iWatch,έρχεται σε πολλά μοντέλα με 10 σένσορες, ακόμη και ανάλυση ιδρώτα;

Οι φήμες για το επερχόμενο iWatch που θα βάλει την Apple στην αγορά των wearables αυξάνονται μέρα με τη μέρα και περιμένουμε να δούμε τι θα έχει τελικά το iWatch απ’ όλα αυτά που ακούγονται. Σύμφωνα με την Wall Street Journal θα δούμε πολλά διαφορετικά μοντέλα του ρολογιού με 10 διαφορετικούς αισθητήρες για την συλλογή δεδομένων σχετικά με την υγεία του χρήστη.

Οι διαφορετικές εκδόσεις θα έχουν στόχο να προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε χρήστη ανάλογα με το τι θέλει να κάνει. Για παράδειγμα, λέγεται ότι θα έχει αισθητήρα καρδιακών παλμών, για την πίεση του αίματος, για τη μέτρηση γλυκόζης στο αίμα μέχρι και αισθητήρα για την ανάλυση του ιδρώτα.

Μιας και θα έχει ως επίκεντρο την υγεία, το iWatch θα συνεργάζεται με το νέο Health app, το οποίο έδειξε η Apple νωρίτερα αυτό τον μήνα στο Worldwide Developer Conference κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του iOS 8.

, iWatch,έρχεται σε πολλά μοντέλα με 10 σένσορες, ακόμη και ανάλυση ιδρώτα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Θα κάνει και ανάλυση ούρων? Για υγειονομικών εξετάσεων ;

Charis

Αμα εχει τεστ DNA και εγκυμοσύνης το πηρα!

Someone

Ρε παιδιά που χρειάζονται όλοι αυτοί οι σένσορες! Έλεος.

pavlos piaditis

Ναι και επίσης θα έχει και αναλυτή ποιότητας και ποσοτητας σπέρματος απάνω για να ξέρεις πριν το ραντεβού κλεισμένο απο Facebook αν θα έχεις καμία ανεπιθύμητη εγκειμοσυνη και επίσης θα σου βγάζει και προφυλακτικά με γεύση μήλο…. Ιμαρτον πια

theo

χρειάζονται για το marketing και για καποιους λιγους που εχουν καποια προβληματα υγειας. εδώ το android wear το προωθούν για να γλυτώνεις τον χρόνο που κάνεις να βγάλεις το κινητό απο την τσέπη και να αφιερώνεις τον χρόνο αυτο στην πραγματική σου ζωή… όλα για το marketing…

prideous

@someone Πώς θα δικαιολογησει τα 500€ που θα το πουλάει η Apple 🍎….

lefossax

+1 @charis

P

Σας είπε κανείς να το πάρετε με το ζόρι ; Οποίος το έχει ανάγκη θα το πάρει .. Αν έχει κάποιος ζαχαρο και του λέει σε τι κατάσταση είναι , για αυτόν είναι χρήσιμο .. Αν άλλος έχει την καρδιά του , επίσης .. Ας το δούμε πρώτα και μετά το σχολιάζουμε … 5 χρόνια έρευνας κάτι αξιόλογο θα έχει ..
Νομίζω πως σε αυτή την συσκευή θα δούμε και το liquidmetal για πρώτη φορά επάνω στη συσκευή ..
-τα σχέδια από το διαγωνισμό για το Moto 360 πανέμορφα , μακάρι να βγει και της apple στρογγυλό
– Στο επόμενο gear να δείτε τι αντιγραφή θα πέσει …
– κραξτε όσο θέλετε, μετά την apple οι άλλοι σέρνονται από πίσω

dimpep

@P

δηλαδή δεν υπάρχει δικαίωμα να σχολιάσουμε κάτι αρνητικά;;;; Έλεος με τη λογική ” Αν δε σ αρεσει μη το πάρεις”.

Οι τόσοι σένσορες είναι υπερβολή, αυτός που έχει ζάχαρο θα έχει μετρητή μαζί του, όχι το iWatch της φιγούρας!!!! Γιατί όπως η Pitsos δε βγάζει κινητά, έτσι και η apple δε μπορεί να βγαλει ιατρικά μηχανήματα 😉

manolito

…και με πρόβλεψη κλανιάς!!!!

P

Ένας μετρητής χοληστερίνης κάνει από 150 εώς 350€ , οι ταινίες για τη μέτρηση κάνουν 50€ οι 20.. Ταινίες για το ζαχαρο 35€ οι 50 … Ξέρω από τον πατέρα μου .. Αν οι σένσορες το κάνουν χωρίς ταινίες χωρίς τρυπήματα και η συσκευή κοστίζει 250€ όπως ακούγεται ΝΑΙ θα είναι σωτήριο για μερικούς … Οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει αυτή η συσκευή …

dark_master

Καλοί όλοι οι sensores αλλά από μπαταρία τι θα λέει?
Επίσης είμαι λίγο δύσπιστος Πώς θα συνδιαζει όλα τα παραπάνω κ θα είναι 100% ακριβές.

killbillgr

Εδώ μέσα δηλ. σε αυτήν εδώ την σελίδα θα παρατηρήσετε αρκετούς μέτοχους. Όπως παράδειγμα μέτοχούς της Samsung, Apple, Lg , Sony οπού εαν κανείς ένα κακό σχολείο ή και ακομα το διακωμωδείται τότε ένα υψηλό στέλεχος πετάγεται και σου κάνει την παρατηρήσει. Εντάξει κύριοι μέτοχοι ζητάμε συγνώμη για τα κακά μας σχόλια θα είμαστε ποιο προσεκτική. Άκου εκεί κατευθείαν ο άλλος άμα δεν σου αρέσει μην το πάρεις, που νομίζεις ότι βόσκεις?

Manos Vs

P, αν σε τετοια θεματα εμπιστευεσαι κινητο, εισαι μεγαλο θυμα. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. Γι αυτο χουν δικιο οσοι λενε οτι ειναι περιττοι και battery killers.

nikmour

@manolis με πρόλαβες. Τώρα στην παρέα αν κάποιος αφήσει καμιά κούφια θα μπορούμε να δούμε ποιος με το ifart

P

Τι ψαρουκλες είστε …. Ένα κομμάτι δόλωμα πετάω και αμέσως τσιμπάτε …. Δεν το καταλάβατε ότι σας δουλεύω ψιλό γαζί …

Μιχάλης

Αυτο που σχολιαζετε θετικα/αρνητικα κατι που δεν υπαρχει…
πραγματικα δεν θα το καταλαβω ποτε!

Chris

Αηδίες η εταιρία που πάντα πλάσαρε την απλότητα, αν ισχύουν αυτά πραγματικά πάει να το γυρίσει στις κινεζιιές με άσχημο τρόπο και όλας. Και όσο για κάποιον ο οποίος είπε πιο πάνω πως αν κάποιος τα έχει ανάγκη γιατί τα βρίζουμε και οτι δεν ξέρουμε και καλά ενα εχω να πω. Αν είχες κάποιο πρόβλημα χρόνιο ουτέ καν θα την πέταγες την μ@λ@κία σου για το ότι θα εμπιστευόσουν ηλεκτρονικά απο Samsung Apple για την υγεία σου.

akis

Είμαι διαβητικός. Κάνω 4 μετρήσεις την μέρα. Είμαι Apple hater. Αν το ρεπορτάζ αποδειχθεί αληθές, το εξετάζω πολύ σοβαρά.

Τομ

Αν εχει αλκοτεστ θα το παρω

P

Το πρώτης γενιάς iWatch της Apple αναμένει πιστοποίηση από την αμερικάνη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) πριν την έναρξη μαζικής παραγωγής, με ημερομηνία έναρξης πωλήσεων τον προσεχή Οκτώβριο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κινεζικής ιστοσελίδας Laoyaoba, μέσω του GforGames. Επικαλούμενη εσωτερικές πηγές υποστηρίζει πως η Apple έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και της προδιαγραφές της συσκευής τονίζοντας πως η εταιρεία προσπαθεί να αποσπάσει πιστοποίηση ως ιατρικό εξοπλισμό. Στις αρχές του μήνα είχε γίνει αναφορά πως ομάδα της Apple είχε συνάντηση με στελέχη του FDA τον προηγούμενο Δεκέμβριο, για να συζητήσουν κάποια θέματα, γεγονός που υποδηλώνει πως η Apple εχει κάνει τη σχετική προεργασία για το iWatch. Ωστόσο σημείωμα που έχει εκδοθεί από τον FDA αναφέρει πως η συζήτηση είχε περιστραφεί τότε γύρω από την καθοδήγηση σε εφαρμογές για κινητά, ώστε να διασφαλιστεί η βιομηχανία της τεχνολογίας των ρυθμιστικών αρχών. Το Laoyaoba ισχυρίζεται επίσης πως το iWatch θα φέρει μία σειρά από προηγμένους αισθητήρες για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων μέτρησης του καρδιακού ρυθμού, της αρτηριακής πίεσης και της γλυκόζης αίματος. Η Apple φέρεται επίσης να έχει αναπτύξει έναν αισθήτηρα in-house για την ανάλυση του ιδρώτα, μετρήσεις οι οποίες αναμένονται να καταγράφονται στην εφαρμογή Ηealth του iOS 8. Η πληροφορία αυτή έρχεται σε αντίθεση… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.