LG, η διάφανη και η οθόνη που μπορείς να τυλίξεις επιδεικνύουν τι μπορούν να κάνουν [videos]

Πριν από λίγες μέρες η LG ανακοίνωσε ότι δημιούργησε 18 ιντσών OLED panel που είναι τόσο εύκαμπτο που μπορεί να τυλιχτεί και να γίνει σωλήνας 3cm. Επίσης δημιούργησε και διάφανη OLED οθόνη που έχει 3 φορές περισσότερη διαμπερότητα από τις υπάρχουσες LCD οθόνες.

Τότε είχαμε δει μόνο φωτογραφίες από τις ομολογουμένως εντυπωσιακές νέες οθόνες της LG τις οποίες η εταιρεία θέλει να τις εφαρμόσει σε τηλεοράσεις μέχρι το 2017. Σήμερα κυκλοφόρησαν δυο νέα videos τα οποία μας δείχνουν τις οθόνες εν δράσει και μας επιτρέπουν να καταλάβουμε καλύτερα πως λειτουργούν.

H 18 ιντσών εύκαμπτη OLED οθόνη που εμφανίζεται στο παρακάτω video μπορεί να τυλιχθεί και έχει ανάλυση 1280×810, αλλά δεν έχουν δημοσιοποιηθεί άλλες πληροφορίες.

lg εύκαμπτη και διάφανη οθόνη, LG, η διάφανη και η οθόνη που μπορείς να τυλίξεις επιδεικνύουν τι μπορούν να κάνουν [videos]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

Εγώ ήδη είδα 2 κανένα pixel/σημεία στα αριστερά κάτω και πάνω ☺
Πέρα από τα pixel μπράβο στην LG και το χρήμα που μας προσφέρει αυτή την τεχνολογία φανταστείτε τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια… Τηλέφωνα που διπλώνουν, οθόνες φορητές σαν πανιά και το κορυφαίο οθόνες με τρύπα για να βλέπουμε πορνό! Χαχα 😁
Αυτό με το διάφανο δεν κατάλαβα που μπορεί να το θέλουμε γιαυτό και το αστείο, γιατί μόλις έβαλε το χέρι της χάλασε η οπτική καθαρότητα που είχε πριν.
Αλλά είναι και αυτό κάτι,όποιος μπορεί να σκεφτεί κάτι για τις διαφανές οθόνες σε το πε..

Alan

Σκέφτομαι το που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η διάφανη. Παράθυρα, τζάμια, για διαφημίσεις και έτσι.
Άλλο με προβληματίζει. Για να έχεις παρόμοια ποιότητα εικόνας με μια αδιάφανη οθόνη δεν πρέπει να προβάλλει το περιεχόμενο της με φωτεινότητα παραπάνω της κανονικής, έτσι ώστε να εξισορροπεί τυχόν απώλειες λόγω της διαφάνειας; Καθαρά τεχνική απορία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.