Kingston Wi-Drive, Ασύρματη μνήμη flash ιδανική για iPad και iPhone

Η Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kingston Wi-Drive κατασκευασμένο για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για αποθήκευση στα Apple iPad, iPhone και iPod Touch. Συνδυάζοντας τον αποθηκευτικό χώρο, τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα αρχεία αλλά και τη φορητότητα και ανθεκτικότητα του δίσκου, το Wi-Drive είναι η ιδανική συσκευή για τους χρήστες συσκευών Apple.

, Kingston Wi-Drive, Ασύρματη μνήμη flash ιδανική για iPad και iPhone

Το Kingston Wi-Drive, σε συνδυασμό με την εφαρμογή Kingston Wi-Drive από το App Store, επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο, να έχουν πρόσβαση σε αρχεία μουσικής ή να μοιράζονται αρχεία με άλλους χρήστες συσκευών Apple. Για να χρησιμοποιήσουν το Wi-Drive με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή Apple, οι χρήστες απλώς μεταφέρουν τα αρχεία από το desktop ή το laptop τους με τη μέθοδο drag & drop, συνδέοντάς το με θύρα USB, όπως θα έκαναν με κάθε άλλη USB Flash συσκευή αποθήκευσης.

Στη συνέχεια εγκαθιστούν την εφαρμογή Wi-Drive από το App Store και συνδέονται με το Wi-Drive από τη συσκευή τους ασύρματα, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση καλωδίου ή σύνδεσης στο Internet. Τρεις χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα έχοντας πρόσβαση σε διαφορετικού τύπου αρχεία, χρησιμοποιώντας μία συσκευή Wi-Drive, ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι στο ίντερνετ.

Kingston Wi-Drive
Χωρητικότητα: 16GB/ 32GB
Wi-Fi 802.11 n
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: Έως τέσσερις ώρες χρήσης
Καλώδιο: Mini-USB σε USB καλώδιο.
Συμβατό με: iPad, iPhone 3G/ 3GS/ 4, iPod touch (σε 3G μόνο για λογισμικό iOS 4.2.1+)
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων
Ήχου: AAC, MP3, WAV
Βίντεο: m4v, mp4, mov, Motion JPEG (M-JPEG), AVI
Εικόνας: jpg, bmp, tiff
Εγγράφων: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls

, Kingston Wi-Drive, Ασύρματη μνήμη flash ιδανική για iPad και iPhone

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Θημειζει πολυ Iphone 3G(S) Απο πισω

kaikala

τιμουλα ξερουμε ? Ημερομηνια κυκλοφοριας ?

tsoglanos

δεν μου φενεται και τιποτα απιστευτο εργαλειο… ειναι χαζο να συνδεεται μονο ασυρματα (πεσ οτι πας στο χωριο σου δεν εχεις ασυρματο) θα επρεπε να συνδεετε με usb καλωδιο για μενα ειναι σχεδον ανωφελο και υπερβολη τζαμπα λεφτα

FaTaL

Ρε φιλαράκι τι τρέλες λες? 😛 Ασύρματα συνδέεται με τα ipod – iphone, και με usb με το pc. Simple

Κώστας Βλαχάκης

kaikala, πρέπει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα, ψάξτο εδώ https://www.golden-i.gr

Ιωάννης Π.

179$ το 32GB και 140$ το 16GB με 4ωρη (!) μπαταρία.
Αν είχε και ενσωματωμένο flash drive reader θα άξιζε. Και μπαταρία της προκοπής..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Kingston

Kingston: Τα πρώτα DDR4 Module 32GB στην Ιαπωνία

Η Kingston, μια εταιρεία κορυφή στους κατασκευαστές μέσων αποθήκευσης έκανε πρώτη το μεγάλο βήμα στην αγορά των υπολογιστών με DDR4 αρχιτεκτονική. Μέχρι πρότινος κυκλοφορούσαν τα DDR3 module των 4GB που σήμερα είναι η mainstream χωρητικότητα, module των 8GB και για τους πολύ απαιτητικούς, Value εκδόσεις μονών Module των 16GB.

Gear Gadgets Kingston

Kingston HyperX 1TB, USB Stick 3.0 με τεράστια χωρητικότητα

Η Kingston ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο USB stick από τη σειρά HyperX με χωρητικότητα 1TB και συμβατό με το γρήγορο πρωτόκολλο USB 3.0. To HyperX 1TB υπόσχεται ταχύτητες ανάγνωσης 240MB/s και εγγραφής 160MB/s και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Άμεσα διαθέσιμο θα είναι η έκδοση με χωρητικότητα 512GB η οποία θα κοστίζει 1.750$.

Computers Kingston

Kingston HyperX DDR3 2333MHz

Η Kingston Technology Europe ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της πιο γρήγορης μνήμης τριών καναλιών πιστοποιημένης από την Intel. Με λειτουργία στα 2333MHz, το kit μνήμης Kingston HyperX triple-channel DDR3 απέσπασε την πιστοποίηση Intel XMP στην πλατφόρμα Core i7. Η μνήμη των 2333MHz τρέχει σε χρόνους 9-11-9-27 στα 1.65 volt και απέσπασε τη διάκριση σε σύστημα […]

Μικρά νέα Kingston

Κερδίστε, Kingston HyperX DDR3 4GB Memory Kit

Διαγωνισμός Techblog, με δώρο ένα Kit 4GB μνήμης RAM DDR3 από την “γρήγορη” σειρά HyperX της Kingston. Ιδανική και συμβατή με τα νέα συστήματα Intel Core i5 7xx και Core i7 8xxx. Η διαδικασία είναι απλή. Αφήστε σε αυτό εδώ το post ένα σχόλιο-συμμετοχή έως και την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 23:59 και ο νικητής […]