iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP

H Apple ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση των iPods της. Η μεγαλύτερη αλλαγή έχει γίνει στο iPod Touch το οποίο έρχεται με νέο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα. Το νέο iPod Touch έχει 64-bit A8 επεξεργαστή της Apple, όπως τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Επιπλέον, το ανανεωμένο iPod Touch έχει κάμερα 8 Megapixel και στην μπροστινή πλευρά έχει επίσης βελτιωμένη HD κάμερα, ωστόσο η οθόνη παραμένει στις 4 ίντσες χωρίς να έχει γίνει κάποια αλλαγή.

Το iPod Touch υποστηρίζει Apple Music, την νέα υπηρεσία streaming μουσικής της Apple που ήρθε στο iOS πριν από λίγες μέρες.

Η τιμή του ξεκινά από 199δολάρια με ενσωματωμένη μνήμη 16GB, τα 32GB ενσωματωμένη μνήμη κοστίζουν 249 δολάρια ενώ τα 128GB φτάνουν στα 399 δολάρια.

Για τους fans των iPod nano ή iPod shuffle, να πούμε ότι από σήμερα η Apple διαθέτει τία χρώματα, space gray, ασημί και χρυσό.

iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP, iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP

iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP, iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP

iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP, iPod Touch: Ανανεωμένο με επεξεργαστή A8 και κάμερα 8MP

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Πότε θα είναι διαθέσιμο; 🙂

_Junkermann

Ilias

Τέλειο και ειδικά το μπλε!
Στην Ελλάδα το 16άρι πιστεύω 250-300€ άνετα…

evagoras

και οτι εχει 1 gb ram ενω πριν 0.512 Μb

Teo

Είναι τέλειο εγώ αν δεν είχα βιαστεί να πάρω το 5 θα περίμενα λίγο και θα έπαιρνα το 6 που έχει επεξεργαστή Α8 και 1gb ram όχι σαν το 5 που έχει επεξεργαστή A5 τέλος πάντων είναι πολύ ωραίο και ευτυχώς που βγήκε γιατί υπήρχαν φήμες ότι θα σταματήσουν τα iPod τουλάχιστον με παρηγορεί ότι το 5 θα πάρει iOS 9

Paokara

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα;

Θοδωρής

Το αγόρασα χτες πολυ καλό είχα πριν το iPod touch 5 και έχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα αλλα και στην κάμερα είναι στην έκδοση iOS 8.4 να κάνω αναβάθμιση στην iOS 9.3.1 η θα κολλάει ;; Αν κάποιος το έχει να μου πει
Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i