LG G Watch, Νέα έκδοση σε χρώμα “champagne gold”

Τον προηγούμενο μήνα, η LG μας παρουσίασε κάποιες teaser φωτογραφίες για το επερχόμενο G Watch. Σήμερα, νέες φωτογραφίες κάνουν την εμφάνιση τους , παρουσιάζοντας μας την συσκευή σε χρώμα “champagne gold”. Στην νέα έκδοση, το εξωτερικό μέρος της πρόσοψης είναι χρυσό, όμως το εσωτερικό παραμένει μαύρο, ενώ το λουράκι είναι λευκό.

Σύμφωνα με την LG, το smartwatch πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον τρίμηνο, ενώ αναμένεται να έχει οθόνη 1.65 ιντσών και 4 GB εσωτερική μνήμη.

Ας μην ξεχνάμε ότι το LG G Watch θα είναι το πρώτο smartwatch που θα χρησιμοποιεί το Android Wear, την έκδοση δηλαδή της πλατφόρμας για wearables. Σύμφωνα με το website της LG, η συσκευή θα είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μία εφαρμογή Google Search η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν θα προσφέρει “useful information when you need it the most.”.
, LG G Watch, Νέα έκδοση σε χρώμα “champagne gold”, LG G Watch, Νέα έκδοση σε χρώμα “champagne gold”, LG G Watch, Νέα έκδοση σε χρώμα “champagne gold”, LG G Watch, Νέα έκδοση σε χρώμα “champagne gold”
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Ειδομεν

anergos13

Σαν να μοιαζει στο Gear….

Zόρζ

Προσωπικά το θεωρώ πιο κομψό από το gear. Αν έρθει σε συνδυασμό με το G3 νομίζω πως θα είναι η χρονιά της LG.

Wrangler10

Lg τι bezels ειναι αυτά? χαχαχα

prank

Οτι κανει σαμσουνγκ ειναι μαπα οτι κανει οποιαδηποτε αλλη ετερεια μαμαει αλλα στο τελος σαβ εμπειρία μακραν σαμσουνγκ αρε νεοελληνα με τις καφεδιες σου και τα μυαλα σου…. ελα ξεκινήστε round 1

Μιχαλης

Χρόνια της lg ? μάλλον δεν εχεις δει το moto 360 για αυτό το λες αυτό . Ειναι το μόνο smart watch που θα έδειχνα λεφτά για να το αποκτήσω γιατί ειναι πανέμορφο και δεν ειναι τετράγωνο όπως όλα τα υπόλοιπα .

Makis

σαν να μοιάζει στο Gear αλλά περισσότερο στο Sony SW2

Jοhnny

@Μιχαλης +1
Το moto 360 είναι ομορφότερο και κομψότερο από όλα τα άλλα smartwatches

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.