iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP

H Apple ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση των iPods της. Η μεγαλύτερη αλλαγή έχει γίνει στο iPod Touch το οποίο έρχεται με νέο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα. Το νέο iPod Touch έχει 64-bit A8 επεξεργαστή της Apple, όπως τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Επιπλέον, το ανανεωμένο iPod Touch έχει κάμερα 8 Megapixel και στην μπροστινή πλευρά έχει επίσης βελτιωμένη HD κάμερα, ωστόσο η οθόνη παραμένει στις 4 ίντσες χωρίς να έχει γίνει κάποια αλλαγή.

Το iPod Touch υποστηρίζει Apple Music, την νέα υπηρεσία streaming μουσικής της Apple που ήρθε στο iOS πριν από λίγες μέρες.

Η τιμή του ξεκινά από 199δολάρια με ενσωματωμένη μνήμη 16GB, τα 32GB ενσωματωμένη μνήμη κοστίζουν 249 δολάρια ενώ τα 128GB φτάνουν στα 399 δολάρια.

Για τους fans των iPod nano ή iPod shuffle, να πούμε ότι από σήμερα η Apple διαθέτει τία χρώματα, space gray, ασημί και χρυσό.

iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP, iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP

iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP, iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP

iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP, iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Πότε θα είναι διαθέσιμο; 🙂

_Junkermann

Ilias

Τέλειο και ειδικά το μπλε!
Στην Ελλάδα το 16άρι πιστεύω 250-300€ άνετα…

evagoras

και οτι εχει 1 gb ram ενω πριν 0.512 Μb

Teo

Είναι τέλειο εγώ αν δεν είχα βιαστεί να πάρω το 5 θα περίμενα λίγο και θα έπαιρνα το 6 που έχει επεξεργαστή Α8 και 1gb ram όχι σαν το 5 που έχει επεξεργαστή A5 τέλος πάντων είναι πολύ ωραίο και ευτυχώς που βγήκε γιατί υπήρχαν φήμες ότι θα σταματήσουν τα iPod τουλάχιστον με παρηγορεί ότι το 5 θα πάρει iOS 9

Paokara

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα;

Θοδωρής

Το αγόρασα χτες πολυ καλό είχα πριν το iPod touch 5 και έχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα αλλα και στην κάμερα είναι στην έκδοση iOS 8.4 να κάνω αναβάθμιση στην iOS 9.3.1 η θα κολλάει ;; Αν κάποιος το έχει να μου πει
Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.