iShop, Καροτσάκι super market με dock για το iPhone

Ο βιομηχανικός σχεδιαστής Wooyong Lee δημιούργησε το concept iShop. Πρόκειται για ένα καροτσάκι super market με υποδοχή για το iPhone και ειδικές χειρολαβές για να έλεγχο του από αυτές. Με την εφαρμογή iShop επιτρέπει στους πελάτες του super market να βρίσκουν γρήγορα τα προϊόντα που ψάχνουν, να συγκρίνουν τιμές και να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή το λογαριασμό που θα πληρώσουν.

Μην το δείτε αυστηρά για το iPhone, μια μελλοντική συσκευή θα μπορούσε να δέχεται όλων των τύπων τα smartphones.

, iShop, Καροτσάκι super market με dock για το iPhone

, iShop, Καροτσάκι super market με dock για το iPhone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannischania

Ναι, και μολις γυρίσεις την πλάτη σου για λιγο στο εχουν κλέψει.

Dami

Εγώ λέω να βάλει και ένα ilock το οποίο θα κλειδώνει το iphone στη θέση του και θα ξεκλειδώνει με NFC από ένα άλλο iphone 5 που θα έχεις στη τσέπη σου

Γιώργος Τσ.

Όταν φτάσουμε στην Ελλάδα να το κάνουμε αυτό, θα είναι 30 Φεβρουαρίου…!! 😀

Θανάσης

χαχαχα…. Σωστός ο ” Γιώργος Τσ. ” , τότε μπορεί να συμβεί !

radiohead

Μια χαρά μπορεί να προχωρήσει το concept στην Ελλάδα. Απλα το καροτσάκι θα μπαίνει και μετά θα βγαίνει απο το supermarket έτσι ακριβώς οπως το βλέπετε στην φωτό, άδειο.

Panos7GR

Το θεωρώ ουτοπία να εφορμοστεί σε χώρες σαν την Ελλάδα. Σε “τεχνολογικά προηγμένες” χώρες ή πόλεις, ίσως. Κατ’ εμέ άχρηστη εφαρμογή και gadget… Γιατί τόση φαγωμάρα για να μας καπελώσουν οι συσκευές;;; Πλέον δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς το smartphone. Δεν είναι λίγο τρελό αν το σκεφτείς; Σε λίγο όπως θα το πάμε δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα ανεξάρτητοι, θα έχουμε μια συσκευή που θα μας υπαγορεύει το κάθετι. Γιατί να χάσεις την αίσθηση του ενεργώ αυτόβουλα; Η τεχνολογία πρέπει να είναι “υπηρέτης” μας και όχι εμείς υποχείρια της… (χαχα ελπίζω να μην φάνηκα παρανοϊκός)

jimdem

Γιατί απλά να μην έχει μια οθόνη το καρότσι? 😛 Ούτε την κλέβεις, ούτε είσαι υποχρεωμένος να έχεις smartphone για να το χρησιμοποιήσεις

Γιώργος Καγγελάρης

Έλεος!!

Κωνσταντινος

Καλά ναι οκ, αλλα πρωτα ας βγάλουν ένα firmware update που στη πραγματικότητα διορθώνει το πρόβλημα τις μπαταρίας μου και όλες οι άλλες iλαλακιες μπορούν να περειμενουν.

Giannis7

Ότι να ναι…. Ο ένας θα κλευει τον άλλον..

Σταυρος

Τρομερα χρησιμο. Ελπιζω να βγει και για HTC, γιατι δεν την “παλευω” με τα παλια καροτσια…

ΗΛΙΑΣ Χ.

θα μπορουνα να φτιαξουν μια κλειδαρια για το σπιτι που ανοιγει μονο με το iphone και θα λεγετε iLock 🙂 🙂 🙂

ΗΛΙΑΣ Χ.

Ελεοοοος !!!!!!!!!!! θα μας αναγκαζοσε λιγο καιρω να κουβαλαμε ενα iphone ετσι για να κηνουμαστε μεσα στην πολη!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Πόσο εύκολα μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν iPhone 4 από iPhone X;

Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, για την ίδια είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή.

Business Apple iPhone iPhone 4

Apple: Ετοιμάζει δικά της OLED panels για τα iPhone του 2018

Η Samsung είναι αυτή που έχει την απόλυτη κυριαρχία στην αγορά των OLED panels για mobile συσκευές και η Apple θα συνεργαστεί μαζί της για το επερχόμενο iPhone 8, που θα ανακοινωθεί Σεπτέμβριο.