kSafe: Το κουτί που δεν ανοίγει αν δεν το αξίζεις [video]

Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων ξεκινούν δίαιτα, γυμναστήριο, κόβουν το κάπνισμα από Δευτέρα και η μέρα αυτή δεν έρχεται ποτέ, τότε έρχεται το kSafe. Είναι κάτι σαν βάζο ασφαλείας στο οποίο βάζεις ότι θέλεις μέσα και ανοίγει όταν εκπληρώσεις τον στόχο σου.

Στόχος των δημιουργών του είναι να δώσουν κίνητρο σε άτομα που βάζουν στόχους και δυσκολεύονται να τους εκπληρώσουν. Μπορείς να βάλεις μέσα οτιδήποτε, από smartphone, τηλεκοντρόλ, χειριστήριο PlayStation μέχρι και τσιγάρα. Στη συνέχεια το κλειδώνεις μέσω του app και δεν ανοίγει μέχρι να εκπληρώσεις ένα από τα 3 είδη στόχων που υποστηρίζει.

Τα είδη στόχων που υποστηρίζει προς το παρόν σχετίζονται με το fitness, για παράδειγμα δεν ανοίγει αν δεν κάνεις συγκεκριμένο αριθμό βημάτων, με την τοποθεσία, δηλαδή θα πρέπει να κάνεις check in σε συγκεκριμένα μέρη για να ανοίξει. Για παράδειγμα αν έχεις βάλει μέσα το χειριστήριο του PS4 και δεν δει ότι πήγες στην σχολή σου, δεν θα στο δώσει πίσω. Ο τρίτος στόχος σχετίζεται με την ώρα, μπορείς να βάλεις ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο μέσα στο οποίο δεν θα ανοίξει για να πάρεις αυτό που θέλεις, ακόμη και αν το μετάνιωσες.

Το project μπήκε στο KickStarter όπου ζητά χρηματοδότηση 50.000 δολαρίων, κατάφερε πολύ γρήγορα να φτάσει στα 33.000 δολάρια και απομένουν ακόμη 44 μέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια. Αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσει προ το τέλος του έτους με τιμή 129 δολάρια.

ksafe, kSafe: Το κουτί που δεν ανοίγει αν δεν το αξίζεις [video]

ksafe, kSafe: Το κουτί που δεν ανοίγει αν δεν το αξίζεις [video]

ksafe, kSafe: Το κουτί που δεν ανοίγει αν δεν το αξίζεις [video]

ksafe, kSafe: Το κουτί που δεν ανοίγει αν δεν το αξίζεις [video]

ksafe, kSafe: Το κουτί που δεν ανοίγει αν δεν το αξίζεις [video]

ksafe, kSafe: Το κουτί που δεν ανοίγει αν δεν το αξίζεις [video]

ksafe, kSafe: Το κουτί που δεν ανοίγει αν δεν το αξίζεις [video]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Βασίζεται στην λογική του Gamification και μου θυμίζει πολύ την εφαρμογή HabitRPG. Αν συνδυαστεί και με κανένα fitness band νομίζω θα κάνεις “θαύματα”.
Μ αρέσει σαν ιδέα και μπορώ να πω πως χρειάζεται που και που λίγο να μας ζοριζουμε.

Alex

Το σπάω άνετα.

stratos

Αν ειναι να το σπασεις καλυτερα μην το αγορασεις καθολου 😛
Παντος πολυ ωραια ιδεα!!!

Mike

Κίνητρο να μην χαλάω λεφτά σε “gadget” που δε χρειάζομαι και που ξέρω ότι δε χρειάζομαι, πολύ πριν εφευρεθούν, δίνει; Γιατί αν δίνει, τότε να… μην το αγοράσω!

Ευχαριστώ.

gianis

δεν εχω δει στην ζωη μου μεγαλυτερη ηλιθιοτητα απο αυτο το κουτι ! απορω ποσο βλακες πρεπει ν ειναι αυτοι που θα το αγορασουν.

apostolos

Μόλις ακούω αυτή τη μουσική, καταλαβαίνω ότι θα είναι ακόμα ένας που έκανε μάπα σταρταπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.