Lamborghini Urus Concept, Κούκλα και SUV σε αναμονή…

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου έγινε μια παρουσίαση που μας δίνει ακόμα ένα επιχείρημα για να σας πούμε ότι ο κόσμος το 2012 αλλάζει και ακολουθεί αναπάντεχες ατραπούς, αφού έφτασε η στιγμή η Lamborghini να μας δείξει το concept Urus, το πρώτο της SUV-crossover. Τρέμετε! Έρχεται η αποκάλυψη, η συντέλεια και όλα τα συναφή, αλλά μην πανικοβάλλεστε. Το όχημα είναι πανέμορφο και δυναμικό, δικαιώνοντας τη φίρμα.

Το Urus θα έχει κάτω από το καπό του έναν twin turbo V8 κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει κοντά στους 600 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα υβριδικό μοντέλο (ναι, εξακολουθούμε να μιλάμε για μια Lambo), επομένως η οδήγησή του δεν πρόκειται να προκαλεί… προβλήματα στο περιβάλλον. Στην κατασκευή του οχήματος έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων για μείωση του συνολικού βάρους, ενώ η αεροδυναμική του εκτιμάται ότι θα συντελεί στην χαμηλή κατανάλωση και την καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο.

Το θέμα είναι ότι το Urus παραμένει ένα concept car, χωρίς να έχει πάρει τελική έγκριση κατασκευής από την εταιρεία, επομένως δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν και πότε θα περάσει στην παραγωγή.

, Lamborghini Urus Concept, Κούκλα και SUV σε αναμονή…

, Lamborghini Urus Concept, Κούκλα και SUV σε αναμονή…

, Lamborghini Urus Concept, Κούκλα και SUV σε αναμονή…

, Lamborghini Urus Concept, Κούκλα και SUV σε αναμονή…

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

Βασικά είναι το δεύτερο μοντέλο suv, υπήρξε και το lm002 του 1986-1993.

IΩΑΝΝΗΣ

Μονο την φερραρι μην δω να κανω καμια τετοια μαμακια…!σορρυ κιολας αλλα δεν μπορω να βλεπω κατασκευαστριες supercar να φτιαχνουνε suv !ελεος…

nick14

εγω το βλεπω πολυ ωραια και καλη λυση για εναν πολιτικο της ελλαδας… τι να χαλαει τα λεφτα του στα φτηνα. κριμα τα καμαρια μας . παντως ειναι ωραιο ασχετα αν η κινηση αυτη θα αποδωσει ! μιλαμε για μια τοπ κατασκευαστρια εταιρεια.

victor

παρολο που εχω τη murcelago ενος φιλου αυτη την περιοδο δε θα ηταν καξη η αποκτηση πραγματικα πολυ ωραιο και διαφωνω τον george

Μανώλης

Είναι το δεύτερο jeep της εταιρίας μετά από αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=zKXyqqo7WEE
Αλλά όπως σωστά γράφεις το πρώτο SUV, εκείνο ήταν ένα brutal jeep

panosalp

Αν η Lamborghini θέλει να παραμείνει brand πιστό σε κάποιες αξίες, αυτό το Ες Γιου Βι δεν πρέπει να βγει στους δρόμους. Ξεφτίλα για τη Lamborghini να βγάλει τέτοιο γάιδαρο.

Marios

@Ιωαννης, μην ανυσηχεις, η Φερραρι ειναι ιταλικη και δεν προκειται να κανει τετοιες αηδιες. Η λαμποργκινι με δεδομενο πως ειναι στα χερια του γερμανικου γκρουπ Βαγκ μεσω Αουντι, ηταν αναμενoμενο και συζητιοτανε εδω και καιρο. Μετα την επιτυχια της Καγιεν (rebadged vw touareg) και την “αδελφοποιηση” πορσε-λαμπο μεσα στο γκρουπ αναμενονται και αλλα “τερατα” στο βωμο της αγοραστικης τασης που θελει crossover-suv.
BTW, ειδα σημερα μια bmw X1 και επαθα πλακα με το τι πλασαρεται στον κοσμο και αυτος το αγοραζει. Νταξ, κουμαντο στην τσεπη του κανει ο καθενας μονος του βεβαια, just saying.. Ηταν εκτρωμα.

IΩΑΝΝΗΣ

το ελπιζω μαριε!ελπιζω και να μην φτιαξει τετοιο πραγμα..και να μεινει παντα ιταλικη!
πω καλα εισαι…!
καλα..το x1 ειναι ενταξει μπροστα στο x6 …εκεινο και αν ειναι εκτρωμα!

Nacho

ντροπη…ηδη καποιος αποκαλεσαι την Lamborghini JEEP!
Αυτο ειναι JEEP ρε πατριωτη
https://www.jeep.com/en/

spiros s

Ωραιο τωρα η AUDI VW εχει τρεια τζιπ cayenne Q7 και τωρα αυτο.

Κωνσταντίνος Αθ.

@spiros s

…και VW Tuareg…

spiros s

Πολυ σωστα Κωσταντινος το ξεχασα αυτο ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Lamborghini

Lamborghini Alpha-One: Smartphone 2.500 δολαρίων

To Alpha-One είναι το νέο Android smartphone της Lamborghini, το οποίο φυσικά είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και κοστίζει 2.450 δολάρια.

Smartphones Android Android Smartphones Lamborghini

Lamborghini Tauri 88, 5″ οθόνη, 3GB RAM, 20MP κάμερα στα 6.000 δολάρια

Όπου υπάρχει η υπογραφή Lamborghini προφανώς δεν μιλάμε για κάτι λιγότερο από υπερπολυτελές. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το νέο smartphone Lamborghini Tauri 88 το οποίο δεν απευθύνεται στον μέσο χρήστη smartphone αλλά σε κάποιον που ψάχνει την πολυτέλεια ακόμη και το κινητό του. Είναι φτιαγμένο από ατσάλι (χρυσό και μαύρο) και δέρμα (μαύρο, μπλε, […]

Smartphones Android Android Smartphones Lamborghini

Tonino Lamborghini 88 Tauri, Dual SIM Dual Active 4G πολυτέλεια

H Tonino Lamborghini, είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από τον γιο του γνωστού κατασκευαστή υπερπολυτελών αυτοκινήτων. Η εταιρεία ασχολείται με την δημιουργία προϊόντων πολυτελείας όπως για παράδειγμα τα luxury smartphones. Έχουμε δει ήδη το αξίας 4,000 δολαρίων Tonino Lamborghini Antares και σύντομα θα έρθει το νέο Tonino Lamborghini 88 Tauri.

Gear Lamborghini

Prindiville Lamborghini Aventador J Concept, Παραλλαγή πάνω σε ένα όνειρο

Η Lamborghini μπορεί να προκαλεί μεγάλες συζητήσεις με την επερχόμενη Urus, αλλά δεν παύει να είναι ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, όπως η Aventador. Φανταστείτε τώρα, τι έχει να γίνει όταν ένας οίκος αναλαμβάνει να εξελίξει ένα ήδη ονειρικό sportscar.