Συλλεκτική Leica X HELLO KITTY X PLAYBOY

Σε μία ιδιαίτερη συνεργασία προχώρησε η Leica με την “Hello Kitty” και το περιοδικό Playboy, δημιουργώντας τη Leica X HELLO KITTY X PLAYBOY μία ειδική έκδοση της compact μηχανής της Leica C, σε μαύρο χρώμα με αποτυπωμένο τον συνδυασμό της Hello Kitty με τα διάσημα αυτιά από το κουνελάκι του Playboy (δημιουργία του Art Paul στο τεύχος Ιανουαρίου του 1954).

Η Leica X HELLO KITTY X PLAYBOY, η οποία αποτελεί μέρος μίας σειράς διάφορων προϊόντων (από κάλτσες μέχρι ηχείο), θα είναι διαθέσιμη μόνο σε 10 τεμάχια, στην τιμή των 920 ευρώ.

Leica X HELLO KITTY X PLAYBOY, Συλλεκτική Leica X HELLO KITTY X PLAYBOY

Leica X HELLO KITTY X PLAYBOY, Συλλεκτική Leica X HELLO KITTY X PLAYBOY

Leica X HELLO KITTY X PLAYBOY, Συλλεκτική Leica X HELLO KITTY X PLAYBOY

Πηγή: pttl.gr

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Που καταντήσανε το καμάρι της φωτογράφισης και της σοβιετικής Ένωσης.την τρανή αποδειξη πως όταν ο λαός έχει την κατάσταση στα χέρια του είναι ικανός να παράγει ότι πιο κορυφαίο μπορεί να υπάρξει κάνοντας γιγάντια τεχνολογικά άλματα..
η μηχανή λοιπόν που φέρει αυτο το ιστορικά βαρυ όνομα,βγαζει πλέον μοντέλο με την hello kitty να ποζάρει σαν κουνελάκι του playboy.Η τραγικοτητα αγγιζει το αποκορύφωμα της αν σκεφτείς το κοινό στο οποίο απευθύνεται αυτη η μηχανή…τι να πεις…σαπιλα..

obi

@Δημήτρης
Τελικά η ΕΣΣΔ ήταν όντως κομμουνισμός ή όχι;
Διότι τα εδώ κόμματα της αριστεράς λένε πως δεν υπήρχε πραγματικός κομμουνισμός στην ΕΣΣΔ και ο λαός δεν είχε τη δύναμη στα χέρια του…

Επίσης αν δε ζήσει κανείς σε τέτοια καθεστώτα,
δε μπορεί να ξέρει το σύνολο των ‘παροχών’ που προσέφεραν στους ‘πολίτες’ .

Όσο για τα τεχνολογικά επιτεύγματα του κάθε συστήματος, σποραδικά ή όχι,
δεν είναι ικανά να μαρτυρήσουν κάτι για την ουσία των πραγμάτων.
Κάθε καθεστώς χρειάζεται πρότυπα (και τεχνολογικά πρότυπα) και είδωλα μαζί
για να χειραγωγεί τις μάζες.

Όλα τα άλλα καραμέλες.

Δημήτρης

Είχε κομμουνισμό στο ανώριμο ακομα στάδιο του.αυτο που ονομάζεται και αλλιως σοσιαλισμός(με την επιστημονική έννοια όχι του πασοκ).θελει πολύ διάβασμα και σωστό τρόπο σκέψης αλλα πολύ πιο απλό απ τον περίπλοκο και γεματο αυνομοσιολογιες που κάνουμε για να λυθούν αποριες και να καταλάβεις πράγματα.εχει πέσει απιστευτη λάσπη και είναι απόλυτα λογικό.αγκαθι ήταν για της υπόλοιπες καπιταλιστικές χώρες και απο τότε έως τώρα τα απαξιώνουν όλα γιατι δε θέλουν το κύριο.να ξυπνήσει ο κόσμος και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.τελος πάντων η πρόθεση μου δεν ήταν να ανοιξω πολιτική κουβέντα αλλα για να τονίσω την αντιθεση.Η τότε leica που δημιουργήθηκαν απ τους ίδιους τους εργάτες για να καλύψουν την λαϊκή αναγκη και ήταν αυτο που λέμε η αφρόκρεμα των φωτογραφικών μηχανών,και η τωρινή leica,εταιρία πλέον που βγαζει κέρδη καπιλευομενη όνομα και τεχνογνωσία,η οποια πουλάει 920 ολόκληρα Ευρώ μια τέτοια μηχανή επειδή έχει την hello kitty με τα αυτάκια playboy επανω για να την αγορασουν μερικοι φραγκατοι trendyδες για να κάνουν το χάζι τους.οσο και να λέμε εταιρίες είναι ότι θέλουν κάνουν,δε παύει να είναι προκλητικό.ολα τα κακα και ανάποδα μας τα έχουν περάσει σαν δεδομενα,λέμε ένα ελα μωρε έτσι είναι τα πράγματα και καθόμαστε στα αυγα μας.

obi

Μάλιστα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα ελληνικά αριστερά κόμματα είναι εκείνα που όπως λες ‘λασπολογούν’ το σοσιαλισμό της ΕΣΣΔ.

υγ: επειδή έχω εγώ ο ίδιος ζήσει σε μια από αυτές τις χώρες και δεν έχω απλά ‘διαβάσει’ ή απλά ‘διανοηθεί’ έννοιες και πράγματα,
θα σου πω μόνο ότι ο εκεί σοσιαλισμός ήταν το πολίτευμα που εκτός από το ότι στερούσε βασικές ατομικές ελευθερίες,
ισοπέδωνε τον άνθρωπο και αποστερούσε από αυτόν κάθε κίνητρο μαζί και κάθε δικαίωμα για φιλοδοξία και δημιουργικότητα.

Το κακό δεν είναι μόνο πως η έλλειψη ροπής για δημιουργικότητα (η οποία είναι βασικός μοχλός προόδου) συνυπήρχε σε αυτά τα κράτη μαζί με την ισοπέδωση ανθρωπίνων ελευθεριών και αξιών. Τουλάχιστον τα κεφαλαιοκρατικά συστήματα έχουν μόνο το τελευταίο ελάττωμα.

Τέλος πάντων, αν δεν τα ζήσει κανείς, από μακριά όλα φαίνονται ρόδινα,
αλλά τουλάχιστον υπάρχει μνήμη.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, αισθάνομαι κάπως άβολα να συνεχίσετε μια κουβέντα για ιστορία και πολιτική.

Δημήτρης

Τόνισα και πιο πάνω ποιος ήταν ο σκοπός μου γι αυτο που έγραψα και σίγουρα δεν έχει νόημα να κανεις πολιτική ανάλυση έχει δίκιο ο Κώστας.κακα τα ψέματα όμως η τεχνολογία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την πολιτική και με την ιστορία.τιποτα δεν είναι αποκομμένο και δε γινεται να μη κάνεις αναφορες οι παρατηρήσεις.αλλιως δεν έχει νόημα,δε θα τοποθετηθείς ολοκληρωμένα στο άρθρο.πληροφοριακά και εγώ έχω γεννηθει-μεγαλώσει στη Ρωσία και έχω ακουσει πολλά εκατέρωθεν.χωρις διαβασμα και μελέτη ,να ψαχτείς,δε μπορείς να φιλτράρεις ούτε να κατανοήσεις τίποτα.Η τεχνολογία μας ενώνει λοιπον και θέλουμε να την απολαμβάνουμε και να είναι προσβασιμη απ όλους χωρίς διακρίσεις.

Δημήτρης

Μήπως κάνετε κάποιο λάθος η Leica δεν είναι Ρωσικής κατασκευής αλλά Γερμανικής. Το όνομα Leica προέρχεται από τις πρώτες συλλαβές των λέξεων Leitz Camera. Η πρώτη Leica κατασκευάστηκε από τον Όσκαρ Μπάρνακ (1879 – 1936) στο εργοστάσιο οπτικών ειδών του Ernst Leitz στο Wetzlar (στην βόρεια Έσση της κεντρικής Γερμανίας).

Aris64

Φυσικά και η leica είναι Γερμανική μηχανή,και πανάκριβη ,παιδιά την μπερδέψατε με τις zenit που είναι ρώσικες φτηνές απομιμήσεις,αλλά και αξιόλογες μηχανές.
Κώστα στο άρθρο διόρθωσε το μοντέλο γιατί η συγκεκριμένη ειναι η Leica C,που έχει περίπου 700 δολλάρια,και όχι η Χ που έχει 3000 δολλάρια,και σαν συλλεκτική δεν μπορεί να έχει 900 ευρώ.

Κώστας Βλαχάκης

920 ευρώ έγραφε η μηχανή στο link που έχουμε. Τώρα βλέπω έχει εξαφανιστεί και σε παραπέμπει στην κεντρική σελίδα του καταστήματος https://en.colette.fr/appp-184-88-c-typ112-e-hello-kitty-x-playboy-dark-red.html

Έψαξα όμως εκεί και βρήκα την “απλή” Leica C με 800 ευρώ https://en.colette.fr/appp-leica-c-e.html οπότε τα 920 ευρώ για τη “συλλεκτική” Helllo Kitty ήταν λογικά για αυτό το κατάστημα.

Gadgetfrak

Παιδιά όντως το έχετε λάθος την Зенит (Zenith βαφτισμενη από τους Άγγλους) είναι ρωσσικη και κάποια μοντέλα της ήταν κόπιες της Leica

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

iPhone 6 και iPhone 6 Plus, Στην κορυφή των φωτογραφικών smartphones

To iPhone της Apple είναι ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones ανάμεσα στους φωτογράφους. Η DxO Mark πέρασε τη νέα κάμερα των iPhone 6 και iPhone 6 Plus από τα απαραίτητα τεστ για να διαπιστώσει κατά πόσο αυτή έχει βελτιωθεί από το προηγούμενο μοντέλο αλλά και που βρίσκεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Smartphones Android Android Smartphones PTTL

Samsung Galaxy K Zoom ελληνικό hands-on video από το pttl.gr

Τα παιδιά από το pttl.gr έχουν στα χέρια τους το Samsung Galaxy K Zoom και πραγματοποίησαν το πρώτο ελληνικό hands-on video. Δείτε και μάθετε ποια είναι η γνώμη ενός επαγγελματία φωτογράφου για τις φωτογραφικές δυνατότητες του Galaxy K Zoom με κάμερα 20.7 Megapixel και φακό με οπτικό ζουμ 10x. Αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα με τιμή […]

Gear Nikon PTTL

Nikon Coolpix S810C, Με Android 4.2.2 και Google Play

Η Nikon Coolpix S810C έχει ανάλυση 16 Megapixel, οθόνη αφής 3 ιντσών και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2.2 Jelly Bean με πρόσβαση στο Google Play. Ενσωματώνει αισθητήρα επεξεργαστή EXPEED C2, φακό με οπτικό zoom 12x και οπτικό σταθεροποιητή. Έχει Wi-Fi, εσωτερική μνήμη 4GB και GPS.

Gear PTTL

Reflecta Smartphone Scanner, Μετατρέψτε σε ψηφιακά αρχεία slide και αρνητικά 35mm

Το Reflecta Smartphone Scanner είναι συμβατό με τα iPhone 4/4s/5/5s, όπως επίσης και τα Samsung Galaxy S2/S3/S4. Συνδέοντας το Reflecta Smartphone Scanner με μια από τις παραπάνω συσκευές, είναι εύκολο να μετατραπούν σε ψηφιακά αρχεία τα slide και αρνητικά 35mm, καθώς και φωτογραφίες διαστάσεων 9×13 και 10×15 εκ.