iPhone 5, Θήκες σιλικόνης καταφθάνουν στα καταστήματα της AT&T

Η AT&T μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική θα είναι από τις πρώτες που θα διαθέσουν το επόμενο μοντέλο iPhone και το AppleInsider εμφάνισε φωτογραφίες από θήκες που παραλαμβάνουν τα καταστήματά της για αυτό. Πρόκειται για οικονομικές θήκες σιλικόνης “για iPhone 5” και δείχνουν να δέχονται ένα μοντέλο πιο λεπτό από το τωρινό iPhone 4.

, iPhone 5, Θήκες σιλικόνης καταφθάνουν στα καταστήματα της AT&T

Επίσης εμφανίστηκαν και επώνυμες θήκες της Case Mate στο σύστημα της AT&T.
, iPhone 5, Θήκες σιλικόνης καταφθάνουν στα καταστήματα της AT&T

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hayatevo9

πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόσο χαμός για αυτό το κινητό τηλέφωνο! Αμάν πια! Λες και θα έρθει ο Ιησούς για δεύτερη φορά στη γη! Τα λέω αυτα γιατί έτυχε κ έπεσε στα χέρια μου ένα μήλο 4 και δε με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Θα μου πείτε είναι 1 έτους κινητό. Οκ, και το milestone μου είναι 2 ετών αλλά όταν τα έβγαζα στο ίδιο ασύρματο δίκτυο δίπλα δίπλα το μοτορολα ήταν πιο γρήγορο. Και βάλτε επιτέλους κ αλλά πλήκτρα μον ένα τι να κάνει! Θέλει οπωσδήποτε ένα πληκτρο για να πηγαίνει πίσω στην επιλογή! Από ποιότητα υλικών κ αίσθηση στο χέρι ήταν άψογο. Για αυτό κοστίζει τόσο όμως? Επειδή δε κουράζει το χέρι μου? Άντε να βγει το 5 να δούμε αν θα κόβει κιμά, που μερικοί μέχρι κ αυτό περιμένουν ότι θα κάνει!

Iakovos

πολυ απλα, γιατι τα προιοντα της apple ειναι τα καλυτερα. Χρονια τωρα δηλαδη…και ναι τα iphone ειναι τα καλυτερα και τα ομορφοτερα 🙂 ειχα και android τηλεφωνα…και blackberry…απογοητευση…μη συγκρινουμε τα apps που εχει το καθε ενα store γιατι το android θα πρεπει να κλαιει απο ντροπη. Αυτα. Το νεο iphone το εχω ηδη παρει, σιγουρα δε θα απογοητευτω!

gino

Αγαπητέ hayatevo9. Ο θόρυβος που γίνεται γύρω από τα προϊόντα της apple είναι όντος υπερβολικός όπως άλλωστε και το κόστος τους. Από εκεί και πέρα όσο αφορά το λειτουργικό τους ειδικά για τα τηλέφωνα θα πρέπει να ξέρεις ότι το ακατανίκητο έως και σήμερα ατού τους είναι η απλότητά τους. Δεν υπάρχει μέχρι τώρα λειτουργικό σε τηλέφωνο που να είναι τόσο μα τόσο απλό, εύχρηστο αλλά ταυτόχρονα με πολλές δυνατότητες. Υπάρχει μία κατηγορία χρηστών που σε αυτή ανήκω, που δεν μας νοιάζουν τόσο τα παιχνίδια τα video και η τεράστια ανάλυση στην κάμερα όσο η ευχρηστία της συσκευής. Και το καλό είναι ότι εκτός από εύχρηστες συσκευές κάνουν και όλα τα υπόλοιπα. Άλλα καλύτερα και άλλα λιγότερο καλά, αλλά τα προσφέρουν!!!!

Βικέντιος

εγώ αν και μέχρι τώρα δεν είμαι κάτοχος apple κινητού,θα πω για αυτούς που φθονούν την apple την κλασσική έκφραση “να ‘ταν η ζηλιά ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα” δεν είναι τυχαίο νομίζω που η samsung πχ που είναι κορυφαία εταιρεία αντιγράφει τόσο την apple.
και υπάρχουν πολλά αλλα παραδείγματα.
Όσο για την ευχηρστία των προιοντών apple επειδή φίλος μου έχει ipad και το έχω δεί,είναι τουλάχιστον 2 σκαλοπάτια πάνω απο οτιδήποτε άλλο ο χειρισμός μιας συκσκευής apple.

Marios

Perfectly overpriced. Αυτο τα λεει ολα για τα προιοντα της apple. Οκ, ευχρηστα, ομορφα με καλη κατασκευη αλλα σχεδον κανενα απο αυτα δεν δικαιολογει την υψηλοτατη τιμη του.
Η χαρα του trendy και του δηθεν εχουν καταληξει.

Γιώργος Μ.

Πιστεύω πως η apple γενικότερα σαν εταιρία εκπέμπει στην συνήδειση του κόσμου κάτι το οποίο δεν μπορούν άλλες εταιρίες να το κάνουν ακόμα και αν την αντιγράφουν.Και σαν χρήστης του Samsung galaxy s2 και έχω χρεισιμοποιήση για λίγο το S1 έχω να πώ πως όλες τις φορές που το έχω στα χέρια μου έχω νολσταγήσει το iphone.Φυσικά και μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα με το Adroid κινητό μου αλλά όμως τις περισσότερες φορές εκείνα τα “περισσότερα” μου είναι και άχρηστα οπότε προτιμώ την απλότητα και την ευχρηστία.
Βασικά θα σύγκρινα το galaxy S2 με τον τσαμπουκαλεμένο χαρακτήρα ενός εφήβου που τα θέλει όλα σε ποσότητες χωρίς να υπολογίζει το μετά
και το Iphone με έναν ώριμο άντρα που ξέρει τη θέλει με φινέτσα και απλότητα.

mixtri

Επιτέλους! ΟΥΑΟΥ! Και είχα 700Ε στο συρτάρι μου και δεν ήξερα τι να τα κάνω!

Thanos

Ειλικρινά…. λατρεύω να διαβάζω σχόλια σαν του Ιάκωβου….

Οχι, φίλε μου δε σε ειρωνεύομαι…. απλά μου κάνει εντύπωση πόσο υπερβολικός μπορεί να γίνει κάποιος και τι μπορεί να πει για να δικαιολογήσει τις επιλογές του.

Κανένας δεν είπε οτι το μηλόφωνο είναι κακό. Αντιθέτως…. είναι πολύ καλό…. όχι όμως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ…. αυτές οι γενικεύσεις είναι εκνευριστικές….

Το οτι σου κάνει εσένα και θα σου κάνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην αγορά, το δέχομαι και πολύ καλά κάνεις.

Είναι μια εταιρία, που βγάζει προϊόντα…. αυτό είναι όλο.

Ας χαλαρώσουμε. Φιλικά πάντα.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Οk εχω κι εγω το τεσσάρι. Αλλα για πια απλοτητα μιλαμε οταν για να βαλω ενα τραγουδι η ενα ρινγκτοουν πρεπει να περασω απο το i tunes? Γιατι να μην μπορω να στειλω την φωτογραφια μου με μπλε δοντι? Γιατι να μην μπορω να σβησω απλα ενα τραγουδι απο μεσα του χωρις το i tunes? Γιατι να μην μπορω να σβησω μονο μια εξερχομενη κληση? Απο την αλλη. Τυχαιο ειναι οτι τοσες εταιριες (sony,JBL,κλπ) εχουν φτιαξει βασεις που προσαρμοζεις το iphone για να ακουσεις μουσικη απο τα ηχεια τους? Γιατι δεν το καναν για την samsung η την sony ericson? Τυχαιο το οτι οοοοοολες οι εταιριες μυμουνται οχι μονο την εξωτερικη εμφανηση (στα ακριβα μοντελα τους παρακαλω) αλλα και τα γραφικα στις οθονες τους? και τελος. Ποιος ειπε πρωτος την λεξη ταμπλετα? Για κοιτα γυρω τωρα ποσες υπαρχουν!!!!!!

Iakovos

@Thanos

Κοιταξε…ειχα και πολλα android οπως εγραψα πιο πανω. Απλα τα εχω με αυτους που κατακρινουν τα iphone γιατι το android ειναι “ανοιχτο” λογισμικο λες και ξερουν τι σημαινει και τι να κανουν με αυτο…και επειδη δεν εχει φλας, λες και ειναι κατι το συγκλονιστικο. Ανεκαθεν η apple εφτιαχνε φτιαχνει και θα φτιαχνει τα πιο ποιοτικα προιοντα. Μου δινει οσα χρειαζομαι, στην καλυτερη ποιοτητα, τωρα η τιμη, ειναι αλλο θεμα. οποιος μπορει, τα παιρνει.

Δε με ενδιαφερει που δεν εχει ραδιοφωνο…ελεος…ουτε που δε στελνει με bluetooth.την βαζω σε mail και τη στελνω ελεος. Μαρεσει να αγοραζω τη μουσικη μου τις ταινιες μου και τα ringtone μου. Αυτο ειναι που κατακρινουν ολοι. Ευτυχως, τα iphone δεν ειναι για ολους. Όπως και οι mac. Ευχαριστω το Θεο που δεν χρησιμοποιω τα windows…μακρυα απο μας 🙂

Iakovos

Α και κατι αλλο…το software ειναι που χαριζει τις επιτυχιες…Και μη μου πεις/πειτε οτι το android market εχει καλυτερες, χρηστικοτερες, ομορφοτερες εφαρμογες παιχνιδια βιβλια κλπ κλπ απο το appstore…Δεν τιθεται συγκριση σε αυτα τα δυο…τα οποια ομως κανουν τη διαφορα

Marios

Ιακωβε λες “Απλα τα εχω με αυτους που κατακρινουν τα iphone γιατι το android ειναι «ανοιχτο» λογισμικο λες και ξερουν τι σημαινει και τι να κανουν με αυτο”. Ενω ας πουμε οι περισσοτεροι που δεν εχουν ΔΕΙ στη ζωη τους ios και mac ξερουν τι ειναι? Συγγνωμη αλλα ακους τον καθε ασχετο, που ενα copy-paste ξερει μοναχα, να σου λεει “το mac ειναι καλυτερο”. Δεν ξερει γιατι, απλα ετσι ακουσε, απλα ακολουθει την μοδα. Παραδεχομαι την apple στο οτι εχει δημιουργησει ενα ισχυροτατο brand, χτυπαει εκει που πρεπει(στην “αφελεια”, στην απλοτητα και κυριως στην ομορφια και το lifestylικι). Αλλα εχει τοσο τυφλωμενα fanboys απο πισω της που τρεχουν και αγοραζουν με κλειστα τα ματια το οτιδηποτε εχει το μηλαρακι, απλα και μονο για να κανουν μοστρα στη καφετερια. Φυσικα, εχει προσφερει πολλα στο χωρο. Δεχομαι οτι μετα το iphone, ολοι ανεξαιρετως δανειστηκαν στοιχεια, ειτε σε εμφανιση, ειτε σε interface. Επιασε τον παλμο της αγορας και πετυχε. Αλλα, σε πολλα αλλα πρακτικα ζητηματα, οσο και να διατυμπανιζει κανεις την ευχρηστια, ειναι πολυ πισω.Σορρυ, αλλα ΕΣΥ μπορει να μην ενδιαφερεσε, αλλα οπως και να το κανουμε, η πλειοψηφια θελει και απαιτει το bluetooth της, το usb της, το flash της και ενα… Συνέχεια »

Marios

Και bonus εικονιτσα που συνοψιζει το θεμα ευχρηστια. Εχει κι αλλες παρομοιες αν ψαξει κανεις:

https://harshalkatre.com/wp-content/uploads/2010/02/ipad-vs-rock2.png

mike

κ εγω ασχολουμαι γενικα με οτιδιποτε καινουργιο κυκλοφορει απο gadget, κινητο , λαπτοπ και οτιδηποτε της τεχνολογιας και ξερω οτι αυτα ειναι καθαρα εμπορικά ……Δηλαδη αμα συγκρίνεις τις αναγκες σου με το τι σου πλασαρουν καθε 2 μηνες πεφτεις πολυ εξω…. Απλα μονος σκοπός ειναι η καταναλωση!!! Τι και αν το κηνητό σου εχει 1 ghz αντι 1.2….? ποια η διαφορα../???? αποιροελαχιστη!!! Απλα ειναι πιο καινουργιο….. Εδωσα 6 κατοσταρικα να παρω το desire HD και μετα απο 6 μήνες κανει 3 κατοσταρικα και αν???? καλύτερα να παρω ενα κινητο που κανει 30 ευρω και να ηξερω οτι και 2 μηνες να το κρατησω εχει βγαλει τα λεφτα του παρα να παρω κατι μονο και μονο να λεω οτι εχω το πιο γαματο κινητο ( εχω και λαπτοπ …. και σιγα τις αναγες που εχουμε.. μονο fb το θελουμε κατα 90 % ) …ειμαστε ΟΛΟΙ θηματα και οσο αγοραζουμε γινομαστε πιο πολυ….. Ευχαριστω πολυ

mike

δε λεω η τεχνολογια ειναι πολη καλη απλα μην μας κανουν και προβατα …. οπως στην πολιτικη!

hayatevo9

Συμφωνώ με Μάριο και Θάνο. Μαρίε σόρι που θα το πω αλλά εντάξει πρέπει να παραδεχθούμε ότι πολλές εταιρίες -αν όχι όλες -έχουν αντιγράψει την απλ. Το θέμα είναι όμως όταν κανείς μια αντιγραφή να είναι καλύτερη του αρχικού. Νομίζω ότι το s2 ΣΕ σχέση με το μήλο 4 είναι ένα σκαλί πιο πάνω, οπότε δικαιολογεί, εν μέρει, την αντιγραφή. Αλλά ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο: 700ευρώ για ένα μόνο κινητό??? Αυτό είναι το ενοίκιο 2 μηνών! Για να μην πω 3! Και πες ότι τα δίνει κάποιος -πολλοί μάλλον. Δε θες όταν τα σκάς το κινητό που κρατάς στα χέρια σου να κάνει σχεδόν τα πάντα? Θες. Ελα όμως που ραδιόφωνο γιοκ, μπλεδόντι γιοκ. Μα δεν είναι λίγο κοροϊδία αυτό? Ναι εγώ κ πολλοί άλλοι τον θέλουν έναν υποτυπώδη δέκτη fm στο κινητό τους για να μην χρειαστεί να κουβαλούν άλλες συσκευές μαζί τους. Τελοσπαντων πιστεύω στο 5 όλα αυτα θα διορθωθούν. Κι ας μας κάνει μια φορά μια εκπληξη η απλ! Ας βγάλει το 5 στην τιμή των 500 ευρώ ρίχνοντας λίγο την ποιότητα κατασκευής, που όλοι για αυτό μιλάνε πια! Εκεί θα την παραδεχτώ!

Σταυρος

Το καλυτερο τηλεφωνο ειναι αυτο που βολευει τον καθενα. Προσωπικα εχω 3g, το 4αρι και σκεφτομαι να παρω και το καινουργιο, (το κινητο μου τωρα ειναι ενα xperia mini pro) αλλα…ειναι λιγο εκνευριστικο το θεμα της εμμονης της apple για τα κλειδωματα.

Ναι ολα αυτα που περιγραφει πιο πανω ο Γιωργος ειναι και ο λογος που ”εφυγα” απο το iOS. Bluetooth, τραγουδια και φυσικα πανω απο ολα το itunes. Ειναι το μοναδικο προγραμμα που χρειαστηκε να συμβουλευτω καποιον για να καταφερω να περασω μουσικη και βιντεο. ΑΠΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ.

Βεβαια ουτε το android ειναι ανοιχτο λογισμικο, οποιος το λεει απλα δεν ξερει. Απλα δεν ειναι τοσο οσο το iOS.

Προσωπικα πιστευω οτι ολα καλα ειναι. Αλλα ο ντορος γυρω απο το iOS ειναι οντως εκνευριστικος.

Υ.Γ. Εδω για να προλαβω apple fanboys στο σπιτι παιζουν mac mini και στο πατρικο μου mac pro. Χαλαρα μωρε, χαλαρα.

XXX

Εγω γελαω με κατι καμενους που καθονται και σχεδιαζουν dummys απο τις υποτιθεμες θηκες για το νεο iphone για να δουνε πως θα ειναι. Get a fucking(κυριολεκτικα) life.

kakadi

Μμμμ.. 18 σχολια τα 14 απ τα οποια ειναι απο ατομα που κατακρινουν το iphone.. Δεν εχετε καταλαβει ενα πραγμα ολοι εσεις.. Ο νομος της διαφημισης στις μερες μας οριζει οτι εσεις κανετε ολη τη δουλεια και οχι εμεις που το εχουμε.. παγκοσμιως δηλαδη οχι εσεις προσωπικα..Ειδε κανεις να κατακρινουν ετσι το galaxy s2 ή οποιο αλλο?? Οχι, γι αυτο βρισκεται σε σχεση με μια apple συσκευη στα αζητητα.. Αλλα δε μπορειτε κ ολας να σταματησετε να κατακρινετε γιατι βαθια μεσα σας το γουσταρετε και μαλιστα πολυ.. Διαψευστε με αν μπορειτε αλλα εγω προβλεπω και απο τωρα στο επομενο topic που θα αφορα iphone παλι χαμος να γινεται απο σας..

Iakovos

Εγω απλα λεω οτι…πρωτα δες και μετα κρινε…εγω ειχα και android και blackberry και win7 κινητα…και λεω συνεχεια, τιποτα σαν το iPhone. Και συμφωνω οτι πολλοι δεν ξερουν καν πως ειναι το Mac OS και το iOS. Το αν πολλοι ακολουθουν την apple λογω μοδας κλπ…αυτα ειναι ανοητες κινησεις. Εγω και πιστευω πολλοι της ηλικιας μου, μιας και δεν ειμαι κανενα πιτσιρικι που εμαθε την apple απο καποιο ipod ή iPhone, ξερουμε πολυ καλα γιατι επιλεγουμε την apple. Πολλοι περιμενουν την τριτη να βρουν τις αδυναμιες του νεου iPhone για να το κατακρινουν και παλι…μπραβο τους…εγω απλα περιμενω ποτε θα κυκλοφορησει. Ειμαι σιγουρος οτι θα αποκτησει/αποκτησουμε, οι χρηστες της apple ακομα πιο πολλους “εχθρους”…αλλα ετσι γινεται η καλυτερη διαφημιση. Αυτα τα λιγα, ξερω κουραζω αλλα…δεν ειναι θεμα μοδας η apple…ειναι θεμα ποιοτητας σε ολα. Απλα πολλοι δεν το αντεχουν αυτο. Να ειστε καλα και σας ευχαριστω για την ανταλλαγη αποψεων

Dami

Απορώ γιατί κάποια άτομα δεν μπορούν να καταλάβουν τα πιο απλά πράγματα.Ενα άτομο που διαθέτει 650-700 ευρώ για ένα κινητό ξέρει πολύ καλά τι θέλει από αυτό και ποια είναι τα ελαττώματα του και τα προτερήματα του.Προφανώς όταν αγοράζει ενα iphone ξέρει εκ των προτέρων ότι δεν θα έχει bluetooth,radio,κτλπ κτλπ….ή ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ξέρει ότι θα το κάνει ένα jailbreak και θα έχει ότι έχουν όλα τα άλλα + μια στηβαρή συσκευή στα χέρια του + ότι η συγκεκριμένη συσκευή μετά από 6 μήνες θα έχει τρελή μεταπώληση και δεν θα έχει πέσει η τιμή του στη μισή(όπως στις περισσότερες εταιρίες κινητών) + τα περισσότερα aftermarket gadgets που έχουν βγει για κινητό.Αυτά από μόνα τους πιστέυω είναι πολλοί καλοί λόγοι για την απόφαση αγοράς ενός κινητού 🙂 Δεν προσδιορίζω τις ανάγκες κανενός,απλά παραθέτω τους λόγους για τους οποίους εγώ είχα αγοράσει το 3GS μου το οποίο δεν βλέπω να το αλλάζω στο άμεσο μέλλον
Υ.Γ : Δεν λέω ότι είναι τα καλύτερα κινητά(υπάρχουν σαφώς πιο γρήγορα κινητά και καλύτερα σε τεχνικά χαρακτηριστικά),απλά εμένα για την μέση χρήση που κάνω (internet,fb,μνματα,τηλ & κανένα παιχνίδι) μου ταίριαξαν άψογα

Dami

Να προσθέσω ότι είχα και LG Viewty (τότε iphone killer) & Samsung Star (άλλο υποτιθέμενο iphone killer) και τα 2 κατέληξαν να μην δουλεύει η αφή στο ένα και να κολλάει αφάνταστα στο άλλο…έτσι έφτασα στα iphone

eddy

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΥΝ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ!
ΑΝ ΘΕΣ ΕΙΚΟΝΑ,ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ,4,3 ΟΘΟΝΗ,ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ GALAXY S2,HTC DESIRE HD,SANSATION,EVO( HTC ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΟΙΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ)
ΑΝ ΘΕΣ ΑΦΗ,ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΣ IPHONE

kakadi

Καλα eddy αν μου λες οτι η HTC κατασκευαζει πιο ποιοτικα τηλεφωνα απ το iphone θα γελασουν και οι πετρες. Οχι πως δεν ειναι ποιοτικα αλλα φιλε μου γυαλι και μεταλλο κανεις.. και ο νοων νοειτω!!!

eddy

ΦΙΛΕ kakadi, το κλαητερο και ποιοτικοτερο υλικο κατασκευεις κινητου ηταν το 3gs με αξια κατασκευης του κινητου να ανερχεται στα 198 ευρω! το iphone 4 η αξια κατασκευης του κινητου επεσε στα 156 ευρω!! η αξια κατασκευης του htc desire hd ηταν 219 ευρω. Του sansation ειναι στα 232!! το samsung glaxy s κοστιζε στα 143 και το galaxy s2 στα 157ευρω!
Εειδη τα εχω ανοιξει κιολας και το 3g-3gs-4 και το desire hd και το galaxy βλεπεις της διαφορες της ποιοτητας που υπαρχουν!!

Marios

Ρε Ιακωβε πλακα μας κανεις? Τι ακριβως “δεν αντεχουμε”? For god’s sake, για εταιριες και κινητα μιλαμε την τυχη μου μεσα. Παραθετουμε αποψεις, επιχειρηματα, συμφωνα με τη γνωμη και τα γουστα του καθενος για τους λογους που καποια πραγματα μας χαλανε στην Apple(κυριως στην τιμολογιακη πολιτικη της και πως αυτο “μεταφραζεται” στο τι ακριβως παιρνεις στα χερια σου).

Θα μας κανεις και ψυχοθεραπεια μηπως, να βγαλεις στην επιφανεια ενδομυχες σκεψεις και υποσυνειδητους λογους για τους οποιους “δεν αντεχουμε” την επιτυχια της Apple? Μιας και το’φερε η κουβεντα, διαβασα προσφατα για μια ερευνα που εγινε απο ενα πανεπιστημιο, που εδειξε οτι η “επιδραση” του μαρκετινγκ της Apple στον εγκεφαλο, ειναι εντελως ομοια με την επιδραση που εχουν καποιες θρησκειες στους τυφλους οπαδους τους.Oριστε και το link

https://www.starata.net/2011/07/apple_31.html

Δε λεω πως πρεπει να το κανουμε και τοσο θεμα, διαφορες ερευνες γινονται για τα παντα και αυτο δε σημαινει κατι, αλλα αν μη τι αλλο, ισως θα επρεπε να χτυπησει …καμπανακι σε μερικους.

Τελος ειτε σου αρεσει ειτε οχι, εσυ μπορει να ΞΕΡΕΙΣ τι αγοραζεις, αλλα οι πλειοψηφια ΔΕΝ ξερει οτι δεν θα εχει bluetooth,FM δεκτη, οτι θα τυρρανιεται με το itunes και αλλα διαφορα.

Geo26

@kakadi Προφανώς δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου το Sensation επομένως δεν μπορείς να μιλάς για την HTC… προφανώς την μπερδεύεις με την HTC στο ξεκίνημα… Οσο για το μέταλλο και το γυαλί μια πτώση είναι και κλαις το γυαλί και τα 700 ευρά που έχεις δώσει… επομένως ούτε αυτό είναι επιχείρημα. Και όσο για το θέμα που έχετε ανοίξει… ΝΑΙ όταν ξεκίνησε η Αpple με το iPhone το 2007 έφερε την επανάσταση στα smartphone γιατί είχε κόντρα ένα πεθαμένο Symbian, αλλά δυστυχώς αυτά έχουν περάσει προ πολλού… και το λειτουργικό των ετών μπροστά έχει μείνει πίσω και αντιγράφει πλέον… για να τα ΛΕΜΕ και όλα!!! και όχι να κατηγορούν την Samsung για αντιγραφές του iPhone που ΝΑΙ τις έκανε αλλά στο Galaxy S κυρίως για να μπει στο κόλπο, γιατί το S2 δεν έχει σχέση με το iPhone… γιατί δεν κυνηγάνε τους Κινέζους που τα κάνουν ακριβώς ίδια… εκεί δεν τους φταίει η αντιγραφή;; αλλά εδώ φαίνονται τα συμφέροντα…. Οσο για τα λειτουργικά… είναι θέμα γούστου και για πιο λόγο τα θες, iOS ευχρηστία αλλά ως εκεί… Android για να κάνεις παππάδες λόγω του πυρήνα Linux και WP7 λίγο από όλα!!! Πάντως η Apple με τα τελευταία iPhone θυμίζει… Συνέχεια »

Iakovos

Καλα…πιο βολικο προγραμμα απο το itunes δυσκολα θα βρω, τα οργανωνει ολα οπως θελω στο iphone ipad…τωρα για το bluetooth…τι…δε στελνει ringtone φωτο και βιντεο?νομιζω γιαυτο υπαρχουν και τα email. Τωρα για το ραδιοφωνο…αντε…ας μην φανω στενομυαλος, ας πω οτι για μερικους ειναι καπως μια μικρη ελλειψη…με τοσα gb στο iphone τι να το κανεις το ραδιοφωνο…anyway, το παρατραβηξαμε το θεμα…δε θα αναφερθω στα περι τιμης του iphone γιατι πραγματικα δεν ειναι και πολυ ακριβο. Γιαυτο εξαλου υπαρχει και το android…πιο φτηνα κινητα…ο,τι αγοραζεις περνεις βεβαια.

Iakovos

Ο,τι πληρωνεις παιρνεις ενοω 🙂

kakadi

Φιλοι Geo26, eddy το εχω πιασει το sensation στα χερια μου.. Δε λεω ποιοτικο αλλα με iphone4 καμμια επαφη..Οι τιμες που εχετε πιο πανω για μενα δε λενε τιποτα καθως το μεγαλυτερο μερος απο αυτα τα χρηματα μπορει να δοθηκε για τον επεξεργαστη πραγμα που δεν συμβαλλει στην ποιοτητα ή απλα η HTC να προμηθευεται πιο ακριβα πρωτες υλες ή οτι αλλο..Αυτο που λεω εγω ειναι να πιασετε εναν αδαη, να του δωσετε τα 2 κινητα να τα κρατησει και να τον ρωτησετε.. Φιλε geo26 και μια buggati veyron να παρεις αν τρακαρεις με 50-60 χλμ σκατα θα την κανεις..Αυτο παει στο γυαλι με μεταλλο που ειπες και στο αν πεσει κατω.. Φιλε μου κοιτα τα προιοντα της samsung και τις apple παλι και πες μου πιο μοιαζει σε πιο.. Δεν εχω αναγκη προσωπικα να θεσω μονο το θεμα της ποιοτητας για να βγω απο πανω. Ειχα galaxy s φιλε και δεν ειδα κανεναν παπα να κανεις με το android. χαλαρωστε με το open minded linux free style source code super ντουπερ κτλ λειτουργικο γιατι δεν γεννηθηκα αυριο..5 πραματα τα ξερουμε.. Λυπαμαι που μπαινω στη διαδικασια απαντησης ακομα μια φορα αλλα ρε παιδια τοσο δυσκολο σας ειναι σε topic για… Συνέχεια »

amanas

ρε παιδια δεν καταλαβαινω ολο αυτον το ντορο για αυτη την σησκευη. πραγματικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. ενα τηλεφωνο ειναι και οχι και τρομερα καλο. εμενα σαν ανθρωπο με ενοχλει που καποια ατομα πανε και αγοραζουν χωρις σκεψη ο,τι λανσαρει η apple και μην μου πειτε οτι δεν γινεται αυτο.. το αποτελεσμα, αυτοι οι αμυαλοι κατα τη γνωμη μου καταστρεφουν τον ανταγωνισμο. και λογικο ειναι η apple και η καθε apple να μην κανει τιποτα αφου λεει και ετσι πουλαω γιατι να δωσω παραπανω γιατι να βελτιωσω το προιον.. το μονο που θελω να πω ειναι πως για καμια αλλη εταιρια δεν εχω δει τοσο πωρωση απο ατομα για να αγορασουν ο,τι βγαζει και ναι ειναι λαθος οσο και αν δεν αρεσει σε καποιους.

Geo26

Όντως τι μπορείς να κάνεις με το Android…. να αλλάξεις Rom να βάλεις και να βγάλεις ότι θες, εσύ από την σαβούρα της κάθε εταιρείας, να τρέχεις δεν ξέρω και εγώ τι από λειτουργικό, για να μην πάω στα πιο illegal όπως κλοπή λογαριασμών facebook μέσω wireless ;; Τελικά όντως…. δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!! Γενικά… λειτουργικό με πυρήνα Linux κάνει παππάδες!!! Στο Nokia N900 με το Maemo μπορούσες να βρεις ακόμα περισσότερα…. με το να βάζεις Usb stick ποντίκι και ότι άλλο τραβάει ο νους σου!!! Με το iOS ούτε το 1/10 δεν σε αφήνει η Apple να κάνεις… εγώ πάντως δεν συμβιβάζομαι με μία τέτοια συσκευή!!! Άλλωστε το smartphone θα το πάρω για αυτά που μπορεί να μου προσφέρει το λειτουργικό του… παρά η ποιότητα του!!!
Άλλωστε δεν μου περισσεύουν 700 να κλαίω για να πατάω 10-15 εικονίδια σε ένα smartphone με μέταλλο και γυαλί… και θεωρούν κορυφαίο για το 2007 όμως!!!

kakadi

οκ φιλε μεινε στους παπαδες σου..Το κατανοω και σεβομαι την επιλογη σου αλλα δε μπορω να μιλησω με ατομο που θεωρει το ios σαβουρα λυπαμαι..Εγω που διαθετω 700 ευρω και μου περισσευουν θα παω στο μηλο παλι..

hayatevo9

σωστός ο geo. Εγώ δε μπορώ να πω ότι εχω εντυπωσιαστεί από το λογισμικό του. Κάποτε όπως είπαμε πάλι η apple ήταν στα πάνω της. Τώρα πλέον ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος κ έχει χάσει το prestige της!
kakadi ατντ ακολουθείς τόσο πίστα την apple, όπως λες, μην ξεχάσεις να πάρεις κ το apple water. Να δες εδώ:
scoopertino.com/apple-blasts-into-supermarkets-with-revolutionary-apple-water/
δε πίνεις νερό πίνεις βελούδο!!!! 🙂

kakadi

Και να το παρω φιλε μου καλε και να μη το παρω δικο μου θεμα.. Εσεις δε μπορω να καταλαβω και το λεω τριτη φορα εδω μεσα χωρις να παρω απαντηση γτ μπαινετε στα τοπικ που αφορουν την apple και τα μετατρεπετε σε flame.. Αλλα ξερω ουτε τωρα θα απαντησει κανεις. Η σιωπη ειναι μυστηρια ομως..Ρε μηπως δεν εχετε λεφτα να το παρετε και απλα προσπαθειτε να δικαιολογεισετε την επιλογη σας? Οπου θεμα της Apple να και 5 haters μεσα..Αυτα πανε πακετο πλεον.. Get a life..Εγω προσωπικα δεν μπαινω απο τοτε που πουλησα το Galaxy S στα android τοπικς να κανω σαματα..ισα ισα που μερικες φορες κ ολας οπως εγινε στο sensation beats audio topic ελεγα και τα καλυτερα για την εκδοση αυτη.. Οποιος θελει ψαχνει και βρισκει.. Μη χαλατε τη ζαχαρενια σας λοιπον γτ εμενα προσωπικα δε μου λετε τπτ ουτε με πειθετε για κατι..

kakadi

https://techblog.gr/mobile/htc-sensation-xe-dual-core-1-5ghz-beats-audio-7311/
Να και τι γραφω για το Sensation και τη μουσικη εκδοση του..

kakadi

Οποιος θελει να δει τι εγραφα για το Sensation ας ψαξει “Sensation XE” Μια αποδειξη οτι θεωρω πως υπαρχουν κ αλλες εξαιρετικες συσκευες..

hayatevo9

αν θυμάσαι κ Αν θες βρες το Εδω στο σαΐτ ότι όταν βγήκε το galaxy 2 βγήκαν όλοι οι apple fans και το εκραζαν. Χωρίς επιχειρήματα απλά έλεγαν ότι το μήλο 4 είναι καλύτερο- πιπίλα πια το έχετε κάνει αυτό- ενώ όλοι ξέρουμε το s2 είναι κατά πολύ ανώτερο τεχνολογικά από το μήλο 4. Επειδή όμως είστε τόσο φανατικοί κ δεν βλέπετε αντικειμενικά θέλετε σώνει κ καλά να βγάλετε Mercedes ένα Mitsubishi. Ε όχι δε γίνεται αυτό! Όχι δεν υπονοώ κάτι για το μήλο 4 απλά θέλω να δείξω ότι προσπαθείτε να κάνετε το ακατόρθωτο απλά κ μόνο να αποδείξετε ότι μπορείτε γιατί έχετε στο πλευρό σας την apple. Στο τέλος, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εσυ θεωρείς πως δεν εχω λεφτά για να πάρω το μήλο 4 κ εγώ θεωρώ πως δεν θέλω να γίνω πρόβατο κ να παω να πάρω το επόμενο κινητό της apple χωρίς καν να ξέρω τι δυνατότητες έχει! Μόνο κ μόνο επειδή έχει ένα μήλο πάνω του! Να μιλάμε κ λίγο λογικά… Έλεος…

hayatevo9

Και 2 τελευταία: η apple σου σε έχει γραμμένο. Γιατί μην ξεχνάς σου έφερε στη χώρα σου το πρώτο I pad ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, σου τα πήρε καλά καλά κ μετά από 2 μήνες σου λέει’α κοίτα έβγαλα I pad 2. δώσε αλλά 800 να το πάρεις! ‘ Και τέλος, αυτό που εμείς έχουμε κ εσείς όχι είναι ότι παραδεχόμαστε όσα καλά έχει το μήλο 4 -δες παραπάνω τι εχω γράψει -. Εσείς δε πρόκειται πότε να παραδεχτείτε κάτι καλό σε κάποιο άλλο κινητό ακόμη κ Αν αυτό έχει αποδειχθεί από όλους τους ειδικούς! Απλά κ μόνο γιατί δεν είναι μήλο! Αυτό δεν δείχνει κ τόσο αντικειμενικότητα αλλά εκούσιο φανατισμό που ασκείται χωρίς λόγο!

Kakadi

Sorry φίλε μου αλλά είσαι εκτός τόπου και χρόνου.. Όσον αφορά εμένα τουλάχιστον.. Διαβάσεσ τίποτα απ αυτά που έγραψα ή κάθεσαι κ γράφεις μόνος σου; Εγώ φίλε μου στην Ελλάδα είμαι 3 μήνες το χρόνο.. Νοέμβρη φεύγω πάλι. Για το sensation διαβάσες τι είπά; Ότι να ναι απλά.. Α και κανε το περισσότερο flame το θεματακι..

elki

Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησεις το bluetooth μεταξυ ios και android..Ειναι πολυ απλο και το χρησιμοποιω συνεχεια μιας και ειμαι κατοχος iphone και οι περοσσοτεροι φιλοι μου εχουν android.. Κατεβαστε και στις δυο συσκευες απο app store την εφαρμογη bumb και λυσατε το προβλημα.. Στελνετε οτιδηποτε θελετε.. Που το προβλημα???????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]