iPPea TV, Μίνι υπολογιστής σε USB stick με Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Με το iPPea TV μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε flat τηλεόραση σε Smart TV. Πρόκειται για ένα μικρό υπολογιστή στο μέγεθος ενός USB Stick με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, έξοδο HDMI και υποστήριξη video Full HD, υποδοχή για κάρτες micro SD αλλά, θύρα USB 2.0 για σύνδεση πληκτρολογίου ή ποντικιού και τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Η τιμή του είναι 50 δολάρια Αμερικής και τα μεταφορικά 15 δολάρια. Αν σου άρεσε μπορείς να το βρεις εδώ.

, iPPea TV, Μίνι υπολογιστής σε USB stick με Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

πολύ καλό και πρακτικό!!! 🙂

nicholas

εχει πολλά τέτοια αν ψάξεις στο alibaba ή και αλλού

30fillakis

φοβερή ιδέα αλλά η υλοποίηση μου φαίνεται πολύ αδύναμη. ο δείκτης του ποντικιού εξαφανίζεται ή λαγκάρει?

Giannis Charp

Αλήθεια τέτοια μαραφέτια πότε θα έρθουν Ελλάδα;
Και μια ερώτηση σχετικά εκτός θέματος:Εφόσον το ics τρέχει με μονοπύρινο cpu και με 512 ram,το samsung galaxy s γιατί δεν πήρε επίσημο update;(τι ρωταω εεε,μάλλον τα $ είναι η απάντηση)

Θανασης

Παιδια δεν εχει lag κατα την χρηση ή εμενα μου φαινεται;

Giannis Charp

@Θανασης ένα κόλλημα το τρώει από ότι φαίνεται.

Dimitris

@ Giannis Charp
Πόσο δίκιο έχεις! Κι εγώ έχω Galaxy S Plus και θυμώνω
όταν βλέπω κάτι μπρίκια με ICS!

Dami

Μας βλέπω στο τέλος με μία οθόνη αφής και ένα τέτοιο στικάκι,να αντικαθιστούμε τον υπολογιστή για το σερφάρισμα στο ίντερνετ….οικονομία και από θέμα ρεύματος και δεν θα καίγονται τα πόδια μου απο τον φούρνο στον οποίο μετατρέπεται το πισι μετά από λίγο

Neffely

Συγνώμη αλλά εσύ βάζεις τα πόδια σου επάνω στο PC; Γιατί εάν τα βάζεις έχεις πρόβλημα.(δεν μπορείς να εντοπίσεις θέση να σου ταιριάζει δλδ). Εκτός και αν με τον όρο PC (Personal Computer δλδ αυτό { https://en.wikipedia.org/wiki/Personal_computer } που ΔΕΝ σημαίνει Laptop/Netbook
{ https://en.wikipedia.org/wiki/Laptop }. Έχει κάτι εικόνες με παραδείγματα εάν δεν το καταλαβαίνεις.
Αλλά εάν και πάλι εσύ με κάποιο περίεργο τρόπο ακουμπάς τα πόδια σου επάνω στο PC πιστεύω ότι μια φωτογραφία θα την θέλανε όλοι στο techblog.

Χρήστος

Συγχαρητήρια Neffely του την “ε’ιπες” του φίλου. Προφανώς έχει τον πύργο κάτω στο πάτωμα, κάτω από το γραφείο, δίπλα εκεί που βάζει τα πόδια του. Λογικό είναι να ζεσταίνεται ο άνθρωπος. Κι εγώ κάτω έχω τον πύργο στο πάτωμα και τα πόδια μου ζεσταίνονται από την θερμοκρασία. Τόσο τραγικό ήταν αυτό που είπε δηλαδή? Δεν σε καταλαβαίνω…

Στο θέμα μας…
Πολύ καλό το μικρό και πολύ φτηνό παράλληλα. Το σκέφτομαι για αγορά στο άμεσο μέλλον. Θα δούμε πως θα είναι και από κοντά.
Ευχαριστώ.

Neffely

Και εγώ κάτω το έχω δίπλα στα πόδια μου αλλά δεν είναι φούρνος. Πάρτε καλύτερο κουτί τότε τι να σας πω άλλη λύση δεν υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;