Το iWatch βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο

Διάφορες φήμες ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για τα σχέδια της Apple όσον αφορά στις wearable συσκευές. Κάποιοι θεωρούσαν ότι το iWatch της Apple δεν υπάρχει καν στα σχέδια της εταιρείας ενώ άλλοι υποστήριζαν ότι η Apple είναι καταδικασμένη αν δεν προσαρμοστεί στις συνθήκες και δεν ακολουθήσει το γενικό trend.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, το iWatch υπάρχει όντως στα σχέδια της Apple αλλά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ανακοινωθεί σύντομα. Το ότι είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη μπορεί να σημαίνει ότι η Apple κάνει δοκιμές πάνω στο design πριν το διαθέσει στη μαζική παραγωγή αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δοκιμάζει κάτι το οποίο μπορεί τελικά να μην κυκλοφορήσει.

Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι τα περιθώριά της έχουν στενέψει καθώς ήδη μεγάλες εταιρείες έχουν κάνει τα βήματά τους, Android Wear, Pebble και Samsung Gear

, Το iWatch βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
A

ΟΕΜ κατασκευαστής στη Κίνα ήδη έχει ξεκινήσει την εξέλιξη του ρολογιού και Αυγουστο, υποτίθεται οτι πρέπει να ειναι έτοιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.