Lenovo, επιδεικνύει το αντίπαλο δέος του Google Glass

Μετά τη Samsung η οποία όπως φαίνεται μέσα στο φθινόπωρο θα μας παρουσιάσει το Gear Glass και η Lenovo θα κινηθεί στα βήματα της Google, καθώς ετοιμάζει τα δικά της έξυπνα γυαλιά τα οποία ονομάζει C1. Η κινεζική εταιρεία έδειξε ένα protoype της συσκευής για να προσελκύσει developers.

Η Lenovo θέλει τα έξυπνα γυαλιά της να γίνουν το κέντρο ελέγχου των λειτουργιών του σπιτιού ή του γραφείου. Όπως το Google Glass έτσι και το C1 έχει μια κάμερα στην μπροστινή πλευρά και μια οθόνη. Η μπαταρία είναι σε ένα κομμάτι το οποίο φοριέται γύρω από το λαιμό.

Μαζί με το C1, το όραμα της εταιρείας είναι να φέρει μια νέα πλατφόρμα την οποία αποκαλεί NBD και με την οποία θέλει θα φέρει μια συμβατότητα στις συσκευές.

Η Lenovo δεν αποκάλυψε περισσότερα για το επερχόμενο C1 glass αλλά επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει επίσημα την συσκευή τον Οκτώβριο.

Μπορεί προς το παρόν τα concept τύπου Google Glass να μοιάζουν κάπως περίεργα και μη αποδεκτά όμως οι εταιρείες η μια μετά την άλλη θέλουν να επενδύσουν σε αυτά και ίσως καταλήξουμε να τα φοράμε στην καθημερινότητά μας.

lenovo έξυπνα γυαλιά, Lenovo, επιδεικνύει το αντίπαλο δέος του Google Glass

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gate13

Πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος που θα σκάσει πάνω από 1000 ευρώ για να βάλει κάτι τέτοιο στο κεφάλι του και να κυκλοφορήσει έξω στο δρόμο. Ίσως (για εμένα) το πιο βλακώδες gadget.

Genesis

gate13 συμφωνώ μαζί σου για τώρα ίσως είναι λίγο περίεργο να βγεις στο δρόμο με κάτι τέτοιο αλλά ίσως στο μέλλον να είναι ποιο normal, πάντως 1,000+ για κάτι τέτοιο το οποίο δεν κοστίζουν τα υλικά του ούτε 100 είναι πολλά….

Τελης Μπατακης

ποιο αντίπαλο δέος βρε παιδιά ? αφοί έχουν γίνει σχεδόν συναιτερακια πλέον

afe

Μα έτσι και αλλιώς,οι εταιρίες ξέρουν καλύτερα απο μας οτι δεν θα αγοραστούν απο τον κόσμο τέτοιου είδους συσκευές προς το παρόν.Κάνουν δοκιμές και σου δείχνουν τι θα φοράς στο μέλλον.Θα το πασάρουν σε μερικούς διάσημους,θα αυξήσουν το μάρκετινγκ και όταν έρθει η ώρα θα βγεί η έκδοση που θα αξίζει να πάρεις.Το πρώτο κινητό με full touchscreen(prada apo LG) έκανε μεγάλη αίσθηση χωρίς ο κόσμος να χρειάζεται να έχει οθόνες αφής το 2007.Απο τότε και μετά ξέρετε τι έγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Glass

Γυαλιά AI θα βοηθήσουν ανθρώπους με προβλήματα όρασης

Η Evision σε συνεργασία με την Google προσφέρει AI γυαλιά τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Gear Google Google Glass

Google Glass Enterprise Edition 2: Έρχονται με Snapdragon XR1 πλατφόρμα και τιμή στα 900€ [βίντεο]

Η Google ανακοίνωσε ότι ενεργοποιεί εκ νέου το τμήμα Glass, ένα τμήμα σταθμός στο εκκολαπτήριο προϊόντων της Alphabet και κυκλοφορεί νέο προϊόν.

Gear Google Google Glass

Το Google Glass Enterprise Edition 2 εμφανίστηκε στο Geekbench μαζί με τα χαρακτηριστικά του

Η Google σταμάτησε τη διάθεση του Google Glass σε καταναλωτές και πλέον είναι διαθέσιμο μόνο σε επιχειρήσεις με την ονομασία Glass Enterprise Edition, με το δεύτερο μοντέλο να εμφανίζεται στο Geekbench και να αποκαλύπτει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του.

Gear Google Glass

Το Google Glass επέστρεψε αλλά μόνο για επιχειρήσεις

Δριμύτερο επέστρεψε το Google Glass, με την Alphabet να ανακοινώνει την επιχειρηματική του έκδοση, η οποία είναι αρθρωτή και με βελτιωμένη κάμερα.