iXpand, η SanDisk επεκτείνει τη μνήμη του iPhone με 60 δολάρια

Τα 16 GB του iPhone σου δεν είναι αρκετα; Δυστυχώς η Apple δεν σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις την χωρητικότητα της συσκευής μέσω μιας microSD όπως κάνουν πολλοί άλλοι κατασκευαστές. Για αυτό το λόγο πολλές εταιρείες έχουν προσπαθήσει να αυξήσουν την χωρητικότητα της συσκευής σου με wireless drives, SD card adapters ή και θήκες οι οποίες προσφέρουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Τώρα η SanDisk φέρνει και αυτή την δική της εναλλακτική πρόταση η οποία μοιάζει θα λέγαμε ελκυστική. To iXpand flash drive μοιάζει με ένα κοινό φλασάκι USB με την διαφορά όμως ότι έχει και ένα Lightning Connector με το οποίο μπορείς να συνδέσεις τις iOS συσκευές σου. Θεωρητικά παρέχει έναν εύκολο τρόπο ώστε να μεταφέρεις τα αρχεία σου από το τηλέφωνο σου ή το tablet στο φλασάκι και μετά στον υπολογιστή σου.

Από την στιγμή όμως που το iOS δεν μπορεί να χειριστεί εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο, αυτό γίνεται από την εφαρμογή iXpand η οποία μπορεί να συγχρονίσει αυτόματα φωτογραφίες και βίντεο από το Camera roll στο φλασάκι. Επίσης αν θέλεις μπορείς να προστατέψεις τα αρχεία με την χρήση κωδικού πρόσβασης.

Το iXpand όπως είναι αναμενόμενο κοστίζει πιο πολύ από ένα συμβατικό φλασάκι ίδιας χωρητικότητας και είναι λίγο πιο ογκώδες. Επίσης κοστίζει λιγότερο από το να αγόραζες ένα iPhone με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Τα 16 GB ξεκινάνε στα 59.99 δολάρια, τα 32 GB στα 79.99 δολάρια και τα 64 στα 119.99 δολάρια. Θα κάνει ντεμπούτο στις 16 Νοεμβρίου και είναι συμβατό με iOS 7 και iOS 8 και συσκευές που έχουν Lighting port.

ixpand sandisk, iXpand, η SanDisk επεκτείνει τη μνήμη του iPhone με 60 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Χαχαχαχα! Εντάξει, έλεος! Όχι άλλο κάρβουνο!
Όπου βλέπεις “i” τραβας και τις τιμές στα ύψη γιατί γουσταρουμε… Όσο και να θες να δικαιολογήσεις τις τιμές λόγω μη συμβατότητας από το λειτουργικό, δε γίνεται. Και τι μέγεθος είναι αυτό;

Γειά σου ρε Android με τα αυτονόητα σου! https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00LIXJ54K/ref=mp_s_a_1_3?qid=1416002946&sr=8-3&pi=AC_SX200_QL40

Τάσος g2

Οσο αυτονόητο στα android τόσο ακριβό στα I phone…Κρίμα για αυτούς που το θέλουν και πρέπει να καταξοδευτουν…Όσον αφορά το σχόλιο του προηγούμενου φίλου έχω και εγώ το ίδιο φλασακι σε 32αρι και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ..Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Με έχει σώσει με ταινίες που του έχω “φορτώσει” και με “συνόδευσαν” σε ταξίδια!!

Vagelis

Έλεος πια και με αυτό το θέμα του συγχρονισμού των αρχείων στο IOS..

Τομ

Ωραιο γκατζετακι αλλα δεν νομιζω να βολευει. Θα γινεται λιγο χαμος με τον συγχρονισμο. Απο την εμπειρια μου με τα ios το itunes δεν ειναι και τοσο μπελας. Κατι σαν file manager απλα ειναι ενα εξτρα βημα. Για μουσικη και αρχεια δουλευει μια χαρα. Για βιντεο δεν με βολευει χρησιμοποιω εφαρμογες που μεταφερουν βιντεο απευθειας στο ipad μεσω wifi. Τωρα με το στικακι που θα περναει τι με την εφαρμογη iexpand ειναι ενα θεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MWC 2018 SanDisk

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Gear CES 2018 SanDisk

Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

Η SanDisk επιφύλασσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας. Κάθε χρόνο, εκτός των εξαιρετικά ενδιαφερόντων νέων προϊόντων τεχνολογίας μεταξύ των οποίων είναι οι τηλεοράσεις, οι έξυπνες οικιακές συσκευές, τα smartphones, οι υπολογιστές κλπ, έχουμε πάντα και την… άτυπη μάχη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης.

Τεχνολογία IFA 2017 SanDisk

SanDisk: MicroSD με χωρητικότητα 400GB [IFA 2017]

Τη νέα SanDisk Ultra microSD κάρτα χωρητικότητας 400GB παρουσίασε η Western Digital στο περιθώριο της IFA 2017.

Computers SanDisk Western Digital

Western Digital: Φέρνει τις Blue και Green σειρές SSD

Η Western Digital, σχεδόν έναν χρόνο μετά την αγορά της SanDisk, φέρνει στην αγορά τους πρώτους SSD της. Στην ουσία φέρνει 2 νέες σειρές SSD, με την ονομασία Blue και Green. Η Blue σειρά, θα αφορά τις επιδόσεις, ενώ η σειρά Green θα είναι ενεργειακά αποδοτική.