Jabra BT3010: Με νέο ταλέντο στο design… το δικό σου

, Jabra BT3010: Με νέο ταλέντο στο design… το δικό σουΗ Jabra, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συσκευών headset, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του BT3010 μιας συσκευής Bluetooth με καινοτόμο σχεδιασμό που επιτρέπει στο χρήστη να εναλλάσσει την πρόσοψη σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο, ή ακόμα και να δημιουργήσει μόνος του την αποκλειστικά δική του πρόσοψη.

Το κομψό και εντυπωσιακό Jabra ΒΤ3010, έρχεται με βασικό χαρακτηριστικό την επιλογή εναλλασσόμενης πρόσοψης. Έτσι ο χρήστης μπορεί να προσωποποιήσει τη δική του συσκευή ανάλογα με τη διάθεσή του και το προσωπικό του στυλ, απλά και εύκολα με ένα κλικ στην ιστοσελίδα www.jabra.com/coverdesigner. Οι δυνατότητες του χρήστη είναι απεριόριστες αφού μπορεί είτε να επιλέξει από 33 αρχικά σχέδια, είτε να δημιουργήσει το δικό του. Στη συνέχεια τυπώνει, κόβει και εφαρμόζει το σχέδιο στην συσκευή του, κάνοντάς την πραγματικά μοναδική!

Εκτός όμως από την ωραία εμφάνιση, σημασία έχει και η υψηλή ποιότητα του ήχου. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία Bluetooth, ο ήχος του Jabra BT3010 είναι καθαρός σαν κρύσταλλο και η φωνή ακούγεται χωρίς παρεμβολές. Η σύνδεση με άλλες συσκευές είναι εύκολη και λόγω της μεγάλης αυτονομίας χρόνοu ομιλίας, ο χρήστης μπορεί να μιλάει ενώ κινείται ελεύθερα για πολύ περισσότερη ώρα.


Τεχνικά χαρακτηριστικά του BT 3010
:
• Περιλαμβάνει 33 αρχικές προσόψεις
• Παραδίδεται με λουράκι μεταφοράς και προαιρετικό άγκιστρο
• Διπλή δυνατότητα χρήσης: με ή χωρίς το άγκιστρο
• Χρόνος ομιλίας έως και 8 ωρών ομιλίας / χρόνος αναμονής έως και 300 ώρες
• Ζυγίζει μόλις 11 γραμμάρια
• Φέρει το διακριτικό φωτισμό της Jabra (απενεργοποίηση του φωτισμού μετά από 1 λεπτό)
• Αυτόματη υπηρεσία pairing για τα πρώτα βήματα σύνδεσης
• Διαθέτει τεχνολογία Bluetooth τελευταίας γενιάς: Το Bluetooth 2.0, συμπεριλαμβανομένου την EDR & eSCO (που υποστηρίζει την τεχνολογία Bluetooth 1.1 και όχι μόνο)
• Φόρτιση συσκευής μέσω θύρας USB mini-B, συμβατή με φορτιστές πολλών κινητών τηλεφώνων

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 Jabra

Jabra: Αποκαλύπτει τα δύο πιο προηγμένα wireless ακουστικά της [IFA 2023]

H Jabra λάνσαρε στην IFA 2023 στο Βερολίνο τα νέα της wireless ακουστικά από τη σειρά Elite, τα Jabra Elite 8 Active και τα Elite 10.

Gear Hands-on Jabra

Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

Τα νέα ασύρματα ακουστικά Jabra EVOLVE2 85 απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική, τα video games και τις συνομιλίες στη δουλειά με ποιότητα.

Gear Jabra

Jabra Elite 75t: Ακουστικά True Wireless με ηψηλή ηχητική απόδοση

Μία από τις καλύτερες δημιουργίες της Jabra είναι τα True Wireless ακουστικά Bluetooth, Elite 75t. Πάμε να τα δούμε μαζί!

Reviews Jabra

Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Τα ασύρματα ακουστικά Jabra Elite 85h προσφέρουν ότι τα ακριβά μοντέλα ακύρωσης θορύβου, και ακόμη περισσότερα σε πιο προσιτή τιμή.