Ήχοι του μέλλοντος από το JABRA BT8030

, Ήχοι του μέλλοντος από το JABRA BT8030Η GN, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις headset, ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του νέου Jabra BT8030 Bluetooth Headset & Speaker. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο προϊόν που συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές χρήσεις σε μία μόνο συσκευή. Το νέο Jabra BT8030 Bluetooth Headset & Speaker αποτελεί το απόλυτο μέσο για τη διενέργεια των τηλεφωνικών σας κλήσεων οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε, ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική.

Χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό του, το πολυχρηστικό Jabra BT8030 έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει μουσική, να λειτουργεί μέσω του ηχείου, μέσω των ακουστικών ή ως headset, και όλα αυτά την ίδια στιγμή! Μέσω του ενσωματωμένου ηχείου που διαθέτει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΒΤ8030 για να μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική με φίλους ή για να πραγματοποιήσετε μια επαγγελματική τηλεδιάσκεψη.

Η υποστήριξη της τεχνολογίας Bluetooth 2.0 σημαίνει ότι οι χρήστες του BT8030 μπορούν να απολαμβάνουν, ασύρματα από το ηχείο ή από τα ακουστικά, τη μουσική της αρεσκείας τους μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, του υπολογιστή τους ή του Bluetooth media player τους. Η νέα συσκευή φέρει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Bluetooth headset, με επιπλέον εσωτερικό μικρόφωνο που προσθέτει την επιλογή του ηχείου. Το νέο Jabra είναι συμβατό με οκτώ συσκευές Bluetooth, συνδέεται με δύο διαφορετικές συγχρόνως και υποστηρίζει την εναλλαγή μεταξύ αρχείων υψηλής ποιότητας ήχου και πραγματοποίησης κλήσεων.

Πέρα από τον «έξυπνο» σχεδιασμό του, το Jabra BT8030 χαρακτηρίζεται από άριστη ηχητική απόδοση, καθώς διαθέτει τεχνολογία προηγμένου ρυθμού δεδομένων (EDR) και ψηφιακή ανάλυση ήχου (DSP). Επιπλέον, το λογισμικό Zirene POWER BASS της AM3D προσφέρει βελτιωμένο ήχο, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα ασύγκριτης ακουστικής εμπειρίας.

Το Jabra BT8030 διαθέτει μπαταρία υψηλής απόδοσης, η διάρκεια της οποίας φθάνει έως και τις 32 ώρες συνεχούς ομιλίας, 32 ώρες μουσικής και μέχρι και 600 ώρες αναμονής. Με μια λέξη το Jabra BT8030 είναι το ιδανικό εργαλείο για όσους είναι συχνά εν κινήσει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Bluetooth headset, ακουστικά και δυνατότητα μεγάφωνου
• Τεχνολογία Bluetooth 2.0
• Πολύχρωμες ενδείξεις LED
• Προηγμένος ρυθμός δεδομένων (EDR) και ψηφιακή ανάλυση ήχου (DSP)
• Λογισμικό Ζirene POWER BASS
• Συμβατότητα με 8 Bluetooth συσκευές, ταυτόχρονη σύνδεση με 2 διαφορετικές συσκευές.

Δείτε επίσης:
> Το νέο Motorola A1200
> Δοκιμή: Asus P535 – PDA & Κινητό
> Alcatel OT-E207: Γνωρίστε τις ανάγκες σας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 Jabra

Jabra: Αποκαλύπτει τα δύο πιο προηγμένα wireless ακουστικά της [IFA 2023]

H Jabra λάνσαρε στην IFA 2023 στο Βερολίνο τα νέα της wireless ακουστικά από τη σειρά Elite, τα Jabra Elite 8 Active και τα Elite 10.

Gear Hands-on Jabra

Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

Τα νέα ασύρματα ακουστικά Jabra EVOLVE2 85 απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική, τα video games και τις συνομιλίες στη δουλειά με ποιότητα.

Gear Jabra

Jabra Elite 75t: Ακουστικά True Wireless με ηψηλή ηχητική απόδοση

Μία από τις καλύτερες δημιουργίες της Jabra είναι τα True Wireless ακουστικά Bluetooth, Elite 75t. Πάμε να τα δούμε μαζί!

Reviews Jabra

Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Τα ασύρματα ακουστικά Jabra Elite 85h προσφέρουν ότι τα ακριβά μοντέλα ακύρωσης θορύβου, και ακόμη περισσότερα σε πιο προσιτή τιμή.