Οι Ιάπωνες εξοπλίζουν τα λεωφορεία με USB Chargers

Μπορεί η έλλειψη μπαταρίας στο κινητό και η άμεση ανάγκη επαναφόρτισης να είναι μεταξύ των λεγόμενων “first world problems”, όμως έστω και έτσι αποτελεί πρόβλημα για πολλούς. Οι περισσότεροι από εμάς βασιζόμαστε στο κινητό για διάφορες καθημερινές δραστηριότητες.

Πέρα από την επικοινωνία, το κινητό πλέον χρησιμοποιείται από χάρτες, μουσική, μέχρι τραπεζικές συναλλαγές και πληρωμές σε καταστήματα. Επομένως το να μείνεις χωρίς μπαταρία, μπορεί να σου δυσκολέψει αρκετά τη ζωή.

Βεβαίως υπάρχουν τα power banks, αλλά η Ιαπωνία θέλει να κάνει τη ζωή των χρηστών λίγο πιο εύκολη. Ξεκίνησε την τοποθέτηση USB Chargers στα αστικά λεωφορεία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση σε συγκεκριμένα λεωφορεία στο Τόκιο. Λογικά θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα, αλλά η πρωτοβουλία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ανάλογες κινήσεις, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει USB θύρες σε τρένα και αεροπλάνα. Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι μέσα στα επόμενα χρόνια, το συγκεκριμένο trend να έρθει σε όλα τα μέσα μεταφοράς ανά τον κόσμο. Μέχρι τότε, αρκεστείτε το power bank σας.

tokyo usb bus, Οι Ιάπωνες εξοπλίζουν τα λεωφορεία με USB Chargers

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.