iWatch, θα δέχεται εφαρμογές τρίτων και θα έχει εγκατεστημένο App Store

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου περιμένουμε τη παρουσίαση του πολυσυζητημένου iPhone 6 σε δυο εκδόσεις με 4.7 και 5.5 ιντσών οθόνη. Σύμφωνα όμως με τα όσα έχουν ακουστεί, στο ίδιο event θα δούμε και το νέο iWatch της Apple ή όπως αλλιώς ονομαστεί η πρώτη φορετή συσκευή της εταιρείας.

Οι νέες πληροφορίες λένε ότι το iWatch θα υποστηρίζει optimized εφαρμογές τρίτων (third-party apps),θα έρθει με προ-εγκατεστημένο App Store το οποίο θα έχει ειδικό section για τις εφαρμογές αυτές. Ήδη έχει δώσει SDK για wearables σε high profile developers. Ωστόσο, το iWatch μπορεί να παρουσιαστεί την Τρίτη, όμως δεν περιμένουμε να βγει στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους.

Θα έρθει με διάφορους αισθητήρες που αφορούν στην υγεία του χρήστη και απ ότι φαίνεται η Apple σκοπεύει να το λανσάρει ως αξεσουάρ μόδας αφού στην επίσημη παρουσίαση έχει καλέσει μεταξύ άλλων διάσημους fashion editors και bloggers.

iwatch, iWatch, θα δέχεται εφαρμογές τρίτων και θα έχει εγκατεστημένο App Store

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
christos

δεν βγαλει το 5,5 ,το 4,7 θα βγει σιγουρα! κοιταξετο το βιντεακι..!!!https://9to5mac.com/2014/09/07/is-this-the-first-video-review-of-the-iphone-6/

christos

ολο μας δειχνουν το 4,7 τα εχουμε δει, το 5,5 που ειναι? γιατι δεν μας το δειχνουν?αρα δεν θα βγει 5,5 ;(

nick

Άσχημο είναι

Panos

Nick στον ύπνο σου το είδες?

jimo

νομιζω οτι το 5.5 δεν το ειδαμε γιατι και το 4.7 που μασ δειχνουν ειναι τελειος ψευτικο και κινεζικο !! μεχρι την τριτη θα ξερουμε !!

Λεωνίδας

Αν σκεφτούμε πιο ώριμα, αυτό που θέλουν οι εταιρίες είναι να έχουμε πάνω μας όλο και πιο ΜΟΝΙΜΑ μια συσκευή τους…Δεν είμαι ούτε καταστροφολάγνος, ούτε πιστεύω σε δεισιδαιμονίες και προφητείες. Αλλά έλεος πια με ό,τι μπούρδα σκεφτούν για να μας το λανσάρουν ως ανάγκη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.