iPhone 6: Premium προστασία με Lifeproof θήκες

Το iPhone 6 είναι ήδη στα ράφια των καταστημάτων και όσοι το έχετε στην κατοχή σας, το μεγαλύτερο άγχος είναι να μην πάθει τίποτα. Μια πολύ καλή λύση είναι οι θήκες που κυκλοφορούν και μιας και πλησιάζει το Πάσχα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα δώρο στον εαυτό σας.

Η πρόταση έρχεται από την Lifeproof και το MyBanana, με premium θήκες για το iPhone 6 οι οποίες υπόσχονται να το προστατέψουν στις πιο αντίξοες συνθήκες, διατηρώντας παράλληλα την κομψότητά του με τις θήκες υψηλής ποιότητας.

, iPhone 6: Premium προστασία με Lifeproof θήκες

Η πρώτη πρόταση είναι η Lifeproof Frē η οποία προσφέρει προστασία από το νερό, τη σκόνη, τη βρωμιά, το χιόνι και τις γρατζουνιές, κάνοντας το iPhone σου πραγματικά άτρωτο. Μπορείς να βουτήξεις σε βάθος μέχρι 2 μέτρα ή να πας για σκι σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Ακόμα και αν το iPhone σου πέσει από ύψος 2 μέτρα, η Lifeproof αναλαμβάνει να το προστατέψει ώστε να μη πάθει καμία ζημιά.

, iPhone 6: Premium προστασία με Lifeproof θήκες

H Lifeproof Fre προσφέρει προστασία σε 4 επίπεδα ενώ παράλληλα διατηρεί την ίδια κομψή γραμμή του iPhone. Είναι εξοπλισμένη με φακό κάμερας από οπτικό κρύσταλλο, κάνοντας τη μοναδική κάμερα του iPhone 6 την πιο ευέλικτη φωτογραφική-βιντεοκάμερα στον κόσμο, ενώ η λειτουργία sound enhancement και η εύκολη πρόσβαση στην θύρα ακουστικών σου επιτρέπει να ακούσεις τη μουσική σου παντού, ακόμα και κάτω από το νερό. Η προστατευτική μεμβράνη για την οθόνη είναι τόσο λεπτή που δεν μπορεί να την αντιληφθεί το μάτι, ούτε να την αισθανθεί το δάκτυλο, αλλά είναι πάντα εκεί για να προστατέψει από πτώσεις και γρατζουνιές.

To πλήκτρο Home διατηρεί κανονικά τη λειτουργία Touch ID και το iPhone σου έχει κανονικά όλες τις λειτουργίες του χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις τη θήκη.

, iPhone 6: Premium προστασία με Lifeproof θήκες

Η δεύτερη πρόταση είναι η Lifeproof Nüüd η οποία σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου άφοβα σε κάθε περίσταση. Προσφέρει ακριβώς την ίδια προστασία από σκόνη, λάσπη, πτώσεις και χιόνι και φυσικά είναι πλήρως αδιάβροχη για βάθος μέχρι 2 μέτρα, όπως ακριβώς δηλαδή και η Lifeproof Frē. Το iPhone 6 διατηρεί κανονικά όλες τις λειτουργίες του ακόμα και στο Touch ID χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσεις την θήκη, όποιες και αν είναι οι συνθήκες.

Μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες – βίντεο, ακόμα και να ακούσεις μουσική κάτω από το νερό. Η βασική της διαφορά με την Lifeproof Frē είναι ότι ο ειδικός σχεδιασμός της Lifeproof Nüüd σου προσφέρει άμεση επαφή με την touchscreen του iPhone, χωρίς να παρεμβάλλεται κάποια μεμβράνη ανάμεσα σε εσένα και το iPhone.
, iPhone 6: Premium προστασία με Lifeproof θήκες

Μπορείς να βρεις όλες τις θήκες Lifeproof αλλά και πολλά ακόμα αξεσουάρ στο MyBanana.com.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chaos

Αυτο το κινητο δεν πρεπει να μπαινει σε τετοιου ειδους θηκες.
Εξαλου δεν βλεπω το λογο να κραταω iphone αν ειναι να χρησημοποιω θηκες.

George

@chaos
Δηλαδη αγοραζεις iphone για να το δειχνεις στις καφετεριες;
Νομιζα οτι αυτη η συνηθεια ειχε κοπει.
Στο θεμα, η θηκες ειναι χρησιμες αλλα δεν ταιριαζουν στα κινητα οποτε προτιμω να παρω κατι και να το προσεχω παρα να του βαλω μια κακογουστη θηκη για να το προστατευσω απο πιθανη πτωση.

chaos

@George

Συμφωνω απολυτως μαζι σου και προσθετω οτι υπαρχουν θηκες που ειναι ομορφες και δεν χαλανε την αισθητικη του κινητου οπως η συγκεκριμενη.

foivos1k

Παίρνεις ενα Ζ3 και τελειώνει η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.