iWatch, Οκτώβριο με 2.5″ ορθογώνια οθόνη, αισθητήρα παλμών και ασύρματη φόρτιση;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Reuters, το επερχόμενο iWatch θα έχει 2.5 ίντσες οθόνη, ένα σχετικά ορθογώνιο σχήμα και η επιφάνεια του ρολογιού θα προεξέχει λίγο από το υπόλοιπο σώμα, δημιουργώντας ένα ελαφρώς κυρτό σχήμα. Επιπλέον, θα έχει ασύρματη φόρτιση και αισθητήρα που θα μετράει τους παλμούς του χρήστη αλλά είναι πολύ πιθανό να μην είναι ο μοναδικός που θα έχει το iWatch.

Φήμες λένε ότι το iWatch θα είναι ικανό να πάρει πληθώρα ενδείξεων για την υγεία του χρήστη όπως, αριθμό βημάτων, ποιότητα και διάρκεια του ύπνου και άλλα.

Οι 2.5 ίντσες της οθόνης το κάνουν αρκετά μεγαλύτερο από προηγούμενες προβλέψεις και η μαζική παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Οκτώβριο. Η LG θα είναι όπως όλα δείχνουν ο βασικός προμηθευτής των οθονών.

Το iWatch αναμένεται να είναι άμεσα συνδεδεμένο με το iOS 8. Εκτός από τα features που θα αφορούν στην υγεία το iWatch θα έχει γκάμα ειδοποιήσεων για τον χρήστη, όπως μηνύματα, e-mail και κλήσεις.

iWatch concept
, iWatch, Οκτώβριο με 2.5″ ορθογώνια οθόνη, αισθητήρα παλμών και ασύρματη φόρτιση;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasostsele

Αν ισχύει ότι λέει το άρθρο μην κάνουν το λάθος και το πουν iWatch, iBand και πολύ του είναι με τέτοιες διαστάσεις και σχήμα, για να το πουν iWatch πρεπει να μοιάζει καταρχάς με ρολόι. Ωστόσο παραμένει ενδιαφέρον συσκευή.

wrangler10

Πιεσόμετρο δεν θα εχει ? (κιαλλο βραχιολακι..φυρι φυρι το πανε αυτοι..)

Αποστόλης Ρόδος

Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου στη φωτογραφία του άρθρου, τα σπάει κυριολέκτικά. Μ’ αρέσει πολύ.

Manos Vs

Αν ειναι να εχει οθονη μονο στα πλαγια οθονη και οχι στην κορυφη του καρπου, κριμα. Ειναι ομορφο παντως, αν και ειναι πιο γυναικειο για μενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max, αλλά με ένα twist.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.