Το iWatch βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο

Διάφορες φήμες ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για τα σχέδια της Apple όσον αφορά στις wearable συσκευές. Κάποιοι θεωρούσαν ότι το iWatch της Apple δεν υπάρχει καν στα σχέδια της εταιρείας ενώ άλλοι υποστήριζαν ότι η Apple είναι καταδικασμένη αν δεν προσαρμοστεί στις συνθήκες και δεν ακολουθήσει το γενικό trend.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, το iWatch υπάρχει όντως στα σχέδια της Apple αλλά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ανακοινωθεί σύντομα. Το ότι είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη μπορεί να σημαίνει ότι η Apple κάνει δοκιμές πάνω στο design πριν το διαθέσει στη μαζική παραγωγή αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δοκιμάζει κάτι το οποίο μπορεί τελικά να μην κυκλοφορήσει.

Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι τα περιθώριά της έχουν στενέψει καθώς ήδη μεγάλες εταιρείες έχουν κάνει τα βήματά τους, Android Wear, Pebble και Samsung Gear

, Το iWatch βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
A

ΟΕΜ κατασκευαστής στη Κίνα ήδη έχει ξεκινήσει την εξέλιξη του ρολογιού και Αυγουστο, υποτίθεται οτι πρέπει να ειναι έτοιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.