iPhone 5 με διάφανη οθόνη [concept video]

Έχετε ακούσει τι ψυθιρίζουν κάποια στελέχη κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων; “Ότι πουλήσουμε από ακριβά μοντέλα μέχρι να ανακοινωθεί το χειμώνα το επόμενο iPhone”. Οι περισσότεροι είμαι σίγουρος ότι θα “στραβώσετε” και μόνο που το διαβάσατε αλλά η αλήθεια είναι ότι όλες οι εταιρείες περιμένουν τις επόμενες κινήσεις της Apple η οποία ξέρει να δημιουργεί hype.

Τα ίδια βέβαια λέγαμε και πριν ανακοινωθεί το Samsung Galaxy S III. Ότι κινητό κυκλοφορούσε λέγαμε “περιμένετε να έρθει το S III και θα τα πούμε” και τελικά τα είπαμε. Κρίνοντας από τα σχόλιά σας εδώ στο Techblog, δεν κατάφερε να σας κερδίσει όλους το S III. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και με το iPhone 5; Τίμια θα παραδεχθούμε ότι δεν μας καλύπτει (εφόσον δεν είναι εντυπωσιακό) ή θα το αποδεχθούμε επειδή η Apple γνωρίζει καλά τον τρόπο να “τρυπώνει” στο μυαλό μας;

, iPhone 5 με διάφανη οθόνη [concept video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

ναι σε 15 χρονια μπορει.

GLeft

η μπαταρια που θα παει;

makis88

Δεν θέλω να βλέπω το χέρι μου όταν κοιτάω την οθόνη!

θανος

Ρε παιδια ενα γκαλαξακι εχω 2 που μαρεσει πολυ. Αλλα ειναι ετσι το ιφον 5 προσκυνω.. Που πολυ απιθανο το βρισκω!!

PAOK -4-

Μακάρι να είναι αληθινό αλλα τα βασικά μέρη του κινητού που θα χωρέσουν??

liakos

wp8 κ τα μυαλα στα καγκελα

dimitris91

Τρελο concept αλλα μην τρελαθουμε, στο 2012 ειμαστε…οχι στο 2021!!! και επιτελους μην ανεβαζεις αλλα concept κωστα, εχουμε βαρεθει ειλικρινα! ακομα και εμεις που ειμαστε στο android world….να δεις που θα ερθει κανενα iphone 4gs II με μονη διαφορα τις 3,99 ιντσες και θα ξενερωσουν οι παντες τον πατο τους :S

spyros

δισκολο,δεν θα εχει κατι τρομερο και ο λογος ειναι οτι ο ανταγωνισμος δεν εχει αυξηθει τοσο ωστε να χτυπηθει το 4s,οποτε μην περιμενετε καμια μεγαλη εξελιξη

harisdrace

λοιπόν για να βάλουμε τις τελείες πάνω στα γίοτα !
1ον. το κολπακι με την διάφανη οθόνη μπορεί να το κάνει ο καθενας αν έχει συνεχώς την κάμερα ανοικτη με λειτουργεία ως αρχηκη οθόνη ακομα και το blade μου το κανει! 2ον όσο για το εικονικό πληκτρολόγιο χλομο το βλέπω ενσοματωμενο στο ιδιο το κινητο . αν μπει ως εκστραδακι που θα ελεγε και ο βλαχακης σε καμια θηκη θα ήταν πιστευω η καλύτερη λύση.

harisdrace

όσο για την πραγματικη δίαφανη οθόνη σε κανα 10καχρονο το βλεπω !

Κωνσταντίνος

Συμφωνώ με dimitris91. Αμάν πια με τα τόσα concept, και ειδικά τα βλακώδη. Δυο χρόνια βαβούρα για το αν θα έχει το μηλόφωνο δεξιά ή αριστερά το χ κουμπί. Και καλά να είναι κάποιο leak, αλλά τα concept τι σημασία έχουν; Kάνει κάθε αργόσχολος ένα φώτοσοπ, και δημιουργείται “είδηση” εκ του μη όντος. Εξάλλου εδώ είναι τεχνολογικό blog, όχι κέντρο ενόρασης.

lefteris

Και εκτός από αυτα ποθ λέτε όλοι….δεν μπορώ να καταλάβω που θα βόλευε μια ηλίθια διαφανής οθόνη…πάντως σε κινητό με τίποτα…

MANHS

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΗΣ ΜΕΤΑ;;;;

techmaniakos

Το μονο που περιμενω εγω ειναι μεγαλητερη οθονη 720hd καλητερο επεξεργαστη 12 καμερα παιζει πολυ να μπει η ιδια με του sony xperia s γιατι καμερες η apple περνει απο την sony,ιος6 και φυσικα λιγο ενα φρεσκαρισμα στην εμφανιση…πρωσοπικα πηστευω πως το γιαλι θα μινει σιγουρα μπροστα..για το πισω μερος ισος εχουμε καποιο μεταλο αλουμινιο.

dimitris

ξέρετε πότε θα γίνεi το event για το νέο phone5??

dimitris

Ευχαριστώ Κώστα για όλες τοις πληροφορίες που μας δίνεις κάθε μέρα έχεις ένα από τα καλύτερα ελληνικά sites!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.