LG Action Cam LTE: Επίσημα με εγγραφή 4K video και live stream

Η LG ανακοίνωσε επίσημα την νέα LG Action Cam LTE, η οποία έχει δική της LTE/3G συνδεσιμότητα έτσι ώστε να κάνει livestream το περιεχόμενο που καταγράφει μαζί με location tracking χάρη στο ενσωματωμένο GPS που έχει βάλει μέσα η LG.

Η LG Action Cam LTE έρχεται με αισθητήρα 12.3 Megapixel με 1.55µm pixels με ευρυγώνιο φακό 150°, ενώ του LG G5 είναι 135°. Μπορεί να τραβήξει 4K @ 30fps video, 1080p @ 60fps και 720p @ 120fps (το live streaming περιορίζεται στα 720p @ 30fps).

Η κάμερα έχει πιστοποίηση IP67, μπορεί να αντέξει κάτω από 1 μέτρο νερό για μισή ώρα, η 1400mAh μπαταρία υπόσχεται 4 ώρες συνεχούς λήψης ενώ υπάρχει υποδοχή για κάρτες microSD. Επιπλέον, έχει Wi-Fi b/g/n and Bluetooth 4.1. Η LG αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα CCTV ενώ μπορεί να συνδεθεί με iOS και Android συσκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάμερα φορά επεξεργαστή Snapdragon 650, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 4GB ROM.

Η LG Action Cam LTE θα κυκλοφορήσει στην Κορέα τον Ιούνιο, όσο για Ευρώπη και ΗΠΑ, η LG βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παρόχους για να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

lg action cam lte, LG Action Cam LTE: Επίσημα με εγγραφή 4K video και live stream

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.