γιατί όσοι είναι να πάρουν το iPad, θα πάρουν το iPad και όσοι είναι να πάρουν το PSP, θα πάρουν το PSP..

Stelios

Oi stratigiki tis apple tsakise ton antagonismo sta video games, afinontas poli piso tin Sony kai tin Nitendo.

Gia afton ton logo arxisan na mimounte tin filosofia ton iPhone kai iPod.
I Sony eftiaxe ta legomena “minis”
kai i nitendo ta DSware.

Spyroscesarsc

Δεν πρόκειτε ποτέ αυτό το πράγμα να γίνει το σύμβολο του φορητού gaming! ‘Eλεος δηλαδή! -.-
Με το κόστος του πέρνεις ένα μέτριο pc γιά να καταλάβεις τί εστί game και αν επιμένεις σε φορητό, πέρνεις 3 psp και δίνεις και στους φίλους σου να παίξουν! 😛
Που να πας να παίξεις με την “πιατέλα”? Να σου πέσει κάτω να γίνει κομμάτια!
Δεν χρειάζεται η αφή στα σοβαρά παιχνίδια! Απλά η sony πρέπει να μειώσει και άλλο το βάρος&όγκο του psp και και να μεγαλώσει και την οθόνη για να πλησιάσει στο ιδανικό φορητό gaming!
Πως θα παίξεις ποδοσφαιράκι με αφή? Game τύπου Call of Duty?
Το μόνο που θα παίζει η πιατέλα θα είναι εφαρμογές από το apple-store… Σιγά μην περίμεναν αυτό οι απανταχού gamers! 😛 Μην τρελαθούμε κιόλας… Μάλλον καμιά καινούρια κάρτα γραφικών θα περίμεναν… 😀
Αμέσως, μόλις πλασάρει μία ιδέα η apple, λόγω της επιτυχίας του iphone, τρέχουν όλοι σαν ζόμπι να προμυθυευτούν το νέο προ’ι’όν!
Και πρώτοι πρώτοι οι χαζοαμερικάνοι! Μέχρι και ολόκληρες μέρες περίμεναν έξω από τα καταστήματα γιά να πάρουν το i-phone!
Αυτό δεν λέγεται εξέλιξη! Παρακμή και υπερκαταναλωτισμός λέγεται! Μας έχουν χαζέψει με τις διαφήμισεις! ο.0

thanasis

ποιό tablet ;;…! σαν να κρατάς μια οθόνη είναι… 😀

ST.

Δεν θα μπορουσα να σημφωνησω περισσοτερο με το σχολιο του Spyroscesarsc! Absolutelly in to the point!!!

Παναγιωτης

Ρε ποσο εχει? Και απο που το περνο γιατι το 8ελω για το καλοκαιρακι!!!!

Staf

Eχει 499$.Τωρα σε μας …Να μην φτασει τα 600 ευρω??

Spyroscesarsc

‘Aστα να πάνε! Τα κινητά που έρχονται Ελλάδα μέσω Ευρώπης έχω ακουσει(δεν ξέρω αν όντως ισχύει αλλα και οι τιμές αυτό δείχνουν) πως φορολογουνται δύο φορές! Μία από την Ε.Ε και μία από το Ελληνικό κράτος! Είμαστε η μοναδική χώρα που έχει τέτοια καινοτομία! :@ Και τώρα ο φόρος έχεις μάλιστα αυξηθεί! 😛
Το ipad άραγε ως τί θα φορολογηθεί?

Staf

Ισχυει αυτο που λες!Ο φορος τηςΕ.Ε. αναφερεται στην εγκριση CE που φερουν τα εν λογο προιοντα.Δηλαδη τα χρηματα αυτα πηγαινουν δηθεν στους ελεγχους που κανουν για την αξιοπιστια τους.
Το δε ελληνικο κρατος εχει τα τελωνεια..Που παλι υπαρχει κ εκει φορος για να περασει στην ελλαδα.
Τελος να μην βγαλουν και τα καταστηματα το κατιτις τους??

Spyroscesarsc

Τα υπόλοιπα Ευρωπα’ι’κά κράτη(της Ε.Ε εννοώ) όμως δεν επαναφορολογούν προ’ι’ον που έρχεται από άλλο μέλος της Ε.Ε! Επειδή θεωρούμαστε πλέον ένα ενιαίο μεγάλο κράτος! 😛
Aλλά εμείς δυστυχώς πάντα πάμε ανάποδα! :@

Staf

Φιλε οχι αναποδα αλλα συμφεροντολογικα.Στην Ελλαδα ειμαστε, ο κλεψας του κλεψαντος.Και ειδικα σε προιοντα τεχνολογιας βαρανε ασχημα.Ευτυχως ξυπναει σιγα σιγα ο κοσμος ,ψαχνει τιμες στο ιντερνετ και ψωνιζει μεσω αυτου.

Κώστας Βλαχάκης

Μόλις δείτε στο επίσημο site http://www.isquare.gr σαν Νέο Προϊόν το iPad, τότε είναι προ των πυλών για Ελλάδα 😉

rey

sorry afto ti einai twra tilefono h laptop???giati exi sxedio iphone kai mege8os macbook….eleos diladi san padofla einai….

kostas

καλα στην ελλαδα σε λιγο θα φορολογισουν και την αναπνοη… το iPad κατα τη γνωμη μου για αυτα που κανει ειναι πολυ ακριβο , 399 το πολυ θα επρεπε… θα γελασουμε οταν θα ερθει ελλαδα θα κανει κανα 699 αυτο με τα 16gb και το πιο ακριβο που στην αμερικη κανει 899 (νομιζω) εδω θα κανει 1000 και….αλλα εμενα μου αρεσει κατα τ αλλα 🙂 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.