Kinect for Windows SDK, Η Micosoft εκμεταλλεύεται πλήρως το hype

Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει διατεθεί στους developers το Kinect for Windows SDK για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών για το Xbox Kinect μέσα από το Microsoft Visual Studio. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα δεκάδες εκατοντάδες εφαρμογές θα αναπτυχθουν για το μοναδικό σύστημα αναγνώρισης κινήσεων Kinect.

, Kinect for Windows SDK, Η Micosoft εκμεταλλεύεται πλήρως το hype
, Kinect for Windows SDK, Η Micosoft εκμεταλλεύεται πλήρως το hype

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis.

kinect rulezzzz

michalis_Mclaren

Ωραία νέα! άντε να δω αν θα σηκωθώ απο την καρέκλα ποτέ να βάλω να παίξω να γυμναστώ και λιγο! 😛

akis

kinect ftw!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Kinect Microsoft

Xbox Series X: Θα παίζει όλα τα παιχνίδια Xbox που έχουν βγει, εκτός του Kinect

Μία μικρή παράληψη από μεριάς της Microsoft, με τον Phill Spencer να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει το Kinect.

Games featured Kinect Nintendo

Super Mario 64: Προγραμματιστής έβαλε motion controls μέσω Kinect

Οι λειτουργίες jump, crouch και spin αντικαταστάθηκαν με πραγματικές λειτουργίες σώματος, με το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον κουραστικό!

Games Kinect Microsoft

Τέλος εποχής για το Microsoft Kinect

H Microsoft έβαλε τέλος στην παραγωγή του Kinect και σταματά εντελώς την κυκλοφορία του. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Fast Company, μάλλον δεν μας προκαλούν μεγάλη έκπληξη μιας και δεν είχε ανανεωθεί για καιρό.

Smartphones Apple Apple iphone x iPhone x

iPhone X: Το Face ID είναι στην ουσία ένα Microsoft Kinect;

Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση κάνει το The Verge για την εξέλιξη της τεχνολογίας, συγκρίνοντας την τεχνολογία πίσω από το Face ID του iPhone X με το Microsoft Kinect.