Η Kodak παρουσιάζει το πρωτοποριακό EASYSHARE HD Dock

, Η Kodak παρουσιάζει το πρωτοποριακό EASYSHARE HD DockΤο KODAK EASYSHARE HDTV Dock συνδέεται με τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας Hi-Def για την προβολή φωτογραφιών που έχουν ληφθεί από τις ψηφιακές μηχανές KODAK HD και είναι αποθηκευμένες είτε σε κάρτα μνήμης SD είτε σε USB driver, προσφέροντας έτσι στους καταναλωτές μια ξεχωριστή οπτική εμπειρία που μπορούν να τη μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Με το τηλεχειριστήριο του HDTV Dock οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τις ψηφιακές φωτογραφίες τους χαλαρώνοντας στον καναπέ του σπιτιού τους. Έτσι, το HDTV Dock καθιστά την προβολή των φωτογραφιών HD όχι μόνο εφικτή αλλά και εύκολη.

Το HDTV Dock δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαύσουν ένα HD slideshow υψηλής ποιότητας, να επεξεργαστούν μεμονωμένες φωτογραφίες, να τις μεταφέρουν σε USB driver ή ακόμα και να τις εκτυπώσουν σ’ένα συνδεδεμένο εκτυπωτή. Εκτός του ότι είναι συμβατό με τις περισσότερες ψηφιακές μηχανές KODAK EASYSHARE, το HDTV Dock φορτίζει αυτόματα την επαναφορτιζόμενη μπαταρία έτσι ώστε η φωτογραφική μηχανή να είναι έτοιμη για λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Kodak

KODAK EKTRA: Φωτογραφικό smartphone με τιμή 649 ευρώ

Στην καρδιά του KODAK EKTRA υπάρχει ένας ταχείας εστίασης αισθητήρας κάμερας 21 Megapixel, με διάφραγμα f2.0 και μπροστινή κάμερα 13 Megapixel με αυτόματη εστίαση PDAF και διάφραγμα f2.2.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Ξεκινά η διάθεση σε Ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 499 ευρώ

Η Kodak είναι η εταιρεία που έκανε τεράστιο όνομα στις φωτογραφικές μηχανές, αλλά τα τελευταία χρόνια επιχειρεί επίσης να μπει και στην αγορά των smartphones. Η νέα της προσπάθεια είναι το Kodak Ektra smartphone.

Smartphones Kodak Kodak android smartphones Kodak smartphones

Kodak Ektra: Το νέο smartphone της Kodak με στυλ από το παρελθόν

Η Kodak δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίσει το ένδοξο παρελθόν της, κυκλοφορώντας ένα νέο smartphone με την ονομασία Kodak Ektra. Το όνομα Ektra μας πάει αρκετά πίσω, και συγκεκριμένα το 1941, όταν και κυκλοφόρησε την γνωστή 35 mm κάμερά της.

Smartphones Kodak Kodak smartphones

Kodak: Teaser για ανακοίνωση smartphone 20 Οκτωβρίου

Όπως πολλές άλλες εταιρείες, έτσι και η Kodak αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά των smartphones. Το πρώτο βήμα έγινε πέρσι τον Ιανουάριο στην CES 2015 με το Kodak IM5, ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 13 Megapixel, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek και τιμή 249 δολάρια.