LG και Audi έφτιαξαν στρογγυλό webOS smartwatch [CES 2015]

Δεν είναι μόνο η Samsung η οποία αφήνει το Android Wear για χάρη του δικού της λειτουργικού συστήματος Tizen, αλλά ακολουθεί και η LG. Σε συνεργασία με την Audi ανακοίνωσε στην CES 2015 το πρώτο της smartwatch το οποίο βασίζεται σε webOS και έχει το στρογγυλό design του LG G Watch R.

To smartwatch προμοτάρεται ως η συσκευή που θα επιτρέπει στους χρήστες του να χειριστούν διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου μέσω του έξυπνου ρολογιού, όπως για παράδειγμα να ξεκλειδώσουν τις πόρτες από απόσταση. Επιπλέον, το κουμπί στο κέντρο ανοίγει μια λίστα από apps με icons τα οποία βασίζονται στο UI που χρησιμοποιεί η LG στα smartphones της. Υπάρχει εφαρμογή για κλήσεις, email, μηνύματα, ημερολόγιο και μουσική.

Το ρολόι δεν θα μπορούσε να μην σχετίζεται με την υγεία του χρήστη, γι αυτό υπάρχει το LG Health W αλλά και το Find My Phone για να εντοπίζετε το κινητό.

Το webOS αποκαλύφθηκε πριν από 6 χρόνια και η LG κατάφερε να το βάλει για πρώτη φορά σε wearable συσκευή. Ακόμη μιλάμε για prototype το οποίο αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, τα οποία όμως λογικά θα λυθούν με τον καιρό.

lg audi smartwatch ces 2105, LG και Audi έφτιαξαν στρογγυλό webOS smartwatch [CES 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Αν και πρωτότυπο μ αρέσει εμφανισιακά το ρολογακι, όπως επίσης και το UI του. Έχει χαριτωμένα animations και σου τραβάει την περιέργια. Μακάρι να συνεχιστεί η προσπάθεια και να το δούμε σαν τελικό προϊόν.

dark_master

Πανέμορφο!!! Παρά πολύ προσπάθεια!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.